LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*
Raspunsuri - Pagina 19
Pisik06 spune:
Neatza!
GAZA, chitara e a lui tati, ii face serenadei fetei. Da, ne-a placut locul de joaca, poate organizam ceva acolo
ANCA, bine ai revenit!
Uite asta e locul de joaca de pe Titulescu: http : // www . booboo.ro/
Nu am apucat sa sun sa vad ce si cum, daca au supraveghere pt astia asa mici, daca au cu ce se juca, etc.
Daca apuci tu sa afli ceva, sa ne spui si noua.
Noi aseara ne-am rasfatat. Am fost la concert Mandinga, a fost suuuper, chiar mi-a prins bine. Acum ar trebui sa ajungem si la teatru, am asta in plan, dar nu stiu cand o sa reusesc.
Ana sta acum la dvd-urile alea de la superbebe, de aia pot eu sa scriu, ca altfel nu ma mai pot atinge de laptop decat seara cand doarme ea
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
koko_1 spune:
Buna dimineata!!!
Nu ma mai lasa Cezar la calculator...are o placere sa-l inchida si sa-l deschida , ii plac butoanele ...
Face nazbatai muuuulte toata ziua sunt dupa el, iesim la aer multe ore pe zi dar nu mai doarme afara, ieri a dormit doar juma de ora pana am ajuns pe malul marii...cand s-a trezit s-a ridicat in fund si a facut niste ochi cand a vazut atata apa apoi a inceput sa planga. Eiii dar in parc ce mai chiote de bucurie, ce mai da din picioare si din maini cand vede copii si catei, iar cand vede fete mai tinerele zambitoare ce ocheade le trage
Am fugit ca maraie...trebuie sa-l culc inainte de a iesi in parc
va
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
Monnvas spune:
Neata. Am intrat sa iau o gura de cafea, ca indata mi se buseste laptopul
Rezum: intalneala IOR
- la 17, la biserica de lemn din parc
Azi vad ca Cristi s-a culcat ceva mai devreme, cred ca a aflat ca vin fete frumoase si vrea sa fie punctual
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
koko_1 spune:
Cezar de vreo saptamana adoarme pe la 20 - 20,30 si imi da trezirea la 6 cel tarziu 6,30 bineinteles cu o trezire de foame pe la 2. Am ajuns sa adorm seara la 9 tun.
Am pus cateva poze de ieri
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
Bianca2503 spune:
Buna dimi,
OLGA, felicitari pentru dezmotat
ANAMARIAME, frumoasa s-a mai facut Eva
ANCA NICOLAE, tari rau povestirile tale. Parintii mei sunt tot din Arges, de pe langa Pitesti si de cand eram mica am tinut-o numai in pomeni. Stiu exact care este atmosfera. Iar discutiile babelor de la masa fac deliciul asistentei. Mi-aduc aminte ca am zis acum vreo 4 ani ca eu la 25 de ani fac copil si m-oi marita apoi la 30 daca ma mai ia cineva. Le-au cazut lingurile sub masa. CUm sa faci copil fara sa te mariti? Pai cum se face...Pai nu ai acum...Nu, zau...uute asa de la SF Duh.
Iar legat de spovedit,eu nu mai merg de cand am dat peste 2 popi diferiti in acelasi post. Unul m-a facut desfranata iar celalalt mi-a zis ca ma intelege ca si el e tanar.
Asa, ieri am stat afara de la 11 pana la 20. Parinti nebuni. A mancat Vladimir nisip, s-a tavalit prin iarba si a facut ce a vrut muschiuletul lui ala rotund. Acum iesim iar afara.
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Salutare fetele! Pai Chato, "noi" ne sarbatorim in aceeasi zi si tu te apuci de tort si eu pierd vremea pe net? Ma pun si eu macar blatul sa-l fac. Deci pana la urma faceti party? |
nu facem party, dar o sa facem poze si trebuie sa sufle Pogo luminarea, asa ca trebuie tort (pe care o sa il "impart" apoi, ca io nu maninc si motanul a mincat indeajuns, ca am mai facut unul ca sa vad cum iese si sa mai dreg pe ici, pe colo, amanuntele) si daca trebuie tort, m-apucai de facui de cioco cu frisca si lichior de fructe. Initial se vroia "padurea neagra", dar nu am gasit visine in alcool, deci am pus lichior si am pus mai multa (mult) cioco decit spunea reteta.
