Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Flubby, sunt onorata ca te-am inspirat cu numele!
Sunt frumoase cele alese de tine; eu am insa o retinere la Thomas (din cauza popularitatii trenuletului Thomas) si ptr Felix (tot asa, din cauza motanului din desenul animat...)
Darius si Carol mi se par f puternice, deci imi plac; de Philip si Yann inutil sa mai imi dau cu parerea...

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Eu votez pt Yanis.
Initial am vrut sa il pun si eu la ciucurelul meu

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna burtici !
Hai ca am scapat de internare, am trecut ca pe langa urechile acului ... azi dimineata ma simteam bine , ca si dovada ca rezultatul a fost : nici o urma de contractie iar dimensiunea colului si consistenta nemodificate ... pot sa rasuflu usurata acum !
Acum abia astept sa treaca inca vreo 4 saptamani ca sa nu mai fiu stresata de contractii, sa ajung la 35 de saptamani si pe cuvant de nu ma relaxez total .

Am de recuperat din urma . Revin

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Rocsy, bun venit acasa! Ce bine ca sunteti ok! Cat despre inca 4 sapt, sunt bune termenele astea; insa iti zic eu, care am ajuns in 35 ca mai vreau sa ajung macar la 37 si cica apoi ma linistesc....

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Bravo Rocsy, ce bine ca ai scapat de spital! Tot mai relaxata stai acasa. Asa e cu termenele astea, ne bucuram cand trecem dintr-un trimestru in altul, cand schimbam prefixul, cand trecem de 35 de sapt, dar intr-adevar, important e sa ajungem la 40! Eu vorbesc, care numar zilele si saptamanile de nerabdare!

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Flubby eu votez pt Darius si Philipp
Rocsy ma bucur ca esti bine, m-am gandit la tine azi, asteptam sa intri sa ne dai vesti!Stai cumintica ca imediat trece timpul, mai un pic...
Sabina wowww 2 sapt , mai un pic, sa fim aici toate sa iti tinem pumnii, o sa fie bine!

Eu acum am ajuns acasa si in loc sa ma pun sa mananc cum trebuie, m-am apucat de o punga de bomboane de ciocolata umplute cu stafide si mai am un pic si termin toata punga

Cornelia
30+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Multumesc fetelot . Eu stiu ca asa sunt termenele astea ... mereu ne alegem un alt termen , cat mai aproape ca sa ne simtim din ce in ce mai in siguranta ca puiu rezista . Sigur dupa ce ajung la 35 , vreau 37 si tot asa

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sabina, acum daca tot ai stabilit data nasterii printeselor tale, eu sper sa fii prima din odisee. adica sa nu ti-o ia altcineva inainte, pe nepregatite, la asta ma refer.

Flubby, mie imi plac f multe nume de baieti, dar la al meu am "muncit" mult, si nu din lipsa de inspiratie, dar am avut fooooaaaarte multe criterii de respectat. primul si cel mai important e sa se potriveasca cu numele de familie, ca daca ai un nume neaos romanesc, gen Ionescu, sau Olteanu etc, mi se pare cam hilar sa-i zici Phillip sau Thomas. Asta cred ca e o regula general valabila, eu in plus de asta am mai avut si alte 3-4 criterii personale (de ex, sa nu aiba onomastica, doar pt ca David-primul meu copil, nu are, sa nu aiba diacritice, sa sune ok si intr-o limba de circulatie internationala daca cumva vrea sa emigreze vreodata, sa nu fie foarte comun, dar nici foarte ciudat, sa fie usor de scris/inteles atunci cand se pronunta, sa aiba rezonanta puternic masculina, etc, parca au mai fost si altele...). Deci cred ca cel mai in masura sa decideti cu privire la nume sunteti voi parintii, oricum, mai aveti timp pana atunci.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 28+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Rocsy, ptr mine primul prag era 28 apoi 35 apoi 37. Important e sa ajungem unde trebuie si sa fie ok bebeii.

Eu iar am una din zilele nasoale; nu pot sa respir oricum as sta, imi e rau desi tot ce am mancat a fost niste croissant chior, etc.

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Burticile mele dragi!
Iar am lipsit citeva zile bune, aprox o saptamina si am de recuperat "nspe" capitole... ca nu mai stiu cind ajung la zi. Important este sa stiti ca sunt alaturi de voi, de bucuriile si tristetile voastre, atunci cind reusesc sa ajung la mesajele voastre.

Eu nu imi prea gasesc linistea, am multe de facut... si am mai reusit pe caldura care a fost duminica sa racesc...la cap?!

Am o stare cuplita cu dureri de cap, de urechi, stranut continuu, ochii lacrimeaza. Si la ce secretii nazale am identificat dimineata, sper sa fiu eu in afara cind spun ca ma paste o sinuzita.

Mi-am sunat medicul sa imi confirme daca am sau nu voie sa iau paracetamol (citisem ca nu e indicat in sarcina mai inaintata, fiind risc de nastere prematura)... si nu am primit "avizul". Asa ca ... nu am decit sa astept sa treaca de la sine, cu un cartof, ceai, alcool sanitar in urechi,decongestionant nazal cu apa marina si alte leacuri.

Aseara mi-am pus picioarele in apa fierbinte pentru ca mi-a recomandat cineva ca fiind indicata picioarelor cu edeme, ca in cazul meu...ma intreb insa daca nu e interzisa in sarcina. Ce parere aveti voi?

Sper ca sunteti bine cu toatele si mai sper ca si Carla sau Natisa fie bine cu sarcina. Am discutat in private cu una dintre fetele noastre si mi-a spus despre contractiile Carlei si ceva problemutze in cazul lui Nati. Sper totusi sa nu fie asa de grav cu niciuna dintre voi! Acum trec la citit/frunzarit din urma... dar aveti un ritm ametitor! Pe bune!

Pupici!

Mary 29+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput