Gravidute prin FIV(60)
Raspunsuri - Pagina 20
mirela2 spune:
Citat:
citat din mesajul lui cezara66
veste buna:mi-a soptit o pasarea ca ISA78 a nascut ieri doi baieti si o fetita!
sa i traiasca copilasii si sa fie sanatosi

BuburuzaL spune:
WOW Isa Felicitaaari!!! Ce frumos!!! Sa fie sanatosi bebeii si sa va aduca cat mai multe bucurii in viata!!!!
------------------------------------
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!

BuburuzaL spune:
Gravidute am repetat beta si a iesit 5320, ziua 22 de la punctie!

Va pup si numai bine!!!Sarcini usoare si frumoase!!!
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!

Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BuburuzaL Gravidute am repetat beta si a iesit 5320, ziua 22 de la punctie! ![]() ![]() Va pup si numai bine!!!Sarcini usoare si frumoase!!! ------------------------------------ Cea mai fericita cu acte in regula!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sa inteleg ca sunt 2???????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
22+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
adipapazi spune:
fetelor, am fost la echo: am 2 bebelini, adica 2 embrioni vizibili in cei 2 saci gestationali.ura, ura!
buburuza, cum esti?
isa, felicitari!
Adi
6+
many_bani spune:
Ce frumos, ploua cu gemenasi, sa aveti sarcini frumoase si la teren dragele mele.
Vad ca este tare liniste pe aici, pe unde sunteti?
Cine se pregateste de nastere?
Pupici
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi fetelor, am fost la echo: am 2 bebelini, adica 2 embrioni vizibili in cei 2 saci gestationali.ura, ura! buburuza, cum esti? isa, felicitari! Adi 6+ |
Felicitari pentru inimioare

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
22+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
carmelly spune:
Salutare
Wow, chiar ca ploua cu gemenasi. Buburuzule, parca tu esti cu beta de peste 500. si eu tot asa cam 576 si uite acum am doua minuni care au facut pe 23 o luna.
Isa78 felicitari pt puisori.
Elenada ditamai domnisoara si flacaul ai. Sa va traiasca.
Noi pe 23 mai botezam puisorii. De colici nu am scapat, ne luptam cu colicile si cu regurgitarile. Ioan a facut si primul vaccin pt hepatita, zilele astea Mina il va face pe al doilea.
Castelana, si eu schimb la fiecare masa pampersul, fie noapte fie zi, pt ca la fetita nu las sa intre inauntru ca poate face infectie iar la baiat se intampla sa se ude si poate raci. Dar esti chiar curajoasa sa culci puisorul in alta camera. Nu ti-e frica de regurgitatii?
Chiar, cine urmeaza sa nasca? Ca la vremea mea eu inumaram cate mai sunt la coada![]()
Va pup si sarcini usoare si la termen si sanatate la toata lumea.
mami deMina Anita si
Ara Ioan Multumesc Doamne!
BuburuzaL spune:
Mirelus, eu sper sa fie doi!!! Muuuulta bafta!!! Tin pumnii sa fie bine de data asta!!!
Dragaica
draga! La primul eco, erau doi samburei acolo, dar unul era fooooarte mic fata de celalat...s
per ca s-a dezvoltat in timp si si-a revenit!Tu mai stii cat ai avut primul beta?
Adipapazi feliciari pentru cele doua inimioare fata draga!!!! Imi imaginez ca a fost o super surpriza!
Sa
dea DD sa mergi cu bine pana la capat, si sa nasti doi bebei frumosi si sanatosi, care sa va bucure clipele!!!
si numai bine!!!
Carmelly in primul rand sa fie sanatosi bebeii si va aduca numai bucurii!!! Intr-adevar, primul meu beta in ziua 15 de la punctie era de 522, iar acum l-am repetat si am vazut ca s-a dublat frumos! sa vedem la eco daca se confirma evolutia ambilor samburei!!!Eu m-as bucura nespus sa auzim doua inimioare!!!
Numai bine si voua, mai aveti un pic pana la botez si cred ca deja incep si emotiile! 
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!

Mina Anita si