Gravidute prin FIV(60)
Raspunsuri - Pagina 18
BuburuzaL spune:
Sa dea Dumnezeu la fiecare o sarcina usoara si frumoasa Dragaica draga! Ma bucur ca sunteti bine, mai ales bebelinii!
Apropos, am vazut ca ati deliberat deja!
Astept si eu perioada asta, dar pana atunci mai avem multe etape, peste care sper sa trecem cu bine. Si, cum ai zis tu o data ca traiesti de la o ecografie la alta, asa ma gandesc si eu acum. Am fost ieri, i-am vazut acolo si astept acum 10 mai sa le auzim inimioarele!
------------------------------------
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!

many_bani spune:
BuburuzaL felicitari, sa ai o sarcina usoara si la termen. Si da, sa stii ca per. asta o sa traiesti tot timpul asteptand echo, dar este frumos 
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
castelanaC spune:
Buna fetele mele dragi!
Nu am avut timp sa mai intru, dar m-am gandit mereu la voi, adevarul e ca-s si cam zombi si trezitul asta nocturn cu care nu eram asa obisnuita si-a spus cuvantul, dar parca e mai bine acum, ca reusesc sa dorm si ziua (de felul meu nu puteam, dar dupa 10 zile am cazut)
Fetelor suntem de 10 zile acasa si incercam sa ne acomodam unii cu altii.
bebelusul nostru este unul cumintel, ii place la el in patut de cand am revenit la baza, noapte doarme 3-4 ore si papa san exclusiv.
Concluzie: doarme, papa, caca, ce poate fi mai minunat.
Eu sunt zombi, una ca nu prea am putut la ince[ut sa dorm asa la comanda si sa dorm cand e si el adormit. Noaptea il aud, ma duc la el in camera, papam, schimbam dupa caz si pac la sonm, dureaza aproape o ora. Azi noapte s-a trezit din 4 in 4 ore.
Am angajat o asistenta maternala sa vina zilnis in prima saptamana, a venit si cand ne-a vazut mari, mancaciosi, cacaciosi si cuminti a zis ca mai bine vine saptamanal ca nu avem nevoie mai des.
La o sapt de la nastere am fost si la pediatru, l-a consultat, revenise la greutatea de la nastere, deci suntem bine.
Mie mi-a scos firele, ma ajuta centura speciata cumparata de la chicco, burta nu atarna peste operatie siparca ma doare mai putin, s-a dovedit o achizitie buna. Ma mai doare operatia dar cu putin menajament tot e bine. in rest... ce sa va mai povestesc... am avut noroc de sotus adoratus, care nu m-a lasat sa fac nimic: a gatit, a facut cumparaturi, s-a ocupat el de tot ce sa mai, e tati al nostru.
va pup si scuze daca nu intru asa des, dar calc merge naspa, internetul e in nu stiu ce revizie, eu sunt cam dusa acum la inceput...
dar ne revenim noi si va povestesc eu si nasterea, fetelor, ca-n filme, la mai putin de 2 ore eram la salon cu bebe la san, tot a mers perfect!
va puup si toate cele bune
castelana fericita mami de Cezar 
luni am deschis ouletul nostru de 
moshulik spune:
Castelana, cat ma bucur pentru voi trei!!!
Chiar ma gandeam zilele astea la tine!
multi pupici din partea naostra!

Moshulik
+12
adipapazi spune:
castelana, felicitari!
buburuzaL, sa fii sanatoasa!
Va saruta Adi new entry la odisee,
6+
Moniland spune:
Castelana, permite-mi sa-ti dau un sfat. nu schimba copilul noaptea, nu aprinde lumina, nu vorbi cu el. Obisnuieste-l ca e noapte. Asa vei avea nopti linistite, altfel... nu se stie.
Si Bravo ca nu dormi cu el in camera!
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Castelana, permite-mi sa-ti dau un sfat. nu schimba copilul noaptea, nu aprinde lumina, nu vorbi cu el. Obisnuieste-l ca e noapte. Asa vei avea nopti linistite, altfel... nu se stie. Si Bravo ca nu dormi cu el in camera! de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009) |
merci de sfat, primesc toate sfaturile din lume sa stii, apoi vedem ce se adapteaza la noi.
Nu schimb mereu dar uneori este tare plin scutecul si chiar da pe afara de pipilica, e ud si bady-ul. in general schimbam la miezul noptii si dimineata la 6-7 cand papam, la masa dintre nu schimbam, dar uneori se intampla.
nu vorbim (eu sunt mai adormita ca el sa stii), lumina ma folosesc de cea din living.
cat despre dormitul in camera lui, asta a fost dorinta mea sa stii dinainte de a se naste. Ma bucur ca si el e cumintel si daca e mancat si schimbat, totul e perfect.
Apoi noaptea il tin inca infasurat la manute, sa nu se sperie, doarme mai linistit asa, ziua nu ma deranjeaza daca se trezeste, ca asa mai sta trea pe zi daca vrea si seara cade in somn profund.
te pup cu minunile tale cu tot

castelanaC spune:
mirela2, moshilik, adipapazi, merci mult!
stii cum se zice: ai grija ca-ti doresti ca s-ar putea sa se realizeze!
Asa am visat ca vine bebe acasa si doarme la el in camera, nu plange si dimineata ne face si cafeaua.
Acum incercam sa lucram la faza cu cafeaua!![]()
va pup

dariada spune:
Dragaica, felicitari pt cocoloi!
Tare frumoase nume ai ales!
Castelana, ma bucur tare, tare mult pt tine. E minunat ca flacaul doarme cumintel in camera lui. Ai realizat un lucru f important, mai tarziu ar fi fost extrem de greu sa-l dezveti de dormitul langa patul vostru. Felicitari! Iti doresc sa te refaci cat mai repede, mami de Cezar.

BuburuzaL, bine ai venit printre noi. Sarcina usoara si bebelini sanatosi si la termen! 

21+