LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *182*
Raspunsuri - Pagina 14
anca_nicolae spune:
Va multumesc FOARTE mult pentru toate mesajele si apelurile pe tel si pe forum, sa stiti ca m-au facut sa ma simt MINUNAT, chiar daca nu am petrecut de ziua mea, ci doar am muncit pentru parastasul pentru mamaie, soacra mea.
Am primit mesaje de la multe fete dintre voi, si ce m-a frapat mai mult este ca FIECARE mesaj/convorbire a avut un farmec aparte, dar chiar nimic-nimic nu a fost ceva formal sau cu continut standardizat. Va zic, mai puneam o farfurie la masa, mai primeam un mesaj atat de frumos, a fost ca la yin-yang, sau mai bine zis, a fost ca intr-un rezumat cu rol de chintesenta a acestui mister: viata noastra pe pamant.
Inca 1 data,
Revin.
Edit ca nu se vedeau "rolul" si nici "pupul"
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni
Kea spune:
Salutare fetele!
Gaza Te referi cumva la bubitele de pe fata si aparitia dintisorilor? Sunt curioasa daca au mai sesizat si alte mamici legatura asta (presupunand ca exista una).
Pai Chato, "noi" ne sarbatorim in aceeasi zi si tu te apuci de tort si eu pierd vremea pe net? Ma pun si eu macar blatul sa-l fac. Deci pana la urma faceti party?
Keutu luŽ mama de vreo 3 zile a ramas numai cu un somn peste zi, ceea ce e epuizant pt amandoi. Sa nu mai spun ca se culca la 6 jumate max. Dar cine e in picioare la 6 si 20 dimineata? 13 ore jumate de somn pe zi e suficient pt un copil de un an? Ca pt maica-sa nu. Mai ales ca de 3 saptamani sotul vine cand copilul se culca sau chiar a adormit.
Si acum iar eu cu stresurile mele. Mai fetelor, ar putea fi bubitele alea o alergie la scutec? Adica sa nu fie ciuperca? Ieri am cumparat pampers marimea 5 ca asa scrie peste tot ca in caz de probleme sa-i iei un nr mai mare. Bun. Dar azi am vazut tot felul de bubite din alea mult mai sus si mai pe laterala, cam pe unde vine banda. Cum naiba o arata o alergie la scutec? Dar noi folosim pampers din totdeauna, de ce tocmai acum ar fi alergia, ca presupun ca folosesc aceleasi chimicale la toate marimile.
Kea spune:
Olga, si noi am baut apatamil la inceput. Asta am primit in maternitate si asta am luat si acasa un timp, apoi moasa ne-a convins sa trecem pe Beba ca nu-i asa scump si e bun. Aici Aptamilul e cel mai scump.
simonapro spune:
buna fetele!
Uram cu putina intarziere:
LA MULTI ANI: Theodor Bogdan si multe pentru mamica ta!
LA MULTI ANI Anca: sa ai o viata senina, plina de fericire si iubire!
si pentru ghiocelul de azi:
LA MULTI ANI Vicenzo Stelian si pentru mami!
N-am mai reusit sa intru, ieri am fost plecati prin vizite si la cumparaturi, iar azi am serbat putin inainte ziua mea cu cei apropiati, caci marti din pacate e toate lumea la munca.
I-am admirat pe dragutul de Luca, pe chipesul David dezmotat si pe frumuselul Arald , sper ca nu am uitat de nimeni...
Dodo: multa sanatate copilasilor!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Adee spune:
Anca Nicolae LA MULTI ANI !!!! cu intarziere si tot ce iti doresti
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
11 LUNI
dyana27 spune:
azi am colindat iar pe afara; am fost la un var care are casa langa bucuresti la un gratar; mutzu a fost iarasi foarte multumit, s-a minunat de niste catei de 4 dimensiuni... evident ca i-a placut cel mai mult ala maaaare cat ursul... l-ar fi incalecat nitel. asa-mi place de el ca a inceput sa se coloreze bine in obrajori... mor cand il vad imbujorat.... adevarul e ca a fost iarna asta mult prea lunga si mi s-a luat de stat in casa, m-am anemiat si eu, apoi copilul; si iar a picat lesinat dupa baita, abia a supt ceva de sete.
si acuma sa ne laudam... de 4 zile cere olita cand face caca; si nu din intamplare, se intinde la ea si se screme si mi-o arata; daca nu e langa olita se screme si incepe sa maraie; dar refuza sa faca daca nu-l pun la olita acum vreo 3 zile eu faceam mancarica lui si nu l-am pus pe loc cand am vazut ca cere si a facut un pic de tot in pampers si a inceput sa planga rau. abia dupa ce l-am asezat pe olita a facut calumea si fericit nevoie mare; la campina cand am fost la ai mei, evident ca n-am luat olita; si s-a pus pe marait si scremut dar a refuzat sa faca pana nu s-a dus cristi in oras si i-a cumparat olita; si cum i-a adus-o a si facut; si e asa simpatic de mor... cand termina se ridica si se uita in olita sa vada ce a facut; si evident asteapta aplauzele si laudele si tona de pupaturi
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
saby spune:
Diana bestial mutzu mic si olita si asta e meritul tau mamico!
Eu in seara asta am aflat ca in octombrie chiar de ziua mea vom pleca la Roma la concertul U2 . Este cadou de la nasii nostri pt. aniversarea casatoriei si pt. luna noastra de miere cu intarziere, ca nu am avut parte , sunt in culmea fericirii
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Monnvas spune:
V-am prins! Puneti poze, da' nu dati linkul!
Am vazut:
- Ana la masa de activitati si pe calut
- Eva in poncho
- Ariana pe tobogan - wow ce fetita mare! Al meu se sperie :( [bine, pe Ariana am vazut-o toate, ca a pus Adee link]
- Dragoana pupacita
- Theo inlacrimat la 1 an si mami frumu frumu!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Pentru maine, propunerea mea e la 17 la biserica. Daca veniti mai repede, am telefoanele voastre si va sun.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
anca_nicolae spune:
Mai, dar voi ma terminati, nu gluma... voiam sa va scriu ceva despre parastas [dar nu ceva trist, nu!], dar m-am poticnit IARASI intr-un cuvant din limba si literatura romana! Dupa babetzica-baveta, acum apare "tobogan", scris asa de mai multe fete. Adica... voi nu ati zis mereu topogan?????????
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni