Gravidute prin FIV(60)
Raspunsuri - Pagina 16
carmelly spune:
Bune sfaturi husky. Ionica al meu e inca galben dar valoarea bilirubinei era scazuta dar suntem ok sper. Al meu puisor nu mananca de nici o culoare lapte praf, il da afara tot. Nu pot sa fac nimik in privinta asta. Si aci soare a fost mai putin, au fost la ploi de zici ca e vremea din Romania. Si asa e, am vazut ca la lumina, la soare se inroseste la fatza, deci semn bun. Cand scapam de problema icterului?
Of elenada, eu nu dorm noaptea, stau de garda langa patut, cand eu cand taticul, mi-e frica sa dorm, daca nu ii aud. De mancat amandoi la aceeasi ora au inceput deja, numa ca eu am decat 2 maini, si cand sunt singura ma rog de Mina sau invers, de Ioan sa manance mai repede ca sa trec la celalalt. Si e jale, daca Minei ii e foame pai incepe sa planga, la fel si Ioan. Ma uit in carnetel, noi sarim de 10 mese pe zi, dar la Ioan e mai sensibil, trebuie dat putin si foarte des, altfel da tot afara. Lasa ca trec toate, ma vait ca o baba, nu-i asa? De colici pe la ce varsta scapam?
Pupici la toate.
mami deMina Anita si
Ara Ioan Multumesc Doamne!
mirela2 spune:
carmelly ce frumos povestesti despre piticii tai
o sa creasca mari ai sa vezi si o sa ti amintesti cu placere de momentele astea

adipapazi spune:
mai fetelor, sunt in saptamana a 6-a si m-au durut sanii tot timpul, mai ales cand ma ridicam dimineata din pat. si azi ma dor, dar cand m-am trezit nu mai erau aproape deloc tensionati. e de rau?
nu radeti daca pare tembela intrebarea![]()
yarrina spune:
V-am gasit!!![]()
![]()
FIV 1 Clinica Polisano Sibiu dr Ispasoiu Florin ET(2 blasto) 1.04.2010 DPN inca nu stim daca suntem 1 sau 2...revenim cu detalii dupa prima eco.
toate gravidutele invingatoare!
fericita!!
elenada spune:
Carmely nu stiu daca faci bine ceea ce faci legat de odihna ta. Stiu ca puiutii tai sunt cei mai importanti pe lumea asta pt tine dar la fel de importanta esti si tu pt ei. Si daca tu nu te odihnesti nu poti sa ai grija de ei cum trebuie. La un moment dat vei claca si asta nu e bine. Instinctul matern este cel mai puternic asa ca nu cred ca vei dormi tu atat de adanc si sa nu ii auzi. O mama isi va auzi intotdeauna copilul. Dormi linistita ca te vei trezi la fiecare miscare de a lor daca e cazul. Sfatul meu e sa te odihnesti si tu pt ca e foarte importanat odihna ta. Multa putere iti doresc.
Adipapazi sa stii ca mai sunt si zile cand anumite simptome dispar. Uneori dor sanii alteori nu sau ori sunt tensionati ori nu. Nu e o intrebare tembela sa stii. cred ca orice graviduta de aici isi face tot felul de griji si analizeaza orice semn. sarcina usoara si la termen iti dorescc.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi mai fetelor, sunt in saptamana a 6-a si m-au durut sanii tot timpul, mai ales cand ma ridicam dimineata din pat. si azi ma dor, dar cand m-am trezit nu mai erau aproape deloc tensionati. e de rau? nu radeti daca pare tembela intrebarea |
stai linistita
e normal sa nu te doara la fel tot timpul
Moshulik
+11
adipapazi spune:
fetelor,saru'mana de raspunsuri. intre timp, si-au reluat programul de durere.
cred ca pana nu le aud inimile o sa dau in dambla. dar nu mai am mult!pana la echo, nu pana la dambla, sper.
carmelly spune:
Elena, ai tu dreptate, si dr. ne-a zis ca mama trebuie sa se odihneasca. Eu am inceput sa mai dorm noaptea, cu intreruperi. Thx.
Mai fetelor, pompa de san ma termina la zgomot, am luat nuk, iar de la zdrr, zdrr imi simt capul si corpul de parca sunt pe vapor. Si talpile ma dor de atata stat pe fotoliu. Normal?
Bun venit noilor gravidute, eu de dureri de san in sarcina nu m-am vaitat, doar de somn cat cuprinde si de mirosuri in primul trimestru. Dupa astea au venit prb cu rinichii. Asa ca fiecare cu organismul lui. Sarcini usoare in continuare.
Fetelor, prichindeii mei au crescut, pe Mina nu o mai incap lucrusoarele de prematuri. Ioan a facut ca sora lui falcute si gusa. Deci crestem. Cam cand se face botezul? Sa iau in calcul cand s-au nascut sau cand trebuiau sa se nasca pt botez? Prb ca nici nasi nu am
pt Ioan.
Pupici la toata lumea.
mami deMina Anita si
Ara Ioan Multumesc Doamne!
adipapazi spune:
carmelly,cand s-au nascut cred ca se ia in calcul, ca doar DD abia asteapta sa ii bage le "evidenta populatiei" si sa pogoare Duhul Sfant asupra lor si ingerul pazitor.
the sooner, the better.
de ce nu ii boteaza acelasi nas? eu am botezat 5 copii, dintre care penultimii au fost gemeni, fata si baiat.
sa iti traiasca bebelinii si sa te bucuri de ei cu toata familia. foarte tari numele!
eumada spune:
CASTELANA WOW....acum am citit...sa-ti traiasca uriasulllllllllllll..
BUCURII VA DORESC.............ACOLO DEPARTE....
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009