LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anca, sunt valabile amandoua formele, tobogan si topogan. Vad ca DOOM-ul prefera tobogan, dar asta nu inseamna ca topogan e incorect

Nu vii si tu maine dupa-amiaza in IOR?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

M-am "linistit" cu topoganul , deci pot sa ma dau in continuare in el si tot "selecta voiu fiu" :)). Despre ior, am citit, poate vin, sun eu pe careva daca apar. Parcul il stiu, dar biserica nu am filat... pe unde este?

Si apropo, eu am sesizat bugul cu meniul derulant chiar de a 2-a zi cand am fost mutati la 365 de zile.., insa chatonica s-a amuzat asa de tare ca "ia uite ce idee am si eu sa intru pe sus", incat am dedus ca toata lumea, dar absolut toata lumea intra doar "pe jos", :)), adica de la un link de pe pagina generala, si deci nu am crezut ca e bug de P1, ci asa, de P4-5, gen bug de cosmetica si appereance :))

Pup si bravo tie ca ai manageriat bine si iute, SI acest bug!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!!!

Ilinca ai fost foarte tare, ca de obicei

Dyana felicitari pentru performantele cu olita

Kea, Carmenada multumesc pentru sfaturile cu lapticul. Astazi am fost la cumparaturi insa am uitat sa iau lapticul

Saby SUUUPEEEER cadou ati primit

Am vazut poze cu Ariana pe topogan . Anca eu tot topogan ii zic

Monnvas imi dai te rog nr tau pe PM. Caci sigur o sa trebuiasca sa te sun sa ma indrumi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Merg la pregatit masa de seara pt cei 3, si cica daca vor toti cei n copii sa manance acelasi lucru, atunci ce bine ca-i munca mai usoara, ca pt unul singur. Daaaar, bb3 vrea nan3, tudor lapte caldut si alb, iar vero lapte maro cu cereale... deci, pt care unul din cei n copii sa pregatesc mancarea?

Aaa, tudor e foarte mandru de pozitia pe lista lui chiti, iar vero, dupa ce a citit fraza cu ordinea exacta si vedea ca eu si tudor radem, a intrebat: adica ce inseamna "exact in ordinea asta"? :))

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Anca...offf, sunt o uituca fara nici o sansa de vindecare...si cum ieri nu am intrat pe forum...

Dar iti spun cu nitzica intarziere asa: sa ai parte inzecit de bucurii fata de varsta pe care tocmai ai implinit-o

La multi ani!!!

Si pentru Mireal......acum bag morcoviciul pentru Theodor Bogdan

Theodor Bogdan

Si... pentru ghiocelul de azi:

Vicenzo Stelian

Mireal si Malta...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Gigelica ce mai faceti? Gata cu acomodarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
V-am prins! Puneti poze, da' nu dati linkul!Am vazut:- Ana la masa de activitati si pe calut- Eva in poncho - Ariana pe tobogan - wow ce fetita mare! Al meu se sperie :( [bine, pe Ariana am vazut-o toate, ca a pus Adee link]- Dragoana pupacita- Theo inlacrimat la 1 an si mami frumu frumu!Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Ne-ai prins Eu sunt prin preajma, rasfoiesc aramis sa ma inscriu si eu la comanda. Nu am chef de mare lucru, maine astept al treilea rezultat la copro si sunt cam stresata, ieri a iesit cam rau cu scaunul si de atunci deloc.Ma distrez cu voi, cu Ilinca-ghicitoarea, cu Anca si cele trei feluri de lapte ale ei. A propos, Anca, eu nu ti-am urat La multi ani, dar m-am gandit la tine, esti nascuta in aceeasi zi cu bunica mea draga, ea a facut ieri 80 ani. Asa ca ai fost oarecum aproape de gandurile mele! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Deci a reaparut Anca.

N-am mai facut nici un tort si nici un blat. Nici nu mai aveam unt, iar ieri m-am uitat la el in magazin si m-am gandit ca nu mai iau ca sigur mai am vreo 2 bucati acasa. Dar nu asta a fost motivul principal, ci faptul ca mi sa aprins beculetul ca eu nu pot sa sta o zi(adica maine) sa ma holbez la tort in frigider si sa-l mananc abia poimaine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Nu reusesc sa citesc din urma...poate maine...vreau doar sa felicit pe Olga pentru taiatu' motzului lui Davidutz
Si eu am emotii la ce isi va alege piciul de pe tava...noi pe 5 aprilie facem actiunea asta...

Si...vreau si eu sa urez BUN VENIT in echipa noastra mamicii SprowistaS.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

V-am prins! Puneti poze, da' nu dati linkul!

Am vazut:
- Ana la masa de activitati si pe calut
- Eva in poncho
- Ariana pe tobogan - wow ce fetita mare! Al meu se sperie :( [bine, pe Ariana am vazut-o toate, ca a pus Adee link]
- Dragoana pupacita
- Theo inlacrimat la 1 an si mami frumu frumu!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Ne-ai prins
Eu sunt prin preajma, rasfoiesc aramis sa ma inscriu si eu la comanda. Nu am chef de mare lucru, maine astept al treilea rezultat la copro si sunt cam stresata, ieri a iesit cam rau cu scaunul si de atunci deloc.
Ma distrez cu voi, cu Ilinca-ghicitoarea, cu Anca si cele trei feluri de lapte ale ei. A propos, Anca, eu nu ti-am urat La multi ani, dar m-am gandit la tine, esti nascuta in aceeasi zi cu bunica mea draga, ea a facut ieri 80 ani. Asa ca ai fost oarecum aproape de gandurile mele!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Si eu vreau sa vad poze cu Eva

Sper sa va iasa bine analizele si sa scapati

Si LA MULTI ANI bunicutei tale

Mergi la inceput