Bobocei de sept-oct 2008 (269)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

salutari,

azi am tras chiulul de la cresa, dar jur ca n-am putut pana acum sa ma apropii de laptop sa va spun ce si cum. ne-am iubit tare...
de aseara imi fac febra, 38, pe rand.... ma rog, doar dimineata si seara, dar e si nu e ok. am trecut pe antibiotic, de 2 saptamani o ducem asa, 2 zile febra, 4 fara, apoi iar 2 zile febra... si mucii incontinuu, mai solizi, mai lichizi, nu e ok... sa indraznesc sa zic ca azi au avut mai putini muci, nu mai tusesc ca ieri si s-au odihnit la pranz 2 ore, par mai vioi... dar nu prea papa, se tot ineaca cu mucii. abia azi au inceput sa bea mai multe lichide...
si cam incep sa faca nazuri la medicamente, s-or fi saturat si ei mititeii. colac peste pupaza, avem si scaune moi, fff moi, ca reactie la antibiotic.
si transpira extrem de mult, de 2 ori i-am schimbat deja, ii tin in tricou si dres, aerisesc si tot degeaba.
una peste alta, nici maine nu-i duc, cred ca nici miercuri.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

aaaa, si apropos de ce spuneau Ada si Oana, la cresa trebuie aviz de la medic si dupa fiecare raceala. cred ca e valabil cam peste tot. mda...

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

andy_g, uff, imi pare rau ca ati trecut prin atatea! va tin pumnii sa va faceti bine cat mai repede, fara niciun fel de complicatii!

xor, din pacate n-am avut timp sa visez, n-am prea dormit cu hunisorii bolnavi.

ange mica geloasa!

irina, sar'na de !
nici hunii nu vorbesc, doar spun doar 'mama' si 'tata' cu sens (Robi), iar Edi doar 'mama'. mai bajbaie ceva pe limba lor, mai ales Robi si cam atat. eu inca nu ma ingrijorez. iar la cresa o sa se descurce ei cumva, educatoarele trebuie sa invete, sa ii cunoasca si sa stie se poarte cu ei si daca nu vorbesc. noi cum facem???

ada, pai bravos! a fost super usor la voi! abia astept sa ne spui si maine, daca si de maine trec usor, eu zic ca e totul spre bine! vai, ce tare ma bucur!!!!
sa stii ca exact asa a fost si cand i-am luat eu pe huni. stateau lipiti lipiti de mine si cum incercam sa-i schimb, era jale. asta dupa ce initial au plans vreo 15 min la mine in brate si ma tot tineau strans. offf. maine o sa fie mai bine, trebuie! noi inca chiulim, o luam de la capat saptamana viitoare, cred...
Raducu!

babytza, uff, imi pare tare rau de noaptea avuta!
sper sa va reveniti repede, oricum daca sunteti pe antibiotic, cred ca o sa fie bine.

claudinna, f tare e Razvanel, nu inceteaza sa ma uimeasca!!! bravooo!

mimihoo, da, daca e cresa/gradi particulara nu are nimeni nicio treaba, statul nu subventioneaza cu nimic, deci iti poate plati in continuare indemnizatia. la stat, cica nu se poate, c-ar insemna sa-ti dea de 2 ori si tie si la cresa, copilului. la noi a mers insa. asa ca zic ca mai bine intrebi la gradi, asa, direct.

laura, sunt cu inima stransa tare.... astia mici cam bolnaviori, nici la cresa nu mergem... cum sa ne mai acomodam daca stam acasa?? dar o trece si asta, ce sa facem...

Mergi la inceput

laureta, f frumoasa jucaria!
cum ati dormit azi noapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Multzam Lumi! E logic ce spui tu, o sa intreb.

Am verificat contul de card si e tot goooool! M-am enervat pe chestia asta de dimineata si ca sa nu chinui copilul cu crizele mele am luat un distonocalm. Toata lumea a fost linistita ...

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

lumi, sanatate multa!! din cate stiu, e bine sa transpire!

uite ca nu mi-am verificat cardul...sper sa n-am surprize neplacute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari!
azi noapte Andrei a facut iar febra... mareeeee...in fine....i-a scazut dupa ce i-am impachetat piciorutzele cu sosetutze cu apa si otet

eu a trebuit sa ma intorc la servici ca miercuri imi vine sefa din Anglia si trebuie sa ma pun la punct cu tot ce am pierdut o saptamana...asa ca a ramas tati de servici cu strumfi sa-l ingrijeasca

SIIIIIII cea mai buna veste este ca azi nu a facut febra deloc, deloc, a inceput sa manance si a dormit vreo 3 ore la amiaza.... doamne-ajuta sa scapam cat mai repede!!!

Multa sanatate tuturor puiutilor!!!

Mergi la inceput

Am primit raspuns la topicul de la "legislative": OG148/2005 art. 7 pct. c. si art. 12 pct. 4

ma uit de indata pe ele ...

sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

m-am uitat, si nu mi se pare ca se aplica in cazul nostr. cum sa internez copilul ...?

sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Am aparut si noi.
Nu prea mai am timp sa stau la calculator...stam toata ziua afara..intram doar la somn..iar seara..cand sa-l culc pe Radu pic si eu langa el..ma trezesc noaptea sa ma schimb in pijamale
In week-end am tinut-o tot asa..afara..in plimbari..mai un shopping.
Azi am fost sa-i cumpar incaltaminte..ne-au ramas toate mici..acum suntem la marimea 22.Mi-am luat si eu un sacou fain si o fusta de saten.
Avem o cununie in Bucuresti la sf. lui aprilie.

Asa..
Clau Observai ca te albastrisi!!Felicitari!!
Si ma bucur mult pentru progresele lui Razvan. Mie imi place cand povestesti ce mai face el nou..ca asa il invat si pe RAdu
Ete ici poznele cu masina de tuns iarna..am luat-o din real..29 de ron..o plimba toata ziua prin curte. Azi ii luai un cocos pe care sa-l plimbe..ca e mort dupa gaini

Irina Fiecare are ritmul lui si cu vorbitul..unii copii isi dau drumul mai repede..altii mai greu.
Radu spune multe cuvinte..de la mama..tata..tataie, mamaie..fiecare cu intentie. ne recunoaste pe fiecare si in poze..il intreb cine e aici...si el spune.
Spune: gaga la gaina- iubirea lui of course, ham la caine,mac la rata, muuuuu la vaca, chei, pom. Cum vede vreo vrabiuta, sau la papagali - puiiiii,
baca -la burtica, puti- la stiti voi, bobo la bomboane, papa la mancare - vine langa scaunul de masa si cere papa, paca -la capac, cere apa - apa- cand ii e sete, la fel cere si tzitzi-chiar si noaptea , dormind profund..ma trezesc speriata cand aud in negura..tzitzi..tzitzi.
Cuvintele astea imi vin acum in minte..
A inceput sa faca si propoziti..spune de ex. taie a gaga..Adica sa-l duca tataie la gaini

Babytza m-am tot gandit la voi si v-am tinut pumnii sa scapati de febra. Ma bucur totusi ca aveti un diagnostic..ca tu te gandeai la toate prostiile.
Va sa scapati repede !!!

Lumi imi pare rau ca si hunii sunt bolnaviori. Multa sanatate..sa scapati repede

Ada asa zi de gradi..sa tot aiMa bucur ca a fost bine!!

Mergi la inceput