Bobocei de sept-oct 2008 (269)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu azi am avut zi de curatenie. am asteptat sa se trezeasca piticul si l-am trimis, pt prima data in viata lui, singur cu tati cu masina. am avut ceva emotii, dar mi-a zis sotul ca a fost foarte cuminte in scaunelul lui, au fost si pe la banca si-au platit rata...insa n-au stat foarte mult afara pentru ca aici bate vantul rau, v-am mai zis. in astfel de zile iesim seara, ca atunci se potoleste vantul. aseara erau 18 grade si placut.

de cand nu v-am mai povestit, R vorbeste de toate. azi dimineata cand s-a trezit isi analiza degetele de la picioare si mi le arata: dedetee! stie sa zica mana, tot= cot, ba'ba=barba, bu'ba=buza, nas, ghenuni=genunchi, pa'=par...pititi=cipicii...
a invatat sa zica Vaca si i-am tot spus poezia aia cu Danga, langa...si la sf el abia asteapta sa zica "vaca"
stie ca vaca face 'apte (am trecut de la "api" la "apte") si ca "dadu"= gaina/cocos, face ou, ca "abinee" fac "miene" si ca "mo-mo" papa "miene", ca "ham" papa "pine", ca luna e pe "ce'"...

repeta tot ce vorbesc eu, ca un papagal si de multe ori raman muta de uimire cand il intreb ceva si-mi raspunde, senin
stie cum ii cheama pe cateii persoanelor la care mergem in vizita, cu ce copii s-a jucat, cum ii cheama, cu cine am vb la telefon...la care dintre telefoane am vorbit...diferentiaza masinile in curte (avem 2, noi si socrul, de culori apropiate, aceeasi marca), iar cand am fost la munte stia si care este a verisoarei mele...

ieri am avut musafiri si a fost si o fetita in cls a 5-a, pe care el o iubeste mult. cum a vazut-o, a luat-o de mana si a dus-o in camera, a pus-o sa se aseze pe covor si acolo erau cartile lui. foarte serios a inceput sa-i arate si sa-i spuna ce este in carte...nimeni nu s-a bagat, nimeni nu i-a cerut sa spuna, sa arate ceva! apoi, dupa ce au mancat (saraca fata nici nu putea inghiti, ca el o tinea de mana si se uita in ochii ei, se lipea de ea, o imbratisa), a luat-o de mana si a inceput sa se balangane dupa cantecul ala "mama spala vasele" si a inceput si sa cante!!! imi venea sa il mananc! deci el stie cantecul!! nu-i ieseau cuvintele perfect, insa daca stii cantecul, iti dai seama...

acuma, lauda de sine nu miroase-a bine, insa simteam nevoia sa impartasesc cu voi si minunatiile prin care trecem, nu numai supararile, necazurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Dya, uite aici am citit, e super explicat: http://www.e-retete.ro/retete/supa-de-pui-cu-galuste-de-gris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

MOooaaaaa claudina ce baiat ai !!!!!!!!!!!!!! Ma lasi fara cuvinte cate stie si face Razvanel !!!! Super tare !!! La faza cu fetita care nu putea manca de el am ras cu lacrimi

Irina nici noi nu vorbim mai mult de cateva cuvinte , putine de tot. Insa ma intelege cand vorbesc cu el, daca il trimit sa ia ceva , sau cand ii spun sa caute ceva , cand ii spun ca mergem afara isi aduce pantofii....de-astea, ma intelegi tu. Eu cred ca e ok fata, nu iti face griji. Cum au spus si fetele, daca ea te intelege cand ii spui unele lucruri , nu te ingrijora.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

intrebare: poti sa duci copilul la cresa/ gradinita particulara si sa stai acasa primind in continuare indemnizatia pana la 2 ani? Verifica careva unde ti-e copilul sa vada daca mai meriti indemnizatie sau nu?

si acum sa explic: la pagina de chestiuni legislative, la topicul ingrijirea copilului, zice cineva ceva de genul daca poate sa primeasca indemnizatia daca isi duce copilul la gradinita din toamna, respectiva persoana fiind in CIC pana la 3 ani. Si i se raspunde ca nu va mai primi dc isi duce copilul .... hmmm

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Claudinna..suntem bine,doar ca am avut cateva zile mai aglomerate,mai cu migrene,mai altfel...vaai cate stie R,felicitari

Dya ai rezolvat?

