Bobocei de sept-oct 2008 (269)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ada, curaj mami, baietii par OK. Astia mici au tot felul de pareri dar daca il asiguri ca il iei inapoi la ora X si nu intaryii s+ar putea sa accepte mai usor despartirea. Si ca-l iubesti, desigur, si ca arzi de nerabdare sa-ti spuna ce mai face cu soselele alea la gradi.

Babytza, o veste buna, ma bucuur pt voi. Bebe e doar slabit si e si normal dupa atata boala. Si probabil vrea sa te si simta aproape; daca nu merge sta mai mult in brate, nu?

Sanul meu e putin mai bine, am dat cu galbenele ca am aut pielea crapata (o singura aplicare) insa n-am inceput protocolul candida deocamdata.

Miruna cred ca zilele astea trec la sitalul ala de dermato+venerice din tineretului si intreb daca nu pot sa+mi analizeze laptele; stiu sigur ca fac copro si poate cine stie. Tu ai intrebat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

babytza, exudat i ai facut soricelului? Ma bucur ca este bine analiza. I ai controlat ganglioni inghinali? De la viroza sau rosu in gat se inflameaza ganglioni si in burtica, aia dor. S ar putea din cauza asta sa nu vrea sa mearga, il doare burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta da, l-a palpat dr de la Medlife in zona abdominala si i-a flexat piciorusele in toate felurile posibile. Aerobic a facut cu el
Exudat nu am facut.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nu am mai intrat de ceva timp, aici este foarte frumos asa ca stam mult pe afara.

Babytza, imi pare rau ca soricelul e bolnav. Multa sanatate!

am postat si eu un anunt la mica publicitate, ma intereseaza sa cumpar un patut pliant pentru Elsa sa-l avem in Romania cind venim in Mai, pentru ca ea nu o sa mai aiba loc in patutul meu (ca e de 55 pe 110... si la cit se misca ea in pat mi-e teama ca o sa fie vinata mai tot timpul). Plus ca nu vreau sa o culc intr-un pat mare, ca nu va sta absolut deloc acolo, va misuna prin toata casa. Daac stiti pe cineva care vrea sa vinda un astfel de patut, dati-mi si mie de veste. Vreau ceva ff simplu, in jur de 100 de Ron, insa sa aiba salteluta.
Merci frumos!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Piolica, iti pot imprumuta patutul lui Radu. E pliant (de fash), am 2 satelute de burete la el (ikea), cearceafuri.
Are o problema, a sarit Teo in picioare in el si a crapat una din placile de lemn din care este formata salteluta originala a patutului (aceea usor matlasata), dar pe Radu nu mi s-a parut sa-l din deranjeze, si nici nu am simtit la mana, lemnul vine in jos, la un capat, si partea matlasata in sus, si deasupra inca 2 saltelute de 7-8 cm grosime.

Daca vrei, cu multa placere.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

IT'S A BOY!IT'S A BOY!!! l-am vazut azi e f jucaus si zburdalnic!este bine,sanatos dar mama trebuie sa serveasca iar pat din cauza unei mici problemute cu operatia de cezariana

de David si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

IT'S A BOY!IT'S A BOY!!! l-am vazut azi e f jucaus si zburdalnic!este bine,sanatos dar mama trebuie sa serveasca iar pat din cauza unei mici problemute cu operatia de cezariana

de David si 11+

Nusha felicitari pentru putza!!!
Ma bucur mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nusha, felicitari!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Felicitari Nusha pt bebedoi putzoi Baga repaus sa va fie bine. Sarcina usoara in continuare si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babytza Bine ca nu aveti infectie!!! Pup soricelul!

nushulica FELICITARI mamiiiiiiiiiiiiiiiiiii. David va avea un partener de joaca pe masura lui!!!

piolica iti pot da si eu imprumut patutul Dariei, este tot din acela de fas, de campanie, dar am la el saltea de nuca de cocos. Daria nu mai serveste dormitul in patutul ei de vre-o 6 luni.... si desi ma gandesc sa o readuc pe drumul cel bun nu voi face asta pana in mai, deci te poti baza pe el. Chiar nu are rost sa cuperi unul pentru o perioada scurta...

Daria a trecut la un program zilnic de somn de 5 ore!!!!! Nu ca ma plang..... (3 ore jumate dimineata si 1 ora jumate seara) Si culmea, mai doarme si nopatea, neintoarsa, de la 11 la 8 jumate dimineata!!! De cand visam la asta

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput