Bobocei de sept-oct 2008 (269)
Raspunsuri - Pagina 19
gaia.nevia spune:
auzi duamna nocom imi faci concurenta?! cocos, auzi... pfff...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
nu plusez eu, pluseaza Radu.39.2
Cearceafuri am zis ca am. Poate ofer si transport
dar probabil nu ma pot pune cu rozul vostru...
Pfff.... cocos, auzi... Nici cazare daca ofer nu ma pot pune cu tine...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
anamona spune:
babytza multa sanatate, speram sa va gasesc insanatositi deja dar sunt convinsa ca va faceti voi repede bine.
ce chestie cu diagnosticul, v-ati plimbat atata la doctori pentru un guturai, e drept mai pacatos.....pana la urma legat de ochisori, a avut sor-mea dreptate, era de la raceala....uffff
Ada mult succes cu gradinita, eu cred ca ati inceput bine, Teo e un scump si sa stii ca au dreptate fetele tre' sa tii un jurnal dedicat gradinitei....neaparat
Baby-Boy super tare masinuta de tuns iarba, arata f bine!
intrebai tu despre jucarii pt afara, mie mi se pare interesant un topogan desi recunosc nu am dat-o niciodata pe vreunul (vara trecuta era prea mica, iar peste iarna nu am mai fost prin parcuri, ne-am plimbat doar pe aici)
Mi se mai par interesante un leagan, o piscina mai maricica decat cea de anul trecut, si un cort sau o casuta....
In cazul nostru, sotul se tot lauda ca ii va face el un topogan, eventual o casuta, ambele din lemn....abia astept sa o vad si pe asta![]()
Claudinna, Razvanel a progresat fantastic, felicitari, trebuie sa fi tare mandra de el :)
anamona spune:
Nusha, felicitari mamico de baietei :)
Ada, haide ma a racit Radu? sanatate multa...ufff
gaia.nevia spune:
Mda, asa pare... toata ziua n-a avut nimic... si de-odata pac!
A mai avut duminica febra, dar dupa ce a vomat, m-am gandit ca de la asta... ca i-a scazut imediat. Ce-i drept de vreo saptamana e super irascibil, de fapt de asta m-am si gandit ca a vomat, a mancat super agitat si la ultima bucatica de banana pe care am tinut eu mortis sa i-o dau a depus totul pe masa la loc.
Dupa asta, fara incidente... doar acum...
Eh... om vedea. As vrea totusi sa-l vada cineva maine, am o obsesie cu cu respiratul... laringita...
Dorel e ok... deocamdata.... desi imi tot zice ca il doare burtica.
Altceva nu scot de la el... mananca bine, caca face...![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
Paula-Laura spune:
Buna seara la culcare ![]()
Nusha, felicitari!
Babytza bine ca nu e infectie urinara!
Ada Radu face greva de gradi??
In seara asta a fost homeopata si l-a vazut pe Mihnea. Verdict: amigdalele si faringele sunt incendiar de rosii. I-a dat sumetrolim ca i-a fost frica sa nu faca supra-infectie cu raceala mea (desi eu banuiesc ca deja am facut schimb de virusi, la cum se manifesta si raceala mea si a lui). Eu fac temperatura de azi noapte, nu mult, 38-38,5 asa ca maine merg si la orl si la alt medic generalist, ca nu pare atat de simpla treaba 
Apropos de ochi injectati si ai lui Mihnea sunt usori injectati si mi-a zis sa am grija sa ii dau multe lichide, se pare ca e una din manifestari in caz de hidratare insuficienta
O noapte usoara tuturor boboceilor (si in special bolnaviorilor)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
gaia.nevia spune:
Nu-mi vine sa tin niciun jurnal, mi se pare o mare chinuiala adaptarea asta. Desi imi repet de 1000 de ori pe zi ca e mare, trebuie sa inceapa... socializarea e buna... invata ceva in mod organizat, etc, etc... ma doare sufletul cand il aud ca nu vrea sa mearga, sau il vad cu ochii rosii sau vorbind cu "burtica nervoasa"
Pe bune intr-un moment din asta imi vine sa nu ma mai intorc la munca pana incep scoala.
Desigur, ce garantie am ca voi reusi sa trec peste momentul adaptarii la scoala...![]()
Pe de alta parte, cat de sane ar fi sa mai fur astea 5 luni pana in septembrie?
Insane, stiu, ca doar tot eu mi-am adus argumentele pro gradinita.
Gata...scuzati monologul.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
gaia.nevia spune:
Paula, multa sanatate si voua!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Piolica, iti pot imprumuta patutul lui Radu. E pliant (de fash), am 2 satelute de burete la el (ikea), cearceafuri. Are o problema, a sarit Teo in picioare in el si a crapat una din placile de lemn din care este formata salteluta originala a patutului (aceea usor matlasata), dar pe Radu nu mi s-a parut sa-l din deranjeze, si nici nu am simtit la mana, lemnul vine in jos, la un capat, si partea matlasata in sus, si deasupra inca 2 saltelute de 7-8 cm grosime. Daca vrei, cu multa placere. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
merci fff mult pt oferta, foarte dragut din partea ta, dar eu chiar vreau sa cumpar unul (noi tot speram la bb2), asa ca poate o sa mai avem nevoie, si mai bine cumpar unul la mina a doua care sa stea in Ro, pt ca cel din lemn e prea micut acum pt Elsa si va fi mic si pt bb2 la un moment dat, daca vrea sa vina:)
nu vrei sa-l vinzi?
Piolica si Lizuca (12.09.2008)