Litoralul romanesc 2010

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Rox,in principiu la Mamaia,sa ne plimbam pe plaja,sa admiram marea,sa vedem cum se prezinta statiunea,d'astea.Sper sa ajung,ca asa mi-a promis barbatu,da dat fiind faptul ca azi dimineata a avut alarma si-a plecat la 3 de acasa,parca vad ca-mi trage clapa.Da,daca ai chef de mine,cu prima ocazie cand vin,dau semn![size=1]

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

la noi la mare anul trecut tot ziarul covrigul si piatra de baie se vindeau pe plaja...nu prea putea puha mea sa doarma e plaja desi era vreme buna si se putea dormi pe sezlong. sf de luna august. cat despre jecmaneala la sezlong ce sa mai zik...mancarea era ok...gaseai proaspat cu ceva cautari...in rest cred ca mai bn in bulgaria si e destul de aproape pt mers cu bbnoi am stat in mamaia la ambasador,nu prea faine conditiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ce parere aveti de furtul masinilor de la Nisipurile de Aur? O fi facatura? Ca nu m-as mira... ca sa nu mai mearga lumea la bulgari vara asta, de frica. Prima stire era cu furtul masinilor si bineinteles stiritii nostri erau pe faza si a cincea sau a sasea stire ii arata pe romani in aceaisi statiune, cat de bine s-au simtit si ce convenabil este...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Rox,in principiu la Mamaia,sa ne plimbam pe plaja,sa admiram marea,sa vedem cum se prezinta statiunea,d'astea.Sper sa ajung,ca asa mi-a promis barbatu,da dat fiind faptul ca azi dimineata a avut alarma si-a plecat la 3 de acasa,parca vad ca-mi trage clapa.Da,daca ai chef de mine,cu prima ocazie cand vin,dau semn!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare

Dulciuri
Din gradina mea

deci stii ca vreau sa te vaz. asa ca pls da un semn cand vii, macar de o cafea sa ne facem timp.
pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Nu aveti cumva vreo recomandare de hotel in Mamaia? As alege chiar 4*, numai sa avem garantia ca e ok.
Ne-am uitat la Splendid (caci e nou-noutz), numai ca mi se pare departe de plaja si restaurante (suntem cu 2 pitici dupa noi), la Palace, la Comandor, Condor, Savoy... Despre Ambasador vad ca nu aveti parere prea buna...
Alte impresii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi am fost cu ani in urma la Orfeu in Mamaia, ne-a placut foarte mult (aveam si camera cu vedere la mare). Acum nu stiu cum mai este...

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Maria_alexia - noi am fost anul trecut in Mamaia la hotel Aurora , este de 2** dar are tv ,frigider,aer conditionat,mobilier nou si modern , termopane,inchiderea usilor se face pe baza de cartela,vedere la mare( plus ca este si la doi pasi de plaja , doar traversezi strada si ai intrat pe plaja . Eu il recomand tuturor Au si un mic loc de joaca pt copii,parcare si doua intrari in hotel.De exemplu parcarea este in fata si ca sa mergi la plaja nu trebuie sa ocolesti hotelul ,folosesti cealalta iesire.Noua ne-a placut ne-am simtit tare bine

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Nu aveti cumva vreo recomandare de hotel in Mamaia? As alege chiar 4*, numai sa avem garantia ca e ok.
Ne-am uitat la Splendid (caci e nou-noutz), numai ca mi se pare departe de plaja si restaurante (suntem cu 2 pitici dupa noi), la Palace, la Comandor, Condor, Savoy... Despre Ambasador vad ca nu aveti parere prea buna...
Alte impresii ?

Splendid e chiar foarte aproape de plaja si e situat in nordul statiunii, intr-o zona linistita si curata. Am fost deja de 2 ori acolo iar in iunie mergem din nou. Mie mi-a placut mult de fiecare data, sunt cele mai bune conditii pe care le-am intalnit in vreun hotel de pe litoralul romanesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Oh, am fost ieri la eximtur, nici un loc la Splendid. Nici la Savoy, nici la Comandor ... De fapt, am mai gasit doar la vreo 3 hoteluri de 4 stele - dintre cele mai scumpe, evident .

Oare are sens sa incerc si al alte agentii, s-ar putea sa gasesc?

Anca_a, voi prin ce agentie ati facut rezervarea la Splendid?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noi am fost acum trei ani in Mamaia la cel mai nordic hotel din zona,hotel Caraiman.E pe malul lacului si are corp de 3 stele si de 2 stele.Noi am fost la cel de 3 stele si a fost super ok,nu lux dar era curat si nu a lipsit nimic.Are o mica piscina ce da spre lac,plus ca e un gazon super acolo si ceva leagane pentru copii ,iar ca restaurante e unul ce apartine de 3 stele si unul cu autoservire ce apartine de 2 stele.Mancarea a fost buna.Dimineata am mancat la cel de 3 stele ca aveam bilet cu micul dejun bufet suedez inclus,iar la amiaza si seara la celalalt.Cel mai mult mi-a placut linistea din zona si plaja aproape goala Noi am fost cu fetita cand avea un an jumate si pentru mers cu copii asa mici e ideal.La fel pentru cei care nu suporta aglomeratia ... cazul meu

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput