Bobocei de sept-oct 2008 (269)
Raspunsuri - Pagina 22
gaia.nevia spune:
De Pasti in premiera voi face pasca (fara blat, are mama o reteta), oua rosii si poate o friptura. Cozonac cumparam.
Teo a fost ok azi, l-am gasit zambind, deja e sincronizat cu ora la care stia ca apar prompt la usa acolo. Era de mana cu una din directoare, se facuse de o masinuta si am aflat ca a plans si azi, dar cum au tot umblat cu el de mana de colo colo era mai bine dispus azi si nu avea ochii rosii.
Ne-am oprit in Tineretului si ne-am plimbat vreo ora sau mai bine, e tare cald afara.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
laureta spune:
nema banutzi

lumi multa sanatate
claudinna n ai de ce so invidiezi pe Nocom ca si Razvan doarme suuuuper bine, bravo lui
nikolici spune:
Am o pb arzatoare cu fetitza mea si nu stiu cum sa-i gasesc rezolvare.Mersul afara pin parcuri la copii a devenit un haos.Vrea toate jucariile tuturor copiilor si dc nu primeste ce-si doreste se pune pe un plans de toata lumea sare sa vada cum ne poate ajuta.Ieri atat de mult a plans dupa mingea unui baietel mai mare care pur si simplu nu vroia sa cedeze la istericalele ei...cred ca ii facea placere sa o auda.Faza este ca dc o iau in brate sa o calmez face si mai urat ca si cum nu ar fi copilul meu...sau cine esti tu de ma iei in brate.
Copilul meu afara este extrem de independent, nu ma mai cunoaste o ia la teleleica si eu nu am decat sa o alerg.A devenit greu de iesit si gasit o atmosfera placuta la locul de joaca.
Copiii vostri cum sunt in colectivitatile gasite in parc?
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Lumi nota 10 pt soacra ta!!!
Nasol cu banii la noi au intrat ca in orice alta luna cam prin 16.Dar priviti partea plina a paharului macar aveti bani de Pasti ca nu ati apucat sa ii cheltuiti deja.
Eu pasca si cozonac comand la o brutarie faina de pe aici, prajituri si tort la cofetaria prietenei mele si acasa fac friptura de miel, drob si vreo 2-3 salate asta e planul pana acum.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Nikolici din pacate nu am cum sa te ajut ca noi suntem spaima cainilor si pisicilor adica Andrei lasa orice pt a merge sa cautam un caine sau o pisica.
El nu prea are curaju sa ia jucariile altora si daca vreunul vine la el se ascunde dupa mine , deh stiti voi vechea poveste cu mamosul meu.Totul e ok insa daca ma duc si eu sa ma joc cu copii atunci se simte si el in largul lui.Eu cred ca la noi nu s-a taiat inca cordonul ombilical sper ca macar sa se mai intinda![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Nerantula, merci de intrebare. pai ar cam fi in weekend, insa la ce dureri de mijloc am acum, mi-e teama ca nu mai apuc sa fac niciun test.... sint cam cu fundul in sus de la asta acum, dar o sa-mi treaca.
o zi buna tuturor!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
luminita2008 spune:
bey, ce tot ziceti acolo de bani, mie mi-au intrat, pe card, cu o zi mai devreme!!
niko, ai mei sunt tare sociabili in parc. cu toata lumea, de la pici, la copii mai mari, pana la tatici, mamici si bunici. si ei poftesc dupa jucariile altora, dar la noi inca merge cu distragerea atentiei.
am citit ca incepeti procesul intarcare. iti doresc multa bafta! ai inceput deja?
ada, e bine, bravo, o sa fie usor! sa scapi cu bine si de ziua/zilele de luni, si te-ai scos!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
nikolici spune:
dya ha ha ha tare cu cordonul.Noua cred ca ne-a fost retezat de la radacini.;)
Cred ca imi fac curaj sa ies ca e prea frumos afara.De ajuns in parc mergem fericite, de intors o aduc ca sacul de cartofi la propriu ca nu se lasa dusa usor din parc ...lumea o zice ca sunt nebuna, dar atat se zbate si urla ca nu am cum sa o tin sa nu o scap.Nu mai zic de cele 3 etaje care tre sa le urc cu ea asa atarnata...ajung sus mai mult moarta decat vie.![]()
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Nerantula, merci de intrebare. pai ar cam fi in weekend, insa la ce dureri de mijloc am acum, mi-e teama ca nu mai apuc sa fac niciun test.... sint cam cu fundul in sus de la asta acum, dar o sa-mi treaca. o zi buna tuturor! Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
pio, eu am avut simptome de CM cand am ramas gravida, tot tacamul si dureri de mijloc, si de sani, doar ca nu mi-a mai venit... poate e asa si la tine.
oricum, eu iti tin pumnii sa fie bine!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
nikolici spune:
pio iti tin pumnii stransi stransi stransi!
Eu imi iau mica terorista si plec
!Ma duc sa ma bat pe jucarii!E o lume rea domle!