Bobocei de sept-oct 2008 (269)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikolici da e rea lumea ce sa ii faci.
Si eu hranesc mamosul si mergem sa alergam caini din zona sa nu ne simta lipsa.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

[b]Lumi, Niko[b/], merci frumos. Acum ce-o vrea Doamne-Doamne!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

lasa fetelor ca o sa va intre si voua ... banii!

Cu iesitul afara, e distractie si la noi. Dar nu prea mai mergem la locul de joaca, ci haladuim prin parc. Sofiei ii place sa "alerge" si guste diverse de pe jos ... si eu fug dupa ea strigand usor-usor, incet-incet ...
Astazi ne-am dus la locul de joaca sa ne intalnim cu o prietena si l-am vazut si pe Gruia. Mai-mai ce baiat frumos este! zici ca-i fata :)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara..baaaiiii...nu mai am timp nici sa respir..de cand a inceput sa manance doua feluri de mancare la prinz..parca nu mai am timp de nimic altceva...incerc cat pot sa va citesc macar daca nu pot sa postez ceva...am impresia ca ne mai da un canin..ha, ha,ha,ha..de unde ma vaitam ca nu ne mai da nimic acum ne invadeaza toti

niko si ptr. noi a devenit o aventura sa mergem in parc si nu ptr, ca ar vrea jucariile altor copii, ci ptr. ca (cum spuneai si tu)..parca eu nu mai exist si alerg dupa ea de imi iese limba de un cot si daca ii spui sa mergem in alta parte sau sa facem altceva decat ce face ea atunci,tot asa,ne stie toata lumea....nu mai zic in magazine..daca apucam sa intram in cele de copii si care au dif. jucarii...pai pina nu le ia pe toate sa le invarta/alerge/tarascape jos nu putem pleca si se pune pe jos si incepe sa urle lucru care nu facea pina acum....hai ca te-am plictisit

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nikolici Dimitri s-a aruncat astazi de pe tricicleta pe trotuar ca sa se arunce pe spate pentru ca am zis stai sa treaca masina si apoi mergem la pisica de langa gard. Si la noi iesitul este o ruleta ruseasca. Jucariile altor copii nu le ia ca stie de la Alexei ca daca pune mana pe ce nu e al lui vine si reversul medaliei.

Mergi la inceput

babytza ma bucur tare mult ca a-ti avut o nopate fara febra ..ooffff tot raul spre bine...tin pumnii stransi sa va reface-ti cat mai repede

lumi imi apre rau ca nu v-ati simtit bine..dar de la ce?? a-ti racit??...ma bucur ca hunii se simt mai bine...cand reincepe-ti cresa??

Incerc si eu sa mai comunic cu voi...si bineinteles fi-mea, calare pe mine si am incercat si eu sa o trimit la ta-su care sta pe tron ...si bineinteles ca daca ajunge la clanta acum ii deschide intr-una usa si nu il lasa deloc...el tzipa la ea sa il lase eu sa stea acolo la el si uite asa aici la noi e casa de nebuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kllemi stiu cum e cu casa de nebuni ca si la noi pana acum juma de ora asa a fost pana tati a hotarat ca mai bine merge cu masina la spalat.
Miruna vreau sa te intreb cum abordezi momente din astea ca eu patesc cu Andrei ceva de genu in magazine unde nu mai vrea sa plece de langa jucarii sau standu cu servetele umede vrea sa le scoata pe acoloSi inca o intrebare din experienta ta cu Alexei pe la ce varsta inteleg ce el spui de fapt nu e corect spus inteleg ca eu sunt convinsa ca Andrei intelege de acuma ci de fapt cand si constienteaza ce le spui si fac cum le spui adica au rabdare9ma rig putina) si devin mai intelegatori.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Cred ca boboceii au ajuns la varsta crizelor
Eu cu Mihnea am mare bafta ca e atat de incantat de leagane /tobogan / balansoar incat reusesc sa il distrag de la jucariile copiilor. Este insa foarte important sa il opresc inainte a ajunge la jucarie. Odata ce a pus un deget pe jucarie ...s-a terminat distractia daca nu i-o dai Nu mai spun ce spectacol face daca nu se dau jos copii din leaganul de bebelusi sa se dea el
Cateodata insa intelege ca trebuie sa astepte /ca nu e jucaria lui, insa destul de rar deocamdata

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

si noi mai pe seara.
Am stat toata ziua afara...si e tareee bine.

Multa sanatate bolnaviorilor!!
Tocmai am aflat ca o vecina a stat 5 zile in spital cu baietelul de o seama cu Radu. A avut rotavirus..tare nasol..numai cu perfuzii. Brr. tare greu e sa fie puii bolnaviori.

Cu iesitul in parc noi nu avem probleme...la noi n-a fost zi sa nu iesim macar o ora..sa socilizam..se joaca tare frumos..intotdeauna mergem cu ghiozdanelul cu jucarii..le insiram pe bancuta..si se joaca ..Intotdeauna i-am aratat sa imparta jucariile..sa dea si la altii copii..si acum le ofera singur.
Iar spre casa venim frumos de manuta pana acasa.

Anamona superr daca va face tati vostru casuta.
Si eu tot la un totpogan si o casuta ma gandisem.M-am uitat pe site-uri..scumpe rau..ca sa nu zic nesimtite..cea mai ieftina casuta e vreo 1000 ron. Sa vedem daca putem sa construim si noi una.
Eu vreau sa-i fac coltul lui cu nisip..cu topogan, casuta.

Dya eu inca nu m-am gandit la meniul de paste..deocamdata ma gandesc la cel de duminica

Lumi multa sanatate, sa scapati repede!!E bine ca te ajuta soacra
Uite pozna cu papagalii , ca n-am uitat..le-am pus si pazitor

Mergi la inceput

Eu as mai avea o problemutza mica (zic eu)..cate din voi folositi, suzeta??? si la ce mod..adica vreau sa spun ca la noi cand ni sa pus pata, pai nu te mai intelegi absolut deloc si noaptea, nu exista fara...am inteles ca prea multa suzeta stramba dintii..as vrea sa stiu cat este de adevarat???...va multumesc

Mergi la inceput