Bobocei de sept-oct 2008 (269)
Raspunsuri - Pagina 17
nikolici spune:
mimihoo nici gand sa ma bag in discutie cu Marius, el le stie pe toate. Mai este o discutie pe legislativ legata de Cic1-Cic2 si nu stiu cateodata de unde scoate el raspunsurile, fiind si foarte sigur pe ele.
Iti multumesc pentru urari.
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Au iesit analizele la pisu : NU avem infectie urinara !!!!!!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
bravooo, cum se mai simte soricelul?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Au iesit analizele la pisu : NU avem infectie urinara !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Babytza si puii Valentina David |

Mimihoo spune:
Felicitari,babytza!
Nikolici, asa mi s-a parut si mie, cu Marius, de aceea am lasat-o balta
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia bravooo, cum se mai simte soricelul? |
Marait rau de tot, nu vrea sa stea in picioare deloc...ma sperie
Febra nu a mai facut de dimineata
Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
Babytza ma bucur ca sunt ok analizele.De papat papa?Eu zic ca o fi si el slabit dupa atatea zile de febra si de aia nu vrea in picioare.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Sambata deloc , deloc. Nici macar nu a incercat. A zacut pe noi la propriu toata ziua. Duminica a facut cativa pasi. Ieri la clinica a mers pe acolo, s-a jucat. Merge foarte greu , ca si cand are febra musculara nasol. Azi insa abia daca a facut doi pasi prin casa. Pur si simplu refuza sa stea in picioare
Sta numai in fundulet si pe burta la noi ... Si daca vrea ceva plange sa il transportam noi in brate. Nici nu incearca sa se ridice singur ![]()
Babytza si puii
Valentina
David