Bobocei de sept-oct 2008 (269)
Raspunsuri - Pagina 15
Mimihoo spune:
Am sunat la gradinita si ei nu fac nici o raportare si nici n-au auzit de asa ceva.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
laureta spune:
Program de voie cica
.
Si eu asa stiam cu indemnizatia si cresa/gradi, adica se opreste cand merge copilu la cresa/gradi. Da stiu si ca nu te intreaba nimeni asa ca....
Cu avizu , daca lipsesc 3 zile( chiar daca au fost plecati la bunici) tb unul nou.
Mi se rupe sufletul pt Leditia care trece iarasi prin clipe grele, acum extrauterina, nu imi vine sa cred 

Pe card tot 1.59 Ron am
andy_g, hai ca sunteti deja mai bine, multa sanatate si putere
lumi pupam scumpi
Noi tot la fel
lauriciule 
gaia.nevia spune:
bai, asta deja suna disturbing... noi n-avem mame in domeniu pe aici sa ne ajute cu informatia asta?
Care e baza legala care spune sa nu investesc in educatia copilului meu daca sunt in CIC? CIC in care sunt de altfel pentru ca am muncit 12 ani si am platit luna de luna impozitoi uriesoi la bugetzel.
Din care CIC oricum nu ti-ar ajunge sa investesti, sau sa mergi la coafor macar, nu mai vorbesc de pampersi si lapte ca alea le iei din alocatia copilasului, nu? Noroc ca mai lucreaza tatii lor. TL adica.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Neata 
Cafea cu lapte 

si pepsic 
Am avut iarasi o noapte grea, sper ca ultima de felul asta din seria guturai
De azi ar trebui sa nu mai facem febra, cel putin nu asa mare.
La 12 luam rezultatul la urocultura, sper sa fie ok.
Lumi cum sunt hunii ? Va pup si sper ca mai bine azi 

Edit : Laureta si cardul meu e sexi balamuc 
Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Neata,
claudinna, Laura asa e, eram pe fuga, ca nu ma mai lasa mandra sa deschid capacul la laptot DELOC! Cum ma vede ca pun mana pe el incepe sa urle si sa ma bata cu palma...
chiar daca ea se joaca singurica cu ceva in acel moment....
Plus ca nu citisem nimic din acel capitol, numai pagina curenta si nu stiam ce sa zic....![]()
dar va pup pe toate si mi-e dor de un stat la povesti.... 
Mie mi-a adus postasul alocatia pe 16, cu doar 1 zi intarziere... nu stiu de ce pe card nu v-a intrat inca... Sorry...
La noi e doar teoretica treaba cu avizul la gradi...... nu stiu daca din pacate sau din fericire.... (gradi particulara)
O zi faina fara copii raciti! 
baby_boy spune:
Neataaaaa
Multumim de cafea!!
Si la Craiova vreme urataaaaaa..vant si cred ca si ploaie in curand..asa ca stam in casa.
Deja am spalat mormanul de vase de aseara si am pus de o ciorba de perisoare ca ne-au trezit la 9 afurisitele de gaini.
Cred ca le tai
Babytza pupici soricelului..am luat si noi Ceclor la cel de-al doilea rosu in gat..sper sa fii fost ultima noapte cu febra
Lumi cum sunt hunii?
Xor spune:
Buna dimineata!
O noapte destul de grea si la noi...a plans pruncul, s-a oprit curentul...azi avem 12 zile de cand a facut varicela verisoara...inca il urmaresc dar sper sa nu faca si el chiar acum inainte de Paste....
Ada - a fost perfect pentru o prima zi....banuiesc pentru ziua de azi mofturi si plansete la Teo...Radu nu cred ca va realiza din prima ca tot acolo merge in schimb Teo....va avea multe de spus![]()
si va tin pumnii sa fie bine...
Uff Lumi - multa sanatate hunilor si....cred ca cele 2 zile de cresa vor fi acum in zadar....o veti lua cu siguranta de la capat...la inceput, pentru toti micutii si weekendurile ii disturba pentru ca vad ca pot sta acasa cu cei dragi si nu inteleg de ce trebuie sa o ia de la capat cu "serviciul lor" (dupa cum spunea Teo)
Babytza - acum te-ai mai linistit putin ca stii ca nu are ceva grav...
si insanatosire grabnica va dorim!
Claudinna - stiam de mult timp ca ne putem "baza" pe tine...ce sa mai spunem acum cand esti confirmata drept "membru de baza"?
De R ce sa mai spun...e un copil deosebit
Mark nu spune f multe cuvinte...de fapt spune cate un cuvant cand are neaparata nevoie de un lucru (de ex "mete mama!" adik almette) dar apoi nu il mai repeta poate niciodata....stiu ca e ff incapatanat...adica de f multe ori am impresia ca nici nu ma aude cand ii spun sa faca un lucru
....Ghiciti al cui era singurul copil din centru, care tipa duminica, se trantea pe jos si isi musca mama pentru ca nu il lasa sa faca tot ce vroia el...mai exact sa se urce in taxiurile care stationau in zona, sa arunce tot ce gasea in carutul unui alt copilas care se plimba pe acolo, si altele.....
300 - cum mai esti? s-a mai rezolvat problema?
si o zi buna tuturor
laureta spune:
Xor la Biancu a au aparut bubitzele fix la 14 zile, am facut Pastele cu bubitze
. Mai aveti un pic, poate scapati
Mimihoo spune:
neata, MI-AU RASPUNS!
Am sunat in disperare, cum spuneam, si mi-au raspuns pana la urma la Directia de munca (0212509023).
Pana vineri inclusiv se fac viramente!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr