Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Aaaa, inca o intrebare pt cele care nasteti la stat ?

Cate paturici trebuie pt. bebe ?
Pt. ce ne cere paturica - doar pt zilele cat ti-l da in salon cu tine sau si pt. primele 2 zile cat este tinut separat ?
Si cat de groasa sa fie - e pt acoperit bebele sau pt pus sub el ?

Ruxi 30 + cu
AMR ... cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Flubby - mie imi plac Thomas, Philip si Yannis
Sorana - urmeaza sa ma lamuresc si eu su indemnizatia, Luca e nascut pe 4 martie, dar normal mi s-ar parea sa vireze o suma proportionala cu zilele state efectiv acasa (la tine 1-20 feb). Nu ai cum sa verifici daca totusi au virat ceva?
Ruxi - paturici? Si eu am nascut/voi naste la stat si nu am avut nevoie de paturici. Chiar sunt curioasa pentru ce le cer. De altfel, eu nu am avut nevoie nici de hainute pentru spital (gen body-uri). Le-am avut doar pe cele cu care l-am scos din maternitate. In rest, a stat infasat ca o sarmaluta (asta la Giulesti).
Anca29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor

am lipsit ieri pe motiv de circulat pe ici pe colo la cumparaturi ptr frigider si curatenie in casa (nu ca se mai recunoaste azi ceva)

O saptamana buna tuturor

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Camelia multumesc mult pentru raspuns. Asa intelesesem si eu.
Cristina, asa sper si eu, sa nu mai am probleme de data asta, pentru ca imi doresc din tot sufletul sa pot alapta.
Nati lasa curatenia, ca vei avea tot timpul sa faci dupa ce se naste bebe la timp. Si apropo, felicitari pentru fetita sanatoasa. Acum depinde de tine sa stea cat mai mult la caldurica.
Anca, da, din cate am citit pe aici pe net, ar trebui sa-mi reincep munca si sa acopar perioada aceea cu prenatal.
Ale felicitari pentru rezultatele de la eco. Eu am un medic de la care scot cuvintele cu clestele, dar nici ca medicul care ti-a facut tie eco sambata n-as vrea sa fie. Mai mult te-a speriat.
Sorana ce greu e la faze d-astea. Ce faci, te duci sa-l inapoi la pranz?
Flubby eu votez cu Yannis. Asa stiam si eu ca plateste angajatorul si isi recupereaza apoi banii de la stat. Era scris pe undeva prin lege dar nu mai stiu unde. A pus Camelia legea in contul comun, daca vrei sa citesti.
Sabina uau, pe 6 aprilie. Ce repede trece timpul. Ai grija de tine.
Ruxi eu nu am avut nevoie de nimic pentru bebe, decat de scutece. Duceam cate 3/zi. Si bineinteles la plecare am avut nevoie de imbracaminte. Acum cred ca depinde de fiecare maternitate. La noi nu se da voie cu hainute.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Flubby - mie imi plac Thomas, Philip si Yannis
Sorana - urmeaza sa ma lamuresc si eu su indemnizatia, Luca e nascut pe 4 martie, dar normal mi s-ar parea sa vireze o suma proportionala cu zilele state efectiv acasa (la tine 1-20 feb). Nu ai cum sa verifici daca totusi au virat ceva?
Ruxi - paturici? Si eu am nascut/voi naste la stat si nu am avut nevoie de paturici. Chiar sunt curioasa pentru ce le cer. De altfel, eu nu am avut nevoie nici de hainute pentru spital (gen body-uri). Le-am avut doar pe cele cu care l-am scos din maternitate. In rest, a stat infasat ca o sarmaluta (asta la Giulesti).
Anca29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Pai o sa merg maine la banca sa cer un extras de cont, dar eu cred ca nu au virat nimic pe februarie. daca e asa, cred ca o sa-i sun sa ma interesez. Eram curioasa la voi cum a fost (cele care au incheiat cic)

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona80

Camelia multumesc mult pentru raspuns. Asa intelesesem si eu.
Cristina, asa sper si eu, sa nu mai am probleme de data asta, pentru ca imi doresc din tot sufletul sa pot alapta.
Nati lasa curatenia, ca vei avea tot timpul sa faci dupa ce se naste bebe la timp. Si apropo, felicitari pentru fetita sanatoasa. Acum depinde de tine sa stea cat mai mult la caldurica.
Anca, da, din cate am citit pe aici pe net, ar trebui sa-mi reincep munca si sa acopar perioada aceea cu prenatal.
Ale felicitari pentru rezultatele de la eco. Eu am un medic de la care scot cuvintele cu clestele, dar nici ca medicul care ti-a facut tie eco sambata n-as vrea sa fie. Mai mult te-a speriat.
Sorana ce greu e la faze d-astea. Ce faci, te duci sa-l inapoi la pranz?
Flubby eu votez cu Yannis. Asa stiam si eu ca plateste angajatorul si isi recupereaza apoi banii de la stat. Era scris pe undeva prin lege dar nu mai stiu unde. A pus Camelia legea in contul comun, daca vrei sa citesti.
Sabina uau, pe 6 aprilie. Ce repede trece timpul. Ai grija de tine.
Ruxi eu nu am avut nevoie de nimic pentru bebe, decat de scutece. Duceam cate 3/zi. Si bineinteles la plecare am avut nevoie de imbracaminte. Acum cred ca depinde de fiecare maternitate. La noi nu se da voie cu hainute.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +26

Da, eu oricum il iau la 12.30, mananca de pranz acasa. Si am fost sa-l iau, l-am asteptat afara si a iesit tot cu buzita tremuranda si cand ,-a vazut a izbucnit iar in plans, jale si tristete mare. nu mi-a zis de ce plange, cred ca ii este pur si simplu greu sa se acomodeze, e totusi foarte mic. Nu mai zic ca apoi tot drumul spre casae marait, ba vrea una, ba alta, pana reusesc sa-l culc imi pune din greu la incercare nervii. Azi de ex am stat un sfert de ora in ploaie, cu burtoiul pe-afara (ca nu mi se mai inchide nicio geaca) sa vedem ambulante si cum nu a trecut nicina si eu eram deja uda la burta am decis sa plecam spre casa, cu mare suparare din partea domnisorului. Asta e, poate maine o sa fie mai bine cu gradi..

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Sorana din cate am inteles de la "pepenasi" s-a intarziat rau cu plata indemnizatiei pe luna asta.Poate o fi doar o intarziere, mie mi se pare normal sa iei si pe februarie ca atunci s-ar implini 24 de luni.
Flubby vot pentru Thomas

26+RIANA & CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Nati, hai ca esti tare cu tocurile tale de min 8 cm; eu am max 5 perechi de incaltari (cu tot cu bocancii) si nimeni si nimic n-are toc; vezi, va ziceam eu ca unele mamici sunt "facute" sa fie mamici de fetite.

Sabina, insarcinata cu baietii am inceput sa am acele dureri inghinale f devreme, cred ca de pe la 4 luni; hai ca mai e putin!
Aaaaaaa, 6 aprilie?!!! (acum am ajuns si eu cu cititul acolo). Chiar ca nu mai e mult!!!!!

Sorana, pupici viteazului Matei!

Virginia, nu te mai stresa cu nasterea; prea multe nu auzi; chiar daca esti anesteziata rahi, tot ametita esti, plus ca iti povestesc cate in luna anestezistul si asistenta de langa tine; oricum nici dr-ii care opereaza nu povestesc de operatie ci au altele de vorbit, mai "lumesti"

Ioana,

Mergi la inceput

Vivela, incepusem si eu sa iau vitamine insa m-am lasat dupa 3 zile ca mi se parea mie ca ma simt rau de la ele; asa ca in continuare sunt fara ele;

Ruxi, ptr lapte cea mai importanta e odihna, hidratarea, linistea psihica

La noi pe strada e un decor de basm; azi noapte a plouat "inghetat" si toti copacii sunt plini de gheata; e tare frumos.
Acum ploua ploua ploua, vreme numa buna sa nu faci nimic; asa ca ma conformez.

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nu vreau sa fiu vedeta odiseei si nici sa nasc prima.

Virgi nu te mai stresa cu anestezia. E mai ansol pe timpul operatiei,dar stau asistentele, asistentii,anestezista pe langa tine, o sa iti fie rau pe timpul operatiei, ameteli, voma, stare de sufocare etc, dar dupa aia te reduc la tacere iti baga o injectie sa dormi pana termina ei de cusut acolo si cand te trezesti ai sa fii fresh.

Eu votez pentru Ianis si Darius

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput