Litoralul romanesc 2010

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

ingridnen, multumesc pentru clarificari!
Motivul pentru care trimit copiii la mare este cura cu aerosoli, asa ca este vital sa avem faleza. Din acest motiv voi sterge 2 Mai de pe lista mea.
Stiti cumva vreo cazare la vila/casa in Costinesti/Eforie Nord/Saturn/ Neptun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Elag, noi ne-am impacat foarte bine cu Saturn.
Hotelurile sant majoritatea la cativa metri de plaja.
Plaja este foarte lata (mai ales in portiunea dintre Saturn si Venus).
Poti manca ieftin la impinge-tava.
Este o faleza foarte lunga, pana in Mangalia, sa te tot plimbi.
Ai medic aproape.... noi am fost vreo 2 ani la rand la Spitalul din Mangalia cu Cristi.
Si sant mai multe locuri de distractii pentru copiii, inclusiv Circul.

Pensiuni nu gasesti pe acolo... noi am incercat mai multe hoteluri: Hora, Balada, Cupidon (asta e mai ieftin). Nu e lux, dar este OK.

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu stiu ca all inclusive se gaseste la hotelurile Majestic la noi. Si au curte cu jucarii, verdeata, e f frumos.

Si mai este un club in Saturn dar nu-mi amintescc acum cum se numeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Maria_alexia - noi am fost anul trecut in Mamaia la hotel Aurora , este de 2** dar are tv ,frigider,aer conditionat,mobilier nou si modern , termopane,inchiderea usilor se face pe baza de cartela,vedere la mare( plus ca este si la doi pasi de plaja , doar traversezi strada si ai intrat pe plaja . Eu il recomand tuturor Au si un mic loc de joaca pt copii,parcare si doua intrari in hotel.De exemplu parcarea este in fata si ca sa mergi la plaja nu trebuie sa ocolesti hotelul ,folosesti cealalta iesire.Noua ne-a placut ne-am simtit tare bine

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Allexa, imi poti spune daca ati mancat la hotel sau in alta parte? merg cu cei doi copii si ma intereseaza locatii unde este mancarea buna, sa evit problemele digestive. Camerele de la et. 1,2 sau 3 le putem primi fara sa "insistam"? camerele sunt curate?
plaja cum este? este loc pentru cearsaf sau sunt numai sezlonguri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Si mie mi-a placut Majesticul la exterior. Au un loc de joaca superb si o gradina imensa, dar nu vad in oferte ca ar avea all inclusiv.
Daca cineva a stat recent la Majestic spuneti-mi si mie impresiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna!

Noi anul trecut am mers la Mamaia la Goden Tulip. Totul foarte bine, masa(execlent chiar), curatenie, animatie.
Anul acesta vrem sa incercam impreuna cu niste prieteni la Vama Veche. Nu stiu insa la ce sa ma astept, avand in vedere ca merg cu un copil de 2 ani.
Am citit ca la 2 mai nu este faleza. La vama este?
Unde intentionam sa ne cazam este destul de departe de plaja. As cauta ceva mai aproape de plaja. Stiti ceva care s-ar preta la o familie cu copil (adica fara prea multa aglomeratie si galagie?)

Merci mult pentru sfaturi!

Miri2007

Mergi la inceput

Miri, pai diferenta intre Golden Tulip si Vama Veche este ca de la cer la pamant. Faleza nu e nici in 2 Mai si nici in Vama.
De cazare in Vama nu stiu sa-ti spun, eu am fost de vreo 2 ori seara la plimbare pe plaja acolo, stateam de fapt in 2 Mai.
Caini multi, mizerie, galagie, corturi pe plaja, nudisti... in sfarsit, mie nu mi-a placut.
Dar am colegi care sant fani Vama Veche...

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

kisstherain999, am stat eu la Majestic, anul trecut. Mi s-a parut asa si asa. Camera mica iar baia nu era nici pe departe de 4 stele de cat are hotelul. In sala de mese aveau un loc de joaca cam cat doua mese unite cu un topogan parca si cam atat. Gradina era frumoasa, intr-adevar, seara chiar mi-a placut, mancarea era buna, eu am fost fara copil, asa ca nu prea am fost atenta daca puteai sa gasesti si mancare pentru copii mai pretentiosi. Se ajunge foarte usor pe plaja, in 2,3 minute ai ajuns, plaja e curata, apa la fel, nu era asa mare aglomeratie, doar multe fite . Si cam atat. Si mi s-a parut cam scump pentru ce servicii au oferit. Nu mai stiu exact cat, dar eu sunt mai zgarcita asa de felul meu.
La Saturn am stat patru ani, inclusiv anul trecut, cu tot cu copil - acolo parca sunt la mine acasa . In primul an la un hotel de s tele, Aida, care am vazut ca a fost si inchis pentru renovari, oricum era super naspa. Apoi la Balada, a fost asa si asa, foarte aglomerat, aceeasi poveste cu masa, unul se aseza, altul te pandea sa te ridici sa-ti ia locul, ospatarii erau draguti in functie de cat ii omeneai, desert gaseai doar daca te duceai devreme, mancarea buna totusi. Camerele asa si asa, ajungi repede pe plaja. Am mai stat tot in Saturn la un hotel recent construit, portocaliu, cu 3 etaje parca, chiar la strada, in intersectia cu magazinul alimentar unde sunt toate balciurile pentru copii. Imi scapa numele acum. Conditii foarte bune, curatenie, mancare buna, ospatari amabili. Anul trecut am stat la Hora, conditii jalnice, de mancat nu am mancat delco la ei, dar, mizerie, urat si totusi aglomerat ... Se ajunge tot usor pe plaja si cam asta ar fi singura bila alba. In rest nepasare

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

elinia, hotelul acela portocaliu din Saturn este "Adria", s-a mai scris aici anul trecut parca.
Eu l-am vazut doar pe dinafara, n-am stat acolo. Mi-ar placea, dar cum e tabu cu caini, ne orientam in alta parte.
In rest la Hora, Balada, asa cum spui tu. Locatia este buna, in rest nepasare si aglomeratie. Acu 2 ani am stat la Balada si era plin de pensionari veniti la tratament (inceput de septembrie) cu bilet de 3 mil pentru 18 zile. Noi, care am platit vreo 20 mil, aveam acelasi regim ca si ei... adica prosoapele nu se schimbau, curatenie din 2 in 2....
Totusi imi place Saturn pt. plaja lata, pentru faleza si pentru locatia hotelurilor (nu mergi decat cativa pasi pana la plaja)

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Ne-am decis, mergem la Modern de pe 1 iulie, iar seara vom vizita gradina si locul de joaca de la Majestic

Mergi la inceput