Babytza m-am gandit la voi in fiecare zi..ma bucur ca soricelul e mai bine

Irina stai linistita ca-si va da ea drumul

Andy_g multa sanatate si voua

Ada eu zic ca e super bine ptr prima zi

Laureta cum sunteti??

Nocom si-s grabita,si-s grabita

Mimihoo succes si voua la gradi

Lumi cum sunteti?

Alexia incepe sa spuna tot mai multe cuvinte cu directie:pe langa ma- ma,acum zice si A-dei,ta-ta.Stie sa arate animalul pe care il numesti,partile corpului,inchide usa daca i se cere,pune la loc lucrurile pe care le scoate de prin sertare...si vrea toot mai mult afara.
Ieri am fost in parc si nu va spun ce fericita a fost ca am dat-o pe leagan:nu se mai oprea din chiut si din dat din maini si din picioare.
Aici e frumos,da' bate vantul si acum vad ca se pregateste de ploie.

Noah daca tot n-am intrat de mult vi-am impuiat capul
Va

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Eu zic candida, ce ai avut saptamana trecuta are legatura cu ce ai acum, e doar o parere daca vrei scrie-i lui Rox la laptematern.ro, ea este consultant LLL in formare si pe mine cand am avut problema tot ia m-a consiliat.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

mersi mult, cam asa gandeam si eu, o confirmare e excelenta. O sa-i scriu si Roxanei. Cam nasol ca e reu de tratat si acum fac legatura intre asta si o lipsa de apetit cumplita la anda. Macar tantum verde de i-as fi dat... De ieri a mancat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Am citit aici:

http://www.SPAM publicitar.ro/detaliu.aspx?eID=47&t=Articole

(pare a fi textul legii, sau macar aproximativ; nu rezulta cele de mai sus;
ar fi un caz: "copilul este abandonat ori este internat intr-o institutie de ocrotire publica sau privata; "
dar nu cred ca forma de socializare reprezentata prin gradinita se incadreaza la cele de mai sus...; Internat inseamna zi&noapte.
Daca aveti alte date, pls share.)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Am citit aici:

http://www.SPAM publicitar.ro/detaliu.aspx?eID=47&t=Articole

(pare a fi textul legii, sau macar aproximativ; nu rezulta cele de mai sus;
ar fi un caz: "copilul este abandonat ori este internat intr-o institutie de ocrotire publica sau privata; "
dar nu cred ca forma de socializare reprezentata prin gradinita se incadreaza la cele de mai sus...; Internat inseamna zi&noapte.
Daca aveti alte date, pls share.)

Gaia, mumã pentru voi:

cica spam publicitar.

www.SPAM publicitar.ro/detaliu.aspx?eID=47&t=Articole" target="_blank">pagina legislativa si aici www.SPAM publicitar.ro/Document_Files/Articole/00000047/e2mfk_Ordonanta%20de%20urgenta%20nr.%20148%20din%202005.html" target="_blank">textul legii

Eu stiu ca m-am simtit azi pustie cateva ore cat au fost la gradi copiii, dar nu e tot responsabilitatea mea sa-i integrez cat mai putin traumatic? Nu stiam ca gradinita se cheama abandon sau aruncarea copiiilor cand nu mai stii ce sa faci cu ei acasa / trebuie sa muncesti, gradinita este o forma de educatie. Iar atata timp cat statul a autorizat gradinite particulare care primesc copii de la 1 la 6 ani, e o forma autorizata de educatie.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

te-a spam-uit de te-a umplut!
nici mie nu mi se pare a fi un abandon, dar cum stiu cei de la directia de munca ca ai copilul la cresa? hai ca poate la stat apar raportari, dar oare au si cei de la particular aceste raportari?
Cred ca maine dimineata sun la protectia copilului sa intreb ...

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura nu mai au locuri

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput