Bobocei de sept-oct 2008 (269)
Raspunsuri - Pagina 21
laureta spune:
Nushu felicitari pt kuk
ada multa sanatate piticului
babytza doct ce a zis de faptul ca nu vrea sa mearga?
nerantula felicitari pt fetitza
claudinna spune:
neata la pranz!
Nocom, te invidiez pt cat doarme Daria ziua!! R doarme cam 1,5-3 ore, dar seara, la 21 e lat, pana pe la 7-8 (azi la 8
)
babytza, sanatate multa!! ma bucur ca ati scapat in sfarsit de febra!!! maine la joaca cu voi!!
Ada, bine ca ai reusit sa-l duci pe Teo la gradi (deja te shantajeaza
, dar si tu pe el, eheheh)
sanatate multa lui Radu!!
sa va treaca repede!!
nushu, Nerantula, felicitari 

baby_boy, am admirat masina de tuns iarba, e super! R impinge prin casa la avion si la premergator, iar afara a impins la masina adevarata de tuns iarba...e ceva mai inalta ca el, dar e usoara, de plastic la exterior![]()
anamona, aveti vreun plan de tobogan de lemn?? si sotul se apuca de facut o casuta d egradina pt R, vrem sa o vopsim colorat![]()
cum zicea si Nococm, va fi numai buna de joaca si depozitat jucariile, vara
claudinna spune:
http://www.upc.ro/divertisment/mijloacele-media/magic-desktop/ ceva interesant pt copii mai maricei (n-am apucats a vad exact ce e, dar pare interesant)
luminita2008 spune:
hello,
scuzati absenta, am bolit la greu, de data asta eu si tati
. am chemat ajutoare ieri si azi, pe soacra-mea, ca n-am putut nici hunilor sa le dau sa pape... abia puteam sa-i schimb. nu mai zic de aplicat tratamente, sters muci, aspirat & Co. si m-am ratoit la WC continuu
.
in fine, azi tati e super fresh, eu ceva mai bine, nu mi-am revenit complet, dar sunt spre bine.
hunisorii si ei sunt muult mai bine, ne mai supara ceva muci si ceva tuse, nu mai fac febra de 2 zile, sper s-o tinem tot asa. tot in casa stam si noi, nici nu-i mai duc la cresa pana luni. pentru 1-2 zile, n-are rost...
babytza, uff, prin ce treci... e bine ca esti optimista, eu imi luam campii pana acum. va pupacesc cu drag, ma gandesc la voi si sper din suflet sa va reveniti cat mai repede si sa-l vedem pe soricel alergand cu foc.
ada, sanatate multa lui Radu! si noi am racit dupa 3 zile de cresa, e normal, dar e al naibii de greu. desi la voi pare ca incepuse cumva inainte...
sper sa fie ok si Teo, sa nu ia si el, si mai ales sa se acomodeze cat mai repede. va tin pumnii stransi!
xor, laureta, baby_boy, feli

, va multumesc ca va ganditi la noi!
nusha, felicitari pentru putza!
nerantula, ma bucur ca e totul ok si cu voi, las' ca mai e timp sa se vada clar daca e cu fusta sau nu.
ma retrag subtil, e socrela la mine inca
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
alexa si mami spune:
pt mamicile interesate, am vazut masina ca a lui Radu de baby boy, in metro 535 lei.
Mimihoo spune:
Nushulica, felitari!
Nerantula, sa fie fetita, sa fie fetita :))! cel mai important este sa fie sanatos copilul si sa iasa la termen!!!
vreau si eu bb2 ... mama ei de garsonieraaaaa!
si ... AU INTRAT BANII! YUPEEEEE!
sanatate hunilor si parintilor de huni, si bebeloi-lor si care mai sunteti bolnaviori! sa va treaca repede-repede!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
dyanira spune:
Multa sanatate bebeilor bolnaviori!!!
Lumi off imi pare rau ca ati fost bolnavi.Cica cam bantuie un rotavirus.Se descurca soacra cu hunii??Eu zic ca la voi au racit si din cauza ca ai zis tu ca era ff cald inauntru acolo la cresa.
Babytza cum mai sunteti??Merge soricelul?
Nocom ce fain cat doarme Daria.
Mimihoo da-o incolo de garsoniera sa vina bb2.![]()
Nusha felicitari pt putza!!!Asta parca ziceai ca vrei nu?
Nerantula sa fie fetita ca parca stiu ca vroiai fetita.Tinem pumnii pt test
Ada pupici sa fie bine Raducu.Asteptam perlele de azi ale lui Teo de la gradi.![]()
Am fost si noi afara cam 2 ore acum doarme e frumos afara ca de aia cred ca e si activitate asa slaba pe aici.
Eu ma gandeam ce putin mai e pana la Paste si nici curatenie nu am facut, nici ceva cumparaturi nimic vai vai...
Acum ma gandeam la masa de Paste si vroiam sa va intreb ce v-ati gandit sa pregatiti?(pt mine a devenit obicei sa ma inspir din meniurile voastre de sarbatori)![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
mimihoo, dya, multumim!
dya, da, sa-i dea D-zeu sanatate, e un lucru pe care i-l recunosc si pentru care o apeciez. Se descurca fff bine cu ei, ii iubeste tare mult si se pune la mintea lor non-stop. Se distreaza f bine cu ea, ii schimba, le da de mancare. Si iar un lucru f important: nu-mi iese niciodata din cuvant in ceea ce-i priveste pe huni. Nu stiu daca-i chiar 100% de acord cu ce zic sau fac eu, dar nu comenteaza nicicum.
eu n-o sa gatesc mare lucru de Paste, ca de obicei. drob si cozonaci primesc de la soacra. o sa fac eu cateva salate (salata de vinete, de ciuperci cu maioneza) si oua, poate si o friptura de curcan, ca miel nu prea mancam. asadar, n-am cum sa te ajut aici.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo si ... AU INTRAT BANII! YUPEEEEE! |
mie nuuuu....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
Mda nici mie, mama lor de...
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)