Gravidute prin FIV(60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Salutare dragi mamici si viitoare mamici !
Eu sunt o mamica de fiv-ulet de 1,8 ani...candva scriam si eu aici....
Felicitari pentru bebelicii nascuti !
Carmelly felicitari pentru bursucei...asteptam poze ...Frumoase nume le-ai ales...
Botezul se face dupa 40 de zile ( 6 saptamani ) de la nasterea copiilor. Si nu inteleg ceva....nu ai aceeasi nasi pentru ambii copii ? Eu cred ca asa ar fi bine...

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

adipapazi si ella, pai nu stiu cum e regula cu nasii.
Pai nu va plac numele lor? Anita si Ara sunt nume armene (sotul meu e armean); Anita si Ioan sunt nume visate de mine inainte de a fi gravida iar Mina imi place foarte mult, in Romania se da baietilor dar aici este dat fetelor si imi place tare mult cum suna, mai este si sf Mina...
Pupici la toata lumea.

mami de  Mina Anita si  Ara Ioan

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ba ne plac, tocmai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Carlmelly tocmai asta iti spuneam ca le-ai ales niste nume foarte frumoase. Si eu am o vecinica de vreo 3 anisori pe care o cheama Mina si asa mi-e drag de ea.....mereu o striga bunica prin parc : "Mina , Mina ....vino la buni ".... > Iar numele ARA chiar nu l-am auzit ...e foarte frumos , mai deosebit....

pentru Mina , pentru Ara , pentru mami.

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor ce i cu Castelana, ne a promos poze cu grasutul ei......
sper ca sunt bine si o asteptam cu nerabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor raportez doi cuculoi zglobii, azi am facut a 2a ecografie morfologica ca sa stiu ca totul e ok.
Bebe 1 are 470g, bebe 2 are 420g, cascau, isi sugeau degetul, ce mai nebunie mare, sunt indragostita iremediabil.
S-au intors cu capul in jos amandoi si cu picioarele in coastele mele, imi dau la suturi de-mi tresare bluza pe mine.
Toate masuratorile au iesit bine, sunt in grafic.....gata m-am laudat destul, stiti voi cume cu cioara....cra...cra...cra.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dragaico sa ti traiasca cuculoii
soacra mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Bine v-am gasit dragelor!!!

Ma alatur si eu voua, cu mult entuziasm! Asteptam demult clipa in care am sa ajung aici, la Odisee.
Si iata-ma: graviduta, fercita si plina de sperante!
Mi-a cam luat ceva timp, dar important e rezultatul, zic eu. FIV nr 3 a fost norocul nostru! Am transferat 2 puisori in ziua de Pasti si se pare ca la amndoi le palce la mami in burtica, caci, conform rezultatului beta de ieri, ziua 12 de la embriotransfer, a carui valoare era de 522 se pare ca s-au prins amandoi.
Am fost rapid la un eco, i-am vazut pe prichindei, foarte mici 4.1 respectiv 2.4 mm, dar nu-i problema, le da mami tot ce au nevoie numai sa creasca! Urmatoarea programare e pe 10 mai, cand speram sa le auzim si inimioarele!!!

Sper ca toate vor decurge asa cum trebuuie, pentru ca de cand am aflat, sunt foarte emotionata si numai acolo imi sta gandul! Va pup pe toate si va doresc numai bine la fiecare!

Un weekend minunat!

------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Dragaica mea draga, uite c-am ajuns si eu aici! Se pare ca ti-am calcat bine pe urme! Vor fi gemeni!!! Iti doresc numai bine in continuare, si ii pup pe cuculoi! Sa creasca frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Bine v-am gasit dragelor!!!

Ma alatur si eu voua, cu mult entuziasm! Asteptam demult clipa in care am sa ajung aici, la Odisee.
Si iata-ma: graviduta, fercita si plina de sperante!
Mi-a cam luat ceva timp, dar important e rezultatul, zic eu. FIV nr 3 a fost norocul nostru! Am transferat 2 puisori in ziua de Pasti si se pare ca la amndoi le palce la mami in burtica, caci, conform rezultatului beta de ieri, ziua 12 de la embriotransfer, a carui valoare era de 522 se pare ca s-au prins amandoi.
Am fost rapid la un eco, i-am vazut pe prichindei, foarte mici 4.1 respectiv 2.4 mm, dar nu-i problema, le da mami tot ce au nevoie numai sa creasca! Urmatoarea programare e pe 10 mai, cand speram sa le auzim si inimioarele!!!

Sper ca toate vor decurge asa cum trebuuie, pentru ca de cand am aflat, sunt foarte emotionata si numai acolo imi sta gandul! Va pup pe toate si va doresc numai bine la fiecare!

Un weekend minunat!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa...........ce ma bucur pentru tine, sper ca scriu bine, ca mi-s chioara de somn.

Ti-am zis eu........trebuie doar sa ai incredere, sa ai 9 luni frumoase si usoare

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput