Bobocei de sept-oct 2008 (269)
Raspunsuri - Pagina 24
gaia.nevia spune:
Noi traim o drama aici. Cine spune ca doudou poate fi inlocuit, nu are copil. (povestea Pio ca in Franta exista magazine specializate de vandut doudou si replacements...)
S-a ratacit sobolanul puturos al lui Radu si l-am scos pe celalalt. Pfff, cat de adormit si cu febra era (iar are 39.5 si nu scade nici dupa Novocalmin) l-a aruncat cat colo si s-a pus pe un plans... imediat l-a simtit ca nu miroase, adica pute ca cel vechi, ca n-are acelasi gust de saliva si ca nu e aspru ca un covor de iuta ci moale si pufos.
Cred ca nici daca aveam 2 de la inceput si ii dadeam o zi unul o zi altul tot nu erau uzati la fel. Ieniuei, dezastru fara solutie.
Cred ca trebuie sa sufere si gata. Se va desparti de el. Pacat ca s-a nimerit tocmai azi cand mai e si bolnav.
Iar de suparat il inteleg cat de suparat e, cum ar fi sa-mi dea de la gradinita alt Dorel acasa intr-o zi?
Ma duc sa intorc casa pe dos dupa sobolanul puturos genuine one.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Klemii noi nu mai folosim suzeta..a folosit-o doar vreo 2-3 luni cand au inceput sa-i dea dintii..apoi a renuntat singur la ea.
Asa intelesesem si eu..ca ar dauna la dintii..nu stiu cat de adevarat e..poate stiu fetele mai multe.
Piolicatinem pumnii sa nu vina invazia
Ma duc sa adorm cupilul ca au terminat baietii baia.![]()
gaia.nevia spune:
![]()
![]()
Io nu mai folosesc suzeta de cand beau si fumez...
Radu nu a vrut suzeta, in schimb Teo a avut suzeta cum are Radu sobolan puturos. Dormea cu ea in mana, o pipaia toata noapte, era nedespartit de ea, greu i-o inlocuiam cand putzea si se dezintegra de atata sterilizat... Vorbea cu ea in gura si la masa ba lingurita cu mancare, ba mai lingea la suzeta si tot asa. Nu cred ca am vreo poza cu Teo pana la 1an si vreo 8 luni fara suzy.
La un moment dat incercam sa-l familiarizez pe Radu cu suzeta, si a vazut-o Teo si i-a smuls-o din gura. Doar ca era una mica mica, desi la fel cu a lui (chicco din aia toata din cauciuc), s-a enervat ingrozitor si a aruncat-o cat colo. Asa tare s-a enervat ca n-a mai pus-o in gura nici pe a lui, a mai dormit vreo saptamana cu ea in mana si cam asta a fost, a aruncat-o pe sub pat si gata.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
luminita2008 spune:
kllemi, nici acum nu stiu ce a fost, mai ales ca s-a manifestat diferit la tati, la mine si la huni. eu doar m-am rastit la WC, tati a avut toate simpomele unui rotavirus, hunii doar raceala... in plus, pe mine cred ca m-a ajuns si oboseala, din 24 de ore vreo 20 le-am dormit. am zis eu, noroc cu soacra, ca n-am fost in stare de nimic. si noroc cu hunii c-au dormit noaptea intreaga, am putut sa ma refac.
ma rog, acum e mai bine, sper sa tina, muream de oftica ca nu ma puteam misca/juca cu hunisorii, aici am suferit tare.
la cresa mergem din nou luni, se simt mai bine. as putea sa-i duc de maine, 2 zile, dar mai mult ii zapacesc, si mi-e frica sa nu recidiveze raceala.
baby_boy, pai ce facusi? pusesi lupul paznic la oi??![]()
f faina poza, asa am avut si eu doi papagali o data, aceeasi culoare. 
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
dyanira spune:
Kllemi Andrei e mare fan suzeta am mai spus eu pe aici dar de ceva vreme de vreo luna ziua nu i-o mai trebe insa cand sa adoarma o vrea dupa ce adoarme ii cade din gura si rar o mai cauta noaptea inainte daca nu o gasea noaptea plangea rau.Se pare ca se dezvata de ea![]()
Cristina
eu am hotarat sa iesim duminica asa ca nu mai gatesc acasa![]()
Ada multa sanatate lui Radu.
Noi nu ducem jucarii cu noi afara ca nu e atras de ele afara doar mingea i-o duc daca are chef de joaca cu ea.Si nici nu ravneste la jucariile celorlalti inca![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna anamona, aveti vreun plan de tobogan de lemn?? si sotul se apuca de facut o casuta de gradina pt R, vrem sa o vopsim colorat cum zicea si Nococm, va fi numai buna de joaca si depozitat jucariile, vara |
m-am exprimat grabit, topoganul propriu-zis va fi din fibra de sticla (ii face matrita si va turna in ea), pentru ca din lemn mai greu se poate obtine curbura (a se citi cu prea multa munca la slefuit
Nu stiu exact ce proiect are, cu siguranta a desenat el ceva,
chiar vorbeam in seara asta in ce culori sa vopsim topoganul si casuta, cu siguranta vor fi si niste desene pe casuta, iar topoganul propriu-zis ne gandeam sa fie alb :)
asa cum zicea si Baby-Boy sunt niste preturi de iti vine sa te impusti la jucariile de exterior, e nemaipomenit sa avem niste soti priceputi
Apropo, Baby-Boy, ar mai fi interesant sa avem si un balansoar din asta http://www.bestkids. ro/p-3407-balansoar-forest-seesaw.aspx
kllemi spune:
Fetele, va multumesc ptr raspunsuri...inseamna ca numai noi suntem super-mega-extra fani suzeta
si nu prea vad cum sa scapam de ea in cazul asta 
lumi slava domnului ca nu va tinut prea mult...si te cred ca ai fost mai mult bolnava din cauza hunisorilor ca nu ai putut sa tge joci cu ei
toata trupa
dya vezi cu iesitul duminica ca am auzit ca ploua
si noi aveam planuit gratar ca e ziua lu' tati...il cheama Florin
si a nasei de nastere...ma oftic de nu mai pot 
ada of,of,of,...fir-ar el sa fie de doudou...iar faza cu dat alt dorel 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Paula-Laura spune:
Fetelor, daca vreti casute de plastic sa va uitati si in magazine gen Praktiker, Dedeman. La Praktiker au o casuta de 1x1,10 la 400 ron (e adevarat, un plastic mai subtirel,dar...)Una ceva mai zdravana dera la 650 ron. La Dedeman era in jur de 550.
In plus trebuie sa inceapa promotiile de camping /gradina si preturile ar putea fi si mai avantajoase
In alta ordine de idei mi-au dat si mie un diagnostic: sinuzita acuta, trompa lui eustachio stanga blocata. Lipsa vocii e bonus, nu se stie din ce motive a aparut ![]()
Evident trebuie sa iau antibiotice si le voi lua ca nu mai am putere sa ma lupt cu boala asta idioata, vreau sa dorm si eu o noapte linistita 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Muuh spune:
dyanira momentan functioneaza distrasul atentiei. Nu stiu cand inceteaza ca Alexei nu a facut niciodata asa cum face Dimitri. Cred ca odata ce o sa vorbeasca si va putea exprima frustarea in cuvinte va deveni totul mai simplu.
klemi Alexei are si acum suzeta, nu are dintii strambi iar eu nu intentionez sa intreprind nimic sa il dezvat de ea. Singurul razboi pe tema suzetei este ca la maxim doua luni eu i-o schimb si el nu este intotdeauna de acord.
Acareturi de gradina, sunt scumpe ca naiba, noi am primit o casuta si un tobogan second hand, foarte bune doar ca toboganul s-a spart. Avem groapa cu nisip si in rest tricicleta, trotineta, camion mai maricel si doi caini. Vreau sa le pun o funie undeva sa se catere pe ea, nu am identificat inca locul perfect. Vara scoatem piscinuta.
gaia.nevia spune:
Paula, sanatate si sa te refaci repede!
Lui Radu tot nu-i scade febra, mama ei! Sobolanelul l-am pierdut in sufragerie, n-au iesit cu el de-acolo, nu-mi explic unde poate fi.
Dar mi-e clar ca nu am cum sa-l inlocuiesc, ori e acela, ori mai bine lipsa. Fara compromisuri, baiatul e serios...
Casuta noastra "garajul lui MacQueen" a fost 3mil si ceva din Metro, dar n-are cum sa se compare cu o casuta din lemn facuta de tati...
La ikea au tobogan din lemn, e pur si simplu drept, fara curburi si fasoane, si se dau copiii foarte bucurosi pe el, la o adica de n-ati avea posibilitatea sa-l turnati in fibra de sticla exista si varianta asta. Oricum ar fi, sa-i puneti o mocheta ceva la aterizare, Radu se da numai pe burta cu capul inainte si a mai gustat pietris nu o data.
Tot la ikea mi-a placut la nebunie o bucatarioara (masina de gatit, rafturi) tot din lemn, si vase mici mici de ceramica... ce mi-ar fi placut mie o casuta de lemn cu o bucatarioara din asta la matusa mea in curte la Ploiesti cand eram eu mic-pitic si gateam felurite mancaruri din frunze....
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi