Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Buna dimineata mamici si burtici!

Carla si Tatyana, cum va mai simti in spital?

Sabiana, poate se mai amelioreaza durerile astea, saracuta de tine .

Maribell, felitari pentru cele 30 saptamani! Of, cand va vad schimband prefixul imi creste inima. De abia astept intalnirea cu bebelina!

r_ocsy, ma bucur ca a decurs bine consultatia. Ce e testul antistress?

Gabriela, aleesicoo, felicitari pentru bebelinele mari!!! Ce de fetitze mancacioase avem. Si mie mi-a crescut mult burtica saptamana asta, si ma intreb oare cat om avea?
Ale, si ce bine ca e totul inca in ordine cu colul, mai exagereaza si doctorii astia, te panicheaza fara motiv.

Imi plac la nebunie leaganele voastre. Eu ma gandeam la un scaun www.img.babywaren24.de/Chicco/Polly-MagicMix.jpg" target="_blank">Chicco Polymagic, dar parca acum ma tenteaza mult si varianta leaganului.

Sabina, felicitari pentru data cezarienei!!! Ce putin mai este, de abia astept sa le vedem pe bebeline!
Cum dumnezeu sa iti zica ca pierzi copilul fara ca macare sa se uite la tine??!?!!!? Astia sunt macelari nu doctori .

Aniska, Tigruta, succes la eco!

Flori, nu te mai supara cu bine-voitorii, cainii latra caravana trece... important e sa ajungem noi la termen cu bebei sanatosi.

Flubby, daca nu te doare cariutza, poate incerci fara anestezie. Si mie imi place Darius . Nici noi n-am reusit sa ne hotaram la un nume , niciodata nu mi-am imaginat ca o sa fie asa greu.

Madamar, nu mai avem voie paracetamol????

In weekendul asta ma pregatesc sa cumpar si caruciorul, are reducere 20% pana la sfarsitul lunii, deci nu pot pierde prilejul. E prima "cumparatura" de proportii, si am deja emotii.

Ana 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

pis-pis : TNS sau testul non-stress reprezinta un fel de monitorizare simultana a batailor inimii lui bb si a contractiilor uterine. Daca bb nu are puls mare si daca uterul prezinta contractii in parametrii acceptabili se considera ca totul este in regula si ca bb poate sa stea linistit acolo, fara risc de nastere prematura. Practic este ca la ecograf cu un electrod pe burta in dreptul inimioarei si pe o hartie liniara timp de 20 minute apare un fel de grafic. Nu doare, de obicei se face asa ceva inainte de nastere pt a vedea cum este bb.

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Corina, mie Sabrina imi inspira cantareata cu acel nume si nu ma incanta..

Maria-Alexandra imi suna a regina, a ceva grandios, gen Maria-Antoaneta; deci imi place

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Corina, si mie imi place Maria Alexandra, sunt doua nume foarte frumoase!
Legat de vaccinuri, iata ca si unul produs de Glaxo e pus sub semnul intrebarii, si nu e prima oara, eu sunt convinsa ca sunt toate o apa si-un pamant. In State stiu ca sunt discutii aprinse vizavi de vaccinurile administrate bebilor sub 4 luni, pt ca sunt banuite ca ar cauza sindromul mortii subite a sugarului. Eu m-am oripilat cand am citit asta, nici nu stii ce sa mai faci, am inteles ca in Ro schema de vaccinuri e obligatorie, practic nu-i dupa capul tau, daca vrei sa nu-i faci niciunul. Pe de alta parte, e si greu sa te risti sa nu-i faci, ca cine stie...

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Mary eu stiu ca bai cu apa fierbinte nu sunt indicate ,nici la picioare nici cu sare,pot sa provoace contractii ,sau placenta sa o coboare

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi-pis

Buna dimineata mamici si burtici!

Carla si Tatyana, cum va mai simti in spital?

Sabiana, poate se mai amelioreaza durerile astea, saracuta de tine .

Maribell, felitari pentru cele 30 saptamani! Of, cand va vad schimband prefixul imi creste inima. De abia astept intalnirea cu bebelina!

r_ocsy, ma bucur ca a decurs bine consultatia. Ce e testul antistress?

Gabriela, aleesicoo, felicitari pentru bebelinele mari!!! Ce de fetitze mancacioase avem. Si mie mi-a crescut mult burtica saptamana asta, si ma intreb oare cat om avea?
Ale, si ce bine ca e totul inca in ordine cu colul, mai exagereaza si doctorii astia, te panicheaza fara motiv.

