Litoralul romanesc 2010

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Aveti vreo recomandare pentru o pensiune/vila/casa, in zona cu liniste, curte umbroasa si de la care sa se ajunga usor la plaja pe jos (max 10 minute)?
Si, deoarece suntem cu doi copii, as vrea sa aiba camere de 3 paturi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Elag, ti-as recomanda Casa Ana la 2 Mai, am fost noi anul trecut, dar

- liniste era pentru ca am mers in septembrie, nu stiu cum e in sezon cand are toate camerele ocupate

- am avut o camera tripla - un pat dublu si unul simplu - insa era tare micuta

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Multumesc, deschid lista

Mergi la inceput

Ingridnen, si eu vreau sa merg pe la jumatatea lunii iunie..nu e inca chiar sezon.
Poti sa-mi spui daca serveau si masa acolo?
Daca nu era vreme de plaja aveai ce sa faci in curte? Dar in statiune? (nu am fost niciodata la 2 mai)
Cam cat faceai pana la plaja pe jos?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Am vrut in Bulgaria la Kaliakra dar nu mai sunt locuri, asa ca ne orientam spre litoralul nostru.

Vrem un hotel de 3-4 stele cu all inclusiv. Am gasit in Mamaia la hotelurile Dorna si Modern dar nu gasesc pareri prea convingatoare. Daca cineva a fost anul trecut spuneti-mi si mie impresiile please.

Noi anul trecut am fost la Golden Tulip in Mamaia si a fost OK, masa all inclusv f buna, seri tematice, muzica super. Puncte negative: camerele foarte mici, piscina mica, plaja foarte ingusta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Maria_alexia, prin Eximtur mergeam de obicei, anul asta insa am facut rezervarea direct la hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

All inclusive pe litoralul nostru nici noi n-am prea gasit.
Ar mai fi varianta cu complexul Tismana din Jupiter.
Si la Mamaia, hotet Modern, mi s-a povestit ca e chiar ok. (Si noi am stat acolo, dar in extra-sezon, fara all-inclusive. Hotelul e bun, restaurantul asisderea.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Da, spre Modern ne indreptam Noi vrem all inclusiv ca sa nu asteptam pana vine comanda si sa mai avem si surpriza sa nu ii placa lui H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Am fost la complexul Tismana acum 2 ani - au o gradina superba si imi place ca este intins si cu un singur etaj, in rest numai minusuri la toate serviciile.
-camere mici
- baie naspa si mica, curgea apa aiurea de nu puteai sa-ti faci un dus ok
- usa nu se inchidea -incuietoarea ziceai ca a fost fortata
- mancare asa si asa ( ma deranja faptul ca in meniul de a doua zi recunosteai mancare din ziua anterioara: astazi aveau varza cu acrnati -maine varza a la cluj )-aglomerat la masa . In loc sa puna laptele in cani il aveau intr-o cuva langa oua si carnati trebuia sa-l iei cu polonicul -mai gaseai un carnat in el
sa nu mai spun ca pe unde am fost in afara toata mancarea ramasa in farfurii o aruncau la gunoi in fata ta , aici puneau farfuriile pe tavi si le duceau la bucatarie
-era unul la usa de ziceai ca e politai in loc sa-ti ureze bine ai venit te punea sa-i arati bratara.
- cand se sfarsea programul de masa fugeau ospatarii cu tavile de mancare la bucatarie (eu ma chinuiam sa-mi pun niste pepene pe o farfurie si ospatarul mi-a luat tava din fata -ca ce s-a terminat programul de masa
- piscina mica
- in 7 nopti nu ne-au schimbat nici prosoape nici lenjerie
- animatori plictisiti cei care ar fi trebuit sa se ocupe de copii jucau toata ziua table
- exact in mijlocul locului de joaca era un capac de canal rasarit din nisip ,niste masinute cu acumulatori ce nu au functionat deloc si-mi zicea aimatorul sa imping eu copilul
- personalul posomorat si acru -nu am vazut un zambet pe fata lor.

In concluzie preturile mari pe care le au nu se justifica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Elag, noi am fost anul trecut pentru prima data la 2 Mai si motivul principal pentru care am mers acolo a fost ca aveam si cainele cu noi.

Nu as putea numi 2 Mai o statiune, e mai degraba ca la tara acolo

Masa o serveam la terase, sant foarte multe. Acolo unde stateam ne faceam singuri micul dejun (era o bucatarie jos in curte) si uneori si cina.

Curtea nu este grozava, aveau un balansoar si atat. Daca ploua nu prea ai ce face, prin localitate nu ai unde te plimba (o strada principala la sosea, restul strazilor neasfaltate), plus ca nu exista faleza - la asta am dus eu cel mai mult lipsa, pentru ca noi ani de zile am mers in Saturn.

Pana la plaja faceam cca 10 minute pe jos.

Noi am plecat pe 30 august si am stat 2 saptamani. In a doua saptamana a plouat cateva zile si a fost frig, nu-ti spun ce noroaie erau pe strazi. Am tot plecat prin Mangalia si Saturn ca sa ne plimbam.

Una peste alta nu am fost foarte incantata, insa a fost ieftin si am putut lua cainele cu noi. Copilului i-a placut mai mult decat la hotelsi mai vrea sa mergem acolo... isi gasise o fetita cu care se juca frumos.

Anul asta cred ca mergem la bulgari, intr-o localitate mica (cam tot ca 2 Mai ) si pe cont propriu

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput