Gravidute prin FIV(60)
Raspunsuri - Pagina 15
miruna79 spune:
Buna fetelor
mi a fost tare dor sa vorbesc cu voi dar dupa cum stiti unele e f.greu cu copilasu neavand nici un fel de ajutor si nu prea am mai avut timp.
wowww a nascut castelana felicitari draga mea, la fel Ellaniksi carmellyfelicitari si sa aveti copii sanatosi si norocosi
Felicitari noilor gavidute sa aveti sarcini usoare si bebelusi la termen.
cata pup fata draga , vezi ce mana buna ai la adaugat fete pe prima pagina... pupici multi
pup toate mamicile dragi mie castelana, elenada, huski, iana many, ella..... si toate burticutele nu mai numar ca sigur scap vreuna.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
39+
Daniel
AMR ore...
BEBE
miruna79 spune:
Schimbam semnatura ca ramasesm gravi de 39 saptamani![]()
![]()
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna si
Daniel
AMR ore...
BEBE
miruna79 spune:
Gata semnatura schimbata...
va pup pe toate
Miruna si
Daniel
carmelly spune:
Spun si eu cu intarziere Hristos a inviat!
Bun venit pe lume bebe Cezar. Refacere rapida, bebe mancacios si necolicios.
Elenada, mie dr. pediatru mi-a zis sa pun aia mica in jos, sa nu ude. dar oricum o pun tot se intampla minunea.
Am fost si noi la primul control la dr. pediatru. Deja luasera cate 100 g. Ioan a avut o mica problema, ii iesise bilirubina cam mare si avusese risc de internare pentru terapie cu raze. Dar a trecut, la urmatorea analiza bilirubina era ok. Lui nu ii place Aptamilul, laptele pentru prematuri, dr. era foarte multumit ca nu mananca decat lapte matern, dar eu sunt epuizata. Si taticul a cam fortat baietelul sa manace si dadea afara. Acum pt el pun de-oparte lapticul meu iar fetei ii mai dau din cand in cand lapte praf. Ea nu prea face mutre.
Fetelor, voi cum v-ati descurcat in prima luna cu gemenii? Eu fac noaptea de garda, cand eu cand sotul ca trebuie din 2 in 2 ore sa le dau mancare, altfel iara prb cu bilirubina. Sincer sunt tare obosita dar fericita cand imi vad copilasii. Cea mai mare fericire este sa fi mama, dupa mine.
Gravidutelor sarcina usoara si la termen iar mamicilor si bebeilor sanatate.
mami deMina Anita si
Ara Ioan Multumesc Doamne!
castelanaC spune:
buna fetele
scriu inca din spital, maine mergem acasa.
suntem bine, de ieri seara a venit si laptele, deci azi noapte distractie mare: prosoape fiebinti, masaje, dinti stransi si pompa, plus bebe care se mai trezea.
azi mult mai bine suntem cu "pameloasele", azi au fost ca sarmalele cu foi de varza, ca sa vezi traditie pe aici tot cu varza de la frigi, a functionat ca nu au mai luat-o razna si nu ma mai dor asa.
puteam sa ies de azi dar am preferat sa mai stau aici sa plec "mulsa" si frezata de ei.
bebeicul e un cuminte, dragutz si foarte mancacios, a doua sa zi era tare suparat, ca nu curgea nimic si el mare si fomist cum e...
dar pana la urma a venit si lapticul si totul vad ca merge bine
de maine vom fi noi trei acasa, vedem cu ne descuerca,. tati este adorabil, ma ajuta mult, il iubesc pana la cer si-napoi.
a si inca ceva, este impresionant, bebicul este tatal sau " bucatica rupta" am impresia ca-l tin pe sotul la san, sunt nebuna, nu?
operatia ... bine si ea, mergem inainte, supravietuiesc mai bine cu o centura chicco pentru dupa nastere, face minuni nu alta, o recomand sa stiti.
fetele va pup mult, mi-e dor de voi
mai vb cand aj acasa si vedem cum stau cu timpul
va pup si toate cele bune!!!
castelana fericita mami de Cezar 
luni am deschis ouletul nostru de 
huski spune:
Carmmely, sa stii ca si piticul meu a avut bilirubina mare dupa ce am iesit din spital si sfatul dr. mele a fost sa-i dau la san 10 mese pe zi apoi l-a trecut pe 3 mese de lapte praf Nan (contine chelatori....care ajuta la eliminarea bilirubinei) + 6-7 mese la san + multa lumina. Voi aveti noroc ca e soare, in ianuarie n-a prea fost...
Al meu a avut nevoie si de fenobarbital ca altfel nu scapam de icter.
si sa treaca repede
Miruna
mamica si baiatu'
Huski, mami de Raducu'
brunadria spune:
castelana ma bucur ca sunteti bine , tu si bebe Cezar..
d zeu sa va ajute si pe mai departe si sa fiti o familie implinita si fericita!

mairis spune:
Castelana, mii de felicitari!!!! Doamne ajuta sa ai bebelas sanatos si cuminte!
Dau si eu raportul:
Am fost azi la eco. Bebelasii sunt bine, au 2,2 cm fiecare, activitate cardiaca, totul in regula!![]()
Pe unul din ei mi l-a aratat mai deaproape si l-am vazut cum isi misca manutele si cum ii batea inima de numa numa!
A fost o senzatie de vis!

Eu am zis ca asta e fetita care seamana pe mine, mai agitata!!!![]()
Sper sa fie bine pana la capat!
Va pup!
Irina,
+9
elenada spune:
Miruna ceva poze cu cavalerul tau nu ne arati. 
Castelana bine ca a venit lapticul. pup dolofanelul.
carmely la inceput e greu cu bebe indiferent ca sunt doi sau unu. e perioada de acomodare. eu doua luni am fost chiauna si nu ma trezeam noaptea des ca sa le dau sa pape. aveam cam doua trei treziri noaptea. e drept ca la fiecare scancet de a lor si eu si sotul eram drepti langa patut. sotul chiar s-a trezit de vreo doua ore langa patut pe scaun. habar nu avea cum ajunsese acolo. o sa treaca perioada de acomodare si apoi e mai usor. se obisnuieste si organismul tau cu mai putin somn. important e sa le faci program. sa manance amandoi odata si e mai usor. Bafta multa si sanatate piticului.
mairis felicitari pt inimioare. sarcina usoara si la termen iti doresc.
Pupici burticutelor si mamicutzelor
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
moshulik spune:
salutare burticutze!
vin si eu la raport ( e adevarat dupa o pauza mai lunga, dar, deh, ce sa-i faci, serviciul asta care ne omoara pe toti).
Am fost ieri la control si l-am vazut pe BB (3,56cm). Are de toate: cap, ochisori, nasuc, gurita, urechiuse, 2 (nu mai multe) manute, 2 picioruse.
si sa va zic si o chestie super tare: cand mi-a dat profu' poza am inceput sa rad si i-am zis ca seamna cu ciocanitoarea Woody (avea o creasta - cred ca era o umbra sau ceva ,cordon ombilical). asistenta, cand a auzit radea atat de tare ca nu mai putea sa scrie masuratorile pe care i le dicta si ii zicea