Citat: |
Si acum iar eu cu stresurile mele. Mai fetelor, ar putea fi bubitele alea o alergie la scutec? Adica sa nu fie ciuperca? Ieri am cumparat pampers marimea 5 ca asa scrie peste tot ca in caz de probleme sa-i iei un nr mai mare. Bun. Dar azi am vazut tot felul de bubite din alea mult mai sus si mai pe laterala, cam pe unde vine banda. Cum naiba o arata o alergie la scutec? Dar noi folosim pampers din totdeauna, de ce tocmai acum ar fi alergia, ca presupun ca folosesc aceleasi chimicale la toate marimile. Keutu cheliutu |
pai pina acum tu tot nu schimbasi marca de scutec? Hai ca te "bat"
Vezi ca gasesti si BIO de unica folosinta, poate incerci asa citeva zile, ca sa te dumiresti de la ce vin bubitele.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
Neata, ca uitai sa dau binete :)
Merci pt cafele
Anca, ma delectai si io cu povestile tale despre calatoriile sufletului dupa moarte si cu problemele dinainte, cu "pasaportul" pt Rai
Ma duc sa ma imbrac, plecam sa dam o tura pe-afara, apoi o duc pe pogo la nanny. Io-s in tura de dupa-amiaza saptamina asta, asa ca miine iau concediu, ca sa fiu cu dragoana de ziua ei. Si tati face la fel. Mine facem chef in familie!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
inapreda spune:
Pisicogri ai PM cu multumiri anticipate.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
89 de poze noi cu Ian
ank si bb spune:
NEATA FETELOR!
Hai ca am reusit sa adorm piranha si sa intru putin pe forum… asta da noroc!
Multumim frumos pentru urarile voastre si pentru aprecierile pentru Arald si Karina, mababei, pisik06, siminapro, novus, olishka, ilinca M ! Sunteti toate niste dragute!
m_monique, am stabilit ca si noi ii vom sarbatori ziua lui Arald pe 2, doar noi 4, iar pe 10 o sa il dezmotzetzim, cu familia extinsa.
AZI VENIM IN PARC, in formatiune extinsa, adica eu si cei doi copii, mai vine cineva cu partener de joaca pentru Karina mea?
Noi iesim pe la ora 13, ca sa prindem soarele cat mai puternic, am vazut ca monnvas iese mai tarziu, dar restul? Nu iesiti mai devreme, sa tragem o tura de parc si apoi sa ne intoarcem la ora 17 la biserica?
Eu voi lasa messenger-ul deschis, poate vreti sa vorbim. ID-ul meu este channnah. Dati buzz.
By the way, monnvas, iti trimit acum un sms de pe noul meu nr de telefon, caci mi l-am schimbat pe celalalt.
Alina.n, intrarea in IOR de la stauie, este cea aflata in diagonala fata de cea de la magazinul Titan, adica la intrarea de la intersectia Campia Libertatii cu Baba Novac, sau daca stii cladirea noua si prea inalta recent construita “Belvedere”.
dyana27, felicitari pentru reusita cu olita, la noi cred ca va mai dura 1 an pana acolo. Karina mea abia pe la 2 ani a acceptat sa stea pe olita caci pana atunci ii era frica de ea…
Ilinca_M. , asa este, ambii copii au fost pletosi, ca si mine de altfel, o sa scanez niste poze cu mine bebe sa ma vedeti, si nu numai ca s-au nascut cu par de 3-4 cm lungime, nici nu le-a cazut, pur si simplu a continuat sa creasca si sa se indeseasca.
mababei, multumesc pentru intrebare, ma descurc cu toate, ca altfel ce sansa am? Mai las in urma curatenia, sar peste cursuri si ma duc doar la cateva ore de atelier… [:d]acum nu sunt intr-o forma prea buna, am inceput sa clachez noptile si sa adorm cu bb la tzatza, dar o sa-mi revin eu… daca as putea sa-l intarc si sa-l culc in patul lui mi-ar fi mai usor, macar as si eu mai bine… e greu dar e frumos de nedescris!
Ma apuc de trebaluit si abia astept sa ne vedem in parc!
va pup pe toate!!!
carmenada spune:
Am si eu nevoie de o cafea dupa o noapte de patrulat pe langa Ina si cu ea in brate.... Are muci, a facut febra, tuseste ... Acum s-a trezit si parca este mai bine, dar tot mucoasa.
Fug pe net sa caut o alternativa la fel de eficienta la batista beblusului, ceva mai silenstios ca nu suportam zgomotul de la aspirator.
Pup