Imi plac la nebunie leaganele voastre. Eu ma gandeam la un scaun www.img.babywaren24.de/Chicco/Polly-MagicMix.jpg" target="_blank">Chicco Polymagic, dar parca acum ma tenteaza mult si varianta leaganului.

Sabina, felicitari pentru data cezarienei!!! Ce putin mai este, de abia astept sa le vedem pe bebeline!
Cum dumnezeu sa iti zica ca pierzi copilul fara ca macare sa se uite la tine??!?!!!? Astia sunt macelari nu doctori .

Aniska, Tigruta, succes la eco!

Flori, nu te mai supara cu bine-voitorii, cainii latra caravana trece... important e sa ajungem noi la termen cu bebei sanatosi.

Flubby, daca nu te doare cariutza, poate incerci fara anestezie. Si mie imi place Darius . Nici noi n-am reusit sa ne hotaram la un nume , niciodata nu mi-am imaginat ca o sa fie asa greu.

Madamar, nu mai avem voie paracetamol????

In weekendul asta ma pregatesc sa cumpar si caruciorul, are reducere 20% pana la sfarsitul lunii, deci nu pot pierde prilejul. E prima "cumparatura" de proportii, si am deja emotii.

Ana 28+ cu

Nu, draga mnea, nu avem voie paracetamol... din pacate!...

Mary 29+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Cristina, nicaieri nimic nu e obligatoriu; cand vine vorba de copilul tau VOI, ca si parinti hotarati! Nu lasa pe nimeni sa hotarasca ptr voi!

Noi am refuzat vaccinuri, internari in spital, etc.

Desi suntem mega para vaciinati cu o schema paralela cu cea a "statului" roman; ptr ca asa ne-a indicat noua pediatrul si nu am iesit din vorba lui; si aici fiind, tot pe cel din ro il sunam cand au astia vreo idee de vaccin; ne-au trimis de la scoala o hartie ca ar fi bine sa ii mai vaccinam cu x, y, z insa le-am aratat frumusel ca le avem deja facute (am scos de pe net continutul vaccinului) si ca nu mai facem nimic in plus.

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Cristina, nicaieri nimic nu e obligatoriu; cand vine vorba de copilul tau VOI, ca si parinti hotarati! Nu lasa pe nimeni sa hotarasca ptr voi!

Noi am refuzat vaccinuri, internari in spital, etc.

Desi suntem mega para vaciinati cu o schema paralela cu cea a "statului" roman; ptr ca asa ne-a indicat noua pediatrul si nu am iesit din vorba lui; si aici fiind, tot pe cel din ro il sunam cand au astia vreo idee de vaccin; ne-au trimis de la scoala o hartie ca ar fi bine sa ii mai vaccinam cu x, y, z insa le-am aratat frumusel ca le avem deja facute (am scos de pe net continutul vaccinului) si ca nu mai facem nimic in plus.

Ioana,

Ioana, cand am spus schema obligatorie de la stat m-am referit la faptul ca trebuie facute o serie de vaccinuri pentru x boli. Stiu ca poti alege sa cumperi vaccinul in loc sa-l folosesti pe cel gratuit de la stat, sau ca poti face un vaccin la 6 luni in loc de 4 luni daca asa zice medicul tau etc. Dar am inteles ca nu ti-l inscriu la scoala, spre ex, daca nu are vaccinurile obligatorii facute... Bine, vorbesc si eu sa ma aflu in treaba, cred ca trebuie sa fii foarte foarte convinsa de efectul negativ al vaccinurilor ca sa ai curajul sa nu i le faci... iar mie mi-e cam teama, cu toate cele pe care le-am citit despre efecte adverse..,

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Mergi la inceput

ei, am inteles eu Cristina despre ce ziceai tu; insa daca esti convinsa ca nu e ok ceva ptr copilul tau, nu are cum sa te oblige cineva de nimic.

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

pe mine nemtii mei ma pocesc mereu imi spun Sabine. cand erammica proful meu de inot nu era in stare sa tina minte numele meu si ma striga Sidonia. Mama ce ma mai enervam pe el.

Mary ai grija de tine. Baga si tu vapo rub crema mentolata si ceaiuri multe cu miere si lamaie.

Rocsy bine ca esti bine.

Eu i-am pus numele fetei dupa bunicul si am vrut musai sa aibe nume de sfant. L-am ales din secunda din care am stiut ca sunt insarcinata. Am si eu o idee fixa sa aibe un inger pazitor copilul. Nici noi nu am ales 2 nume, pe mine nu ma stie nimeni de Ana sau pe Silviu de Carol, asa ca am zis sa nu ne mai complicam.

Eu sunt KO dupa o zi intreaga si tot nu am terminat treaba.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput