Gravidute prin FIV(60)
Raspunsuri - Pagina 19
elenada spune:
Castelana ma bucur ca sunteti bine. cam in doua luni sa stii ca invata sa faca si cafeaua. ai mei cam asa au invatat si acum nu am probleme. In fiecare dimineata ma asteapta cu cafeaua facuta si cu micul dejun gata. E floare la ureche sa cresti copii. Eu am noroc ca sunt doi si sunt si mai rasfatata. Ei fac chiar si cumparaturile.
. va pup si abia astept sa vad cavalerul.
Buburuza bine ai venit. Sarcina usoara si le termen iti doresc si doi bebei sanatosi.
Noi ieri am implinit 9 lunite. Am pus poze noi la semnatura pt cine doreste sa ne vada.
Pupici
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
catalina2307 spune:
Castelana - ma bucur ca sunteti bine. ![]()
Buburuza - da-mi te rog datele pt prima pagina. ![]()
BuburuzaL spune:
Many-bani multumesc draga! Intr-adevar e o senzatie si un semntiment minunat sa simti ca in trupul tau a luat nastere o noua fiinta care creste si dezvolta acolo. Pot doar sa-ti spun ca sunt nespus de fericita si, abia asteptam sa le auzim inimioarele!
Mai este ceva pana atunci, dar cu ajutorul Domnului, va fi bine pana la capat!
Foarte simpatic Vladut al tau!
Adipapazi multumesc! Sarcinile noastre sunt foarte apropiate, asa ca vom avea ce impartasi pe intrg drumul celor 9 luni! Sa ai grija de tine si de burtica!
------------------------------------
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!

BuburuzaL spune:
Catelana inca o data felicitari, mami fericita! Sa-ti aduca micutul numai bucurii!!! Intr-adevar nasterea e un miracol iar bebele este universul vostru acum!
Sa creasca mare, sanatos, frumos si destept! Cat despre facutul cafelei, mai asteapta si tu un pic, la cat de mititel e, nici nu cunoste inca bine casa!
Moshulik tu cum esti? Creste butica, creste? Lasa ca e bine ca n-ai simptome de gravideala, dar iti inteleg perfect si paranoia ca si eu sunt la fel. Imi tot verific sanii daca sunt la fel de surerosi, ca sa fiu sigura de-o treaba! 
Mitrela pupic!
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!

BuburuzaL spune:
Mirela te-am botezat un pic, sa nu te superi!
Dariadasa dea DD!
Elenada multumesc! Sa cresteti mari, frumosi sanatosi si cum vrei tu!!! Mai un pic si faceti un anisor!!!

Cata
draguta de tine! Multumesc inca o data!
FIV 3 - norocos! Infertilitate masculina; FIV + ICSI la U.Z. Leuven, prof. dr Thomas D'Hooghe, ET cu 2 embrioni Z3 pe 04.04.2010!!!
DPN decembrie 2010
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!

dariada spune:
Elenada, am vazut pozutele. Ai doua splendori de bebei. Doamne cat de repede trece timpul, ce mari s-au facut! Mai au putin si implinesc 1 anisor. Iti doresc sa-ti umple sufletul de bucurie toata viata si sa fie sanatosi! 

21+ 
BuburuzaL spune:
Gravidutelor ce mai faceti voi?
Noi suntem bine, ca asa trebuie si asteptam cu nerabdare sa mergem la urm eco. Dar vreau sa va intreb ceva:
de vreo 3-4 zile ma trezesc dimineata cu urechea stanga infundata...pana ma dezmeticesc eu de tot, se desfunda si ea, dar ma intreb o fi in regula? Si stiu ca n-am voie sa ma racesc in perioada asta, dar nu stiu cum de imi curge un pic nasul. Credeti ca e cazul sa merg la medic? Mie nu mi se pare nimic grav, dar vroiam sa mai au aud parerile voastre!
Pupici pe burtici!
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!

adipapazi spune:
buburuza, daca ai simptome de raceala,poti lua linistita oscilococcinum. ai voie chiar si paracetamol in sarcina, dar fii precauta si ia oscilo ca e homeopat. si eu am racit de mi-am luat batista bebelusului ca sa nu mai suflu nasul in ultimul hal. am mancat 15 lamai in 3 zile, stoarse si cu miere. mi-a trecut.
faza cu urechea n-am patit-o. o fi vreo legatura tot cu raceala. in orice caz, fa ceva, ca rau nu poa sa fie daca mananci lamai si iei oscilo. eu de atunci iau unul pe sapt preventiv.
BuburuzaL spune:
Adipapazi multumesc de raspuns. O sa merg la medic sa vb cu el, ca nu vreau sa iau sub nici o forma ceva fara indicatiile lui. Mai ales ca nu simt nimic altceva in afara de nas care imi curge foarte putin dimineata si seara, dar, pentru linistea mea tot o sa merg. peLamaie cu miere am baut si eu si o sa mai beau in continuare...stiu ca ajuta.
si numai bine!
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!