LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gigelica ce mai faceti? Gata cu acomodarea?

Olga, mamica lui David iepurasul

Dap, insa lucram intens la operatiunea "dezvatat de adormitul in brate leganat de mami"......nici o imbunatatire in acest sens.

Weekendul asta a fost unul ok. Am avut parte si de implicarea lui tati, pe care in ultimul timp l-am tinut la "distanta"...Poate reusim sa miscam lucrurile si sa fim toti pe aceeasi lungime de unda.

Ieri am fost in parc, azi doar prin zona noastra si la niste prieteni in Popesti.
Asa as veni si eu in IOR...dar nu ma pot lipi de un taxi sau de RATB in nici un caz...fetele din Bucuresti stiu ce ar insemna o calatorie de lux cu 102-ul...
Poate in weekend, dar abia dupa Paste, caci sambata viitoare fac curatenie de Paste, duminica sunt Floriile si avem musafiri (nu pe mine ma vor sarbatori - asa cum ar fi firesc, ca sunt Florentina, ci pe pici, pentru 1 an, cu 2 zile avans)...iar vineri, pe 2 plecam la Focsani si revenim pe 16...

Poate mai am timp maine sa intru sa stam de vorba.

Noapte buna dragele mele.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Referitor la Intalneala de la Sighisoara 21-23 mai astept in continuare sa confirmati participarea si sa virati avansul de 100 ron in contul meu care e pe mail-ul comun

Miercuri as vrea sa rezerv prima transa de camere

Pt cine nu e la curent cu detaliile intalnelii reiau :

21-23 mai 2010 http://www.dracul.ro/ 130-140 ron/camera

Pana acum situatia participantelor sta asa :

- Confirmate: Novus, Gaza, Olishka, Denisamada, Pisik, Saby, Cativ

- In asteptare: AncaNicolae, PetraTudor, Ela78, Inapreda, Iuca, Cris_tinaus, Joanna, Adee

Daca am omis pe cineva sau mai sunt doritoare, astept un semn

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Ank si bebe Arald bine ati revenit !!! si

Olishka, nu am mai apucat sa scriu, m-am distrat ce fain ai povestit dezmotarea boss-ului !!
Sa fie tare ca fierul, vorba Ilincai !!

Saby, ce cadou frumos ai primit

AncaNicolae, ma bucur ca ai reaparut, vorbim maine ca sambata nu mi-ai raspuns

Anamariame, si eu vreau sa o vad pe Eva frumusica ! Si sper sa va iasa bine analizele

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anca, biserica e aproximativ vizavi de Posta Titan/magazinul Titan, deci pe la metroul Titan.

Noi venim calare pe tricicleta

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Nu reusesc sa citesc din urma...poate maine...vreau doar sa felicit pe Olga pentru taiatu' motzului lui Davidutz
Si eu am emotii la ce isi va alege piciul de pe tava...noi pe 5 aprilie facem actiunea asta...

Si...vreau si eu sa urez BUN VENIT in echipa noastra mamicii SprowistaS.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, Olga, multumim!Uitati aici!Novus, eram nerabdatoare sa iti spun ca venim si noi, dar a iesit din calcul, caci nu-mi dadusem seama ca in weekendul respectiv are nunta verisoara mea. Ramane asadar pe alta data. Noi demult planuiam o iesire chiar la pensiunea respectiva si acum era perfect. Insa cel mai probabil vom fi acolo cu un weekend inainte. Dupa, pe 5 iunie, avem intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Ce emotii!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, Olga, multumim!
Uitati aici!

Novus, eram nerabdatoare sa iti spun ca venim si noi, dar a iesit din calcul, caci nu-mi dadusem seama ca in weekendul respectiv are nunta verisoara mea. Ramane asadar pe alta data. Noi demult planuiam o iesire chiar la pensiunea respectiva si acum era perfect. Insa cel mai probabil vom fi acolo cu un weekend inainte. Dupa, pe 5 iunie, avem intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Ce emotii!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Pai asa frumuseti de fete si stati ascunse ??!!
Ce s-a schimbat la fizionomie si Eva, e fetita acum !
Mi-am salvat link-ul ca sa ma uit cand vreau la voi

Cat despre intalneala, mi-e ciuda ca nu se potriveste nici acum , tare mi-ar fi placut ca de abia astept sa va cunosc

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Gata, fug la ca maine e zi lucratoare !!

PS- Moamaaa ce de-a sarbatoriti sunt pe 23, mamici si bebici !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, Olga, multumim!
Uitati aici!

Novus, eram nerabdatoare sa iti spun ca venim si noi, dar a iesit din calcul, caci nu-mi dadusem seama ca in weekendul respectiv are nunta verisoara mea. Ramane asadar pe alta data. Noi demult planuiam o iesire chiar la pensiunea respectiva si acum era perfect. Insa cel mai probabil vom fi acolo cu un weekend inainte. Dupa, pe 5 iunie, avem intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Ce emotii!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Wooow ce poze frumoase...de fapt sunteti toti asa frumosi (inclusiv mielutul) incat am savurat toate pozele. Foarte frumos

Ce rau imi pare ca nu ne cunoastem nici de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

E greu sa se potriveasca atatea persoane! Si eu imi doresc tare mult sa va cunosc, oricum, intalnirea din nord nu o ratez sigur Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput