LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Acum am vazut poze cu Ana afara si poze cu Arald si Karina...suuuper frumosi.

Arald, are o poza in care doarme imbracat pe jos...e genial...si o moaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut fetelor!

Spunem un pic mai tarziu:

La multi ani, Vicenzo Stelian!

La multi ani, mami Ank!

Multumesc admiratoarelor lui fiu-meu! Am vazut si noi frumuseti , am vazut David "little monster" fara motz, am vazut fete cochete: Ana, Eva, Pogonici, Ariana, am vazut printesica Luana carliontata si motzata, am vazut pletosii minunati ai ANKAI, am aflat de mutzu "continent", am vazut pe Cezar scrutand nemarginirea pe malul marii. Si deja neuronu' a lesinat...

Dodo, multa sanatate la puiuti!

FLORIC, Raru cum se mai simte?

ANCA_NICOLAE, pupa "boticul" lui Adrian din partea noastra!, ce dragi imi sunt postarile tale!

Simt lipsa italiencelor pe-aici! Ceva povesti cu gogoshica si fluturasul?

KEA, schimba scutecele! Reactiile alergice, care sunt si ele pe grade, mai puternice sau mai slabe, sunt reactii aberante ale organismului, nu prea poti sa le iei cu "ce-ti veni tocmai acu'?", ca sunt anormale prin definitie si deci pot aparea oricand, "din senin". Eu sunt om incercat in sensul asta...Prima si cea mai sigura masura e sa indepartezi alegenul, tratamentul e simptomatic. Sa speram ca nu e alergie totusi.

CARMENADA, incearca batista "de gura", adica aia care inlocuieste aspiratorul cu gura lui mami. Dar la asta trebuie sa astupi cealalta nara si s-ar putea sa nu-i placa...Bafta!

NIKO, m-ai lasat in we cu ochii in soare...si ce soare! Puteti vedea la semnatura.

Plimbare placuta fetelor prin IOR, pt noi e tare peste mana si nu ajungem. Asteptam poze.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata! Pisicogri, acu scriu la PM cu ce doresc. Multumesc pentru rabdare :)Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gata, pisigri, am trimis PM.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Mai intreb o data FETELE DIN FRANTA: ce sa aduca tati de-acolo pt puiut? Adica ce merita luat de-acolo si, in primul rand, DE UNDE? Ca Mimi zice ca el inca n-a vazut niciun magazin de jucarii in 'al Paris. Si nici timp nu prea are sa umble. Asa ca: unde-l trimit? Orientativ, ca nu cer adresa.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

simplyana, nu-s ce jucarii sa aduca tati din franta, sint si in ro o gramada... de ce sa se care cu ele? mai bine sa iti ia tie un parfum bun si o crema de fata, ori un ruj ... ceva care sa te bucure si e usor de gasit, ori de carat.
Magazinele (mari) de jucarii sint inafara oraselor, in centrele comerciale, normal ca sotul tau nu le-a vazut.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Poftiti la capitol nou!

Mergi la inceput