LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Fetelor lui Gaza mica i-a iesit o rana in coltul guritei asa cum se zicea in batrani "zabala", nu suna frumos dar nu stiu exact cu sa ma exrim, ideea e ca nu s-a ranit e singura cu ceva asa i-a aparut. Ce pot sa-i fac sa treaca. I-am dat cu glicerina boraxata dar nu stiu daca e ok si cat de des trebuie sa faca asta. Aveti alte sfaturi?

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Un strop mic de nidoflor de trei ori pe zi si ai sa vezi ca in 24 de ore se vede rezultatul. Adica dispare. Iti spun ca eu asa am "reparat" astfel de probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Cand m-am mutat eu la firma particulara, de la stat, am trecut destul de brusc la munca mult mai multa si mai complexa, si cu stat peste program, nu-mi cerea nima, insa trebuia sa recuperez niste salturi intre ce se invata acu n ani, si ce stiu acum proaspetii absolventi, ma refer strict in materie de IT, e un decalaj mare. Eu am atins prima tasta in anul 4, cand evident nu stiam NIMIC despre calculator, iar acum toti navigheaza si mai si scriu ceva html de prin clasa 7-8... Ma rog, deci m-am cam chinuit sa invat, ca sa fac fatza, si deci mai stateam peste program, dadeam telefon, acasa, dupa ora 5-6, raspundea exul, care inca muncea la stat, si nu ma credea ca sunt la serv [nu erau tel mobile pe atunci] si ma balacarea la telefon nasol, gen las ca stiu ca nu mai esti la munca, la ora 6 fix toti ies pe "poarta fabricii", , cine stie prin ce bar esti cu ce ametit de student etc... In fine, intr-una din zile, eu raman la serv si seful meu ma roaga sa numar eu cand plec niste buguri. Eu ajung acasa pe la 9. Intre timp, seful meu, crezand ca am ajuns deja acasa, ma suna acasa pe fix la ora 8 sa ma intrebe cate buguri au ramas, dar da de ex. Si exul, nervos si gelos [acum discutia o stiu povestita a 2-a zi de sef] il ia la rost pe bietul sef, cu ceva de genul: dar cine esti tu sa o cauti pe sotia mea acasa? Ala bietul raspunde.. Exul nimic, lasa ca stiu eu ca de fapt NU bugurile te interesau, ci sotia mea, daca a ajuns cu bine casa de la plimbarea voastra pesemne, dar.. ia zi-mi si mie cam cu ce te ocupi, de unde esti, etc. Tiganeala. Ajung eu la 9 acasa, intru pe usa, si pac ma ia exul pe un ton zeflemitor [tonul de balacareala si-l epuizase le telefon cand anuntasem ca o sa intarzii ] si-mi zice o vorba ce a ramas celebra: "Bine macar ca nu ai iesit din judet!"

Bietul sef meu e din Pitesti, exul din Campulung Muscel.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna fetele intru doar sa va pup de Noapte Buna! noi azi am fost toata ziua pe afara, Doooamne ce bine e sa fie cald.

Anca mi-era dor de postarile tale e o adevarata incantare sa te citesc. Chiar ii spuneam acum Gazului ca ma simt de parca as citi un roman de Rebreanu si mie imi place tare mult sa citesc romane. Ar trebui sa te gandesti serios sa-ti aduni gandurile intr-o carte.

Pisik vad ca ati gasit locul de joaca pt bebei din Herastrau, v-a placut?.si a cui e chitara pe care am vazut-o intr-un colt de poza? aaa si imi mai spui si mie o data cum se numeste locul acela de joaca pt bebei mai mici.

Gata mai stau doar sa mai citesc o fila din povestea Ancai, (o astept cu nerabdare) si apoi merg la nani.

P.S. si eu tot topogan spun si chiar de ar fi fost gresit nu ma schimbam (desi am si eu mania cuvintelor spuse corect) pt ca pe acesta asa il stiu eu de mica si tobogan nu-mi place cum suna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Sasha ms mult maine iau de la farmacie. Esti o draguta.

Mergi la inceput

Si pe ulicioara satului plimbandu-ma [am asa o placere sa zic mereu sat, si exul mereu sa ma corecteze zicand ca e oras, nu sat ] cand, imi vine o idee: sa merg sa iau o verisoara-nepoata cu care sutn eu prietena si sa o invit pe ea si pe sotul ei, sa mergem fuga "in oras", la o cofetarie, sa ma cinstesc si eu un pic de ziua mea, nu? Merg la ei la poarta, si cica hai ca mergem. La cofetarie vorbim chestiutze, iar bb3 era f amuzat si bine-dispus, dadea din maini, radea, si a inceput sa mangaie pe cineva, pe spate, de la o masa vecina. Eu mereu il las cand face asa, ca sa vad reactia celor din jur, ma amuza tare. Si intr-adevar, alaturi erau 4 tineri, 2 fete, 2 baieti, radeau si ei, se intoarce "mangaiatul", catre mine cu bb3 in brate, si eu zic asa, mai in gluma, mai in spiritul "civilizatiei": scuze...", la care tipul, zambindu-mi zice: aaa, nu-i problema, ca mie imi place. Fetele se amuza. Eu insa completez: "Da? Dar nu eu faceam, ci asta micu, si e tot baiat ca tine"

Fetele rad si mai tare, baiatul apoi zice: eee, imi place chiar si asa!

Cum sa nu razi frate, cu tot cu invatatura bisericeasca impotriva oricaror vorbe cu tenta diavoleasca?

Poze cu noi

Mergi la inceput

Si doar o fila mai scriu acu, ca trebuie Gaza sa mearga la nani.

Ne intoarcem de la cofetarie, si verisoara imi spune ca duminica dimi merge la spovedit, dar sa nu uit sa-i aduc incarcatorul de tel. OK. Azi dimi merg la ei la poarta, ea insa era inca pe la biserica, si dau doar de sot, cu care eu ma inteleg fb, adica ii percep gandirea si eu ii vorbesc mai pe limba lui, cu verisoara mea, desi se inteleg si se iubesc de multi ani, nu are o compatibilitate mentala asa mare, ma rog, si stand in poarta vorbim ca uite nu a venit inca de la spovedit. Eu razand [ca il stiu pe el cumva intre credincios si ateu] zic: si-o fi spus ma toate pacatele?

Eiii, intrebare mare pusei!!!

El: aa, nu cred, pai cine crezi tu ca isi zice chiar toate pacatele? Eu nu cred ca e cineva sa zica totul totul. Ceva secret tot mai pastrezi in tine. Eu de exemplu nu am fost la spovedit si nici nu simt nevoia. Mi-e destul ca nu fac rau nimanui, imi vad de treaba mea, etc.
Eu: SI eu am o problema cu spoveditul! dar ce facem cu mersul in rai? Daca noi 2 o sa ne trezim ca nu avem "recomandare" pt rai din partea popii?
El: Nu cred ca de popa depinde unde ajungem.
Eu: Nu? Hmmm, nu stiu ce sa zic...
El: dar tu de ce nu esti cu spoveditul, ca de obicei, cam toate femeile, asa, in rand, si cu varsta, o iau pe calea asta laic-bisericeasca, barbatii mai putin, doar spre batranete ?
Eu: eee, pai sincer, eu nu sunt coliniara cu spoveditul din alt motiv, nu al imposibilitatii de a divulga totul din mine, nu. Ci din simplu motiv ca ce ar trebui sa declar eu nu consider pacat. Ma si vad sub patrafir, la popa, povestind pe care am iubit, FARA sa fiu maritata cu el [si ca la fel as face si in prezent, de ar fi sa dau timpul inapoi], sau cu care m-am potrivit perfect la amor fizic si deci asta inseamna PLACERE fizica si nu doar dorinta de procreere, sau ce m-am bucurat ca intr-un autobuz am strecurat fuga un bilet unui elev ca sa-l scap de controloare, desi alea isi faceau de fapt serviciul corect, sau ce ma oftic ca mai sunt pe ici colo grasuta si deci nu am un corp super misto, sau cum am agatat 1 data pe unul in autocar, doar prin faptul ca ma dadeam foarte tacticos si languros cu ruj, privind in oglinda, si el era lateral spate, si ma privea foarte atent, tot in oglinda, si evident, la destinatie, imediat a intrat in vorba cu mine, dar eu doar am vrut sa-l vad daca il lesin dupa mine, nici vorba sa vreau sa ma "imprietenesc" cu el, sau ce multumita de mine sunt ca am reusit sa ma rup de o casnicie in care doar ma enervam degeaba si ma risipeam, si deci nu am dorit sa fiu o sotie "ascultatoare, supusa si docila", si alte n chestii, si dupa ce termin "spoveditul", sa ma ridic de sub patrafir si sa zic: nu-i asa ca sunt cool?

Voi ce ziceti, cum stam cu pacatele? Ca daca e sa crezi in suflet, atunci ar trebui sa crezi SI in puritatea lui? Si mai departe, inseamna ca amorul e la granita intre pacat si credinta? Eu cand aud ca dorinta fizica ar trebui sa existe doar in spiritul procreerii, sau cand aud ca nu exista decat un scop al asa-zisei iubiri, sa fi integrat intr-un cuplu serios si stabil si impreuna sa faci rugaciuni si posturi, sunt foarte daramata. Si asta pentru ca nu sunt ateu. ca daca as fi, ar fi simplu, as considera aberatie si gata. Insa..., totusi, eu STIU ca exista suflet, ca ceva DISTINCT de trupul nostru, si independent de gandirea noastra cerebrala. Alta data va mai scriu de unde stiu, acum gaza trebuie sa faca nani.

NovusMergem si noi la Sighisoara!

Noapte buna!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Inainte sa merg si eu la nani, am dat accept la toate cererile de prietenie primite acu pe mail, dar sunt un pic nelamurita cu ele, nu eram DEJA prieteni?

Gata, somn usor.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

E gata cafeaua!!!!

Tufete va doresc un inceput de saptamina minunat!!!

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

E gata cafeaua!!!!

Tufete va doresc un inceput de saptamina minunat!!!

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza ! Luni, cu chef de munca

Deci: anamariame, astept comanda ta.
Cativ, Joanna, Petrean voi v-ati hotarit? Sau sinteti inca hotarite sa comandati si voi cite ceva?
Daca mai sint fete interesate (cum am aflat aseara de anamariame), va rog anuntati si aici sau pe PM printr-un rindulet, ca sa stiu sa nu trimit comanda fara voi.

anamariame, eu am luat bodyuri de-alea de craciun dar greseala a fost a mea, ca am luat pt noua luni, desi stiam ca Piailinca va avea fix 9 luni de Craciun, deci nu pot sa ii spurc pt marimi. Oricum acum am luat hainute de vara, pt 18 luni, cit va avea in septembrie

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput