Bobocei de sept-oct 2008 (269)
Raspunsuri - Pagina 20
piolica spune:
Nocom, merci mult si tie! Esti tare draguta. Dar nu vreau sa fiu ca tiganul sa cer patut si pt bb 2 daca e sa vina, si daca nu e sa vina, asta e, o sa-l dau de pomana cuiva. Eu chiar vreau sa cumpar unul pt Ro. Nu cine stie ce, nu facem figuri, Elsa are salteluta de cocos in patutul ei de acasa, sper ca nu o sa faca mutre pt citeva saptamini daca nu doarme in / pe cocos. Banuiesc ca patutul tau depaseste cu mult bugetul meu, asa ca nici nu te intreb daca-l vinzi.
Nusha, felicitari pt cuc!!!!! Bravo! Sa ai o sarcina usoara!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori, Soricelu, Oadu, Mihnea!
Ada, eu zic sa o iei usor, adaptarea asta nu e deloc simpla, mai tii minte ce ma plingeam eu pe aici acum citeva luni, acum pot sa-ti spun ca Elsa nu mai zice nici pis cind o las la cresa. Dimpotriva, abia asteapta sa alerge la copii. Mult curaj! Pupicei
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
_irina_ spune:
Pupici,
Multumesc pentru raspunsuri
Cu fica'mea comunic, adica pricepe ce ii spun si chiar executa (daca vrea), face asocieri... face o gramada de chestii dar din pacate cu vorba e mai greu.
Multa sanatate puilor bolnaviori, o noapte usoara si multa rabdare mamicilor! 
Nocom spune:
Ada imi pare rau sa te dezamagesc, patutul nu este roz, este chiar albastru!!

piolica patutul nu-i cine stie ce, adica e patut normal de campanie numai ca i-am cumparat salteluta de cocos dat fiindca Daria dormea tot timpul in el, adica si acasa si in deplasari. De vandut nu-l vand, caci la noi in familie totul merge din frate in frate/sora.... acum il astept pe fratemiu nr 2 (am 3
) sa faca un bebe mic si va merge la el.
Chiar am vazut zilele acestea la publicitate aici pe site ca se vindeau patuturi de campanie, sigur gasesti... bafta (si cu patutul si cu bb2
)
jucarii de gradina Noi avem un tobogan maricel, daria deja se da singurica pe el, il place ff tare, in casuta isi depoziteaza toate jucarelele din curte si se baga si sa se joace, si leaganul ii place ff mult, singurul dezavantaj este ca daca le are pe toate in curte nu-i mai place sa se dea pe ele si in parc.... alte jucarii interesante de curte... balansoar, cutie de nisip, cuburi gigant de construit si dupa caz excavatoare/buldozere/camioane...
Si totusi raman la parerea ca un catel este cea mai buna jucarie de curte ever!!!! ![]()
Nerantula spune:
Neatza! 
Un somnic bun, o singura trezire, ce bine e!
Nusha, felicitari pentru baietel, David cred ca e cel mai incantat
... sau va fi! Imi pare rau de problema cu cezariana, dar e ceva care se rezolva, nu?
Ada, ma doare sufletul cand ma gandesc prin ce treci ... nu poti face o pauza cateva zile, sa mai incerci apoi?
Babytza, o zi foarte jucausa va urez azi! 
Am fost si eu luni la eco la Iosup, toate bune si de aspect normal, el (iar!) zice ca e fetita, dar nu-l mai cred de data asta, oricum, la 11s fix cat aveam, nu putea fi decat fetita, asa ca astept eco urmatoare ca sa ma hotarasca cum ii spun lui Neghinita. Am dat si sange pentru dry test, am niste emotii cat casa, la varsta mea sigur nu vor fi niste valori prea sexy .. o caruta de bani deja s-au dus numai pentru asta ..
Numarul de batai ale inimioarei sunt exact ca ale lui Gruia la varsta asta, iar bebe e mai mare deja cu 8 zile decat varsta gestationala, iar cred ca nasc un barosan ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
gaia.nevia spune:
Ieeei
L-am lasat pe Teo la gradi, bineinteles ca n-a vrut si s-a smiorcait, dar cu el totul e rational, adica eu ii explic, el zice nu vreau la gradi... si tot asa.
I-am zis ca poate ramane acasa, si eu ma duc cu Radu la gradi. Imediat s-a infiintat la usa... si l-am rugat ca daca ii mai vine sa planga sa mearga la Cristina (educatoarea) si sa-i explice ca el vrea sa planga, sa-l tina in brate si sa-i dea apa ca pierde apa multa cand plange.![]()
![]()
![]()
Evident a trebuit sa-i promit o masinuta noua daca nu plange, ca doar pentru asta m-a lasat sa plec de langa el...
cred ca daca la fiecare zi de gradi cumparam una dublam parcul auto care deja ajunge pe la 50 (de masinute mici mici Hotweels, din colectie, nu numar alte feluri de masini...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Asa... iar cu Radu am fost la CMU, ca nu mi-a placut deloc febra de aseara (azi dimineata 37.8, poate era inca sub efectul novocalminului???) si nici ca isi pierduse vocea.
Diagnostic, rino-faringita acuta, tratament antitermice, tantum si STAT IN CASA... pe vremea asta....

IAr am chemat pe mama, ca sa nu-l mai chinui prin masina pana la gradinita sa-l luam pe Teo...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Neata mamici 
Raportez prima noapte fara febra !!!!!!!

Nu si fara urlete , se pare ca dor rau caninii astia
Trezirea a fost la 6 
Insa tot nu merge..... a tot incercat sa se dea jos de pe canapea. Nu a reusit sa si stea in picioare, dar macar incearca ...
La ochi tocmai mi-au venit rezultatele, e totul ok.
Nerantula ma bucur ca totul e bine cu neghinita
Sa stii ca noi la 11 saptamani am avut prima poza cu putzi
Tin pumnii la analize 

Felicitari Nusha !!!!!!!!!!!!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Diagnostic, rino-faringita acuta, tratament antitermice, tantum si STAT IN CASA... pe vremea asta.... ![]() ![]() ![]() |
Ca noi .... doar ca la noi mai scrie si mucozitati purulente.... si voi ati scapat fara antibiotic
Noua ne-a zis dr ca la o zi dupa ce nu mai face febra deloc, putem sa iesim daca e asa frumos. Deci daca azi nu mai face deloc, maine iesim si noi la plimbare
Babytza si puii
Valentina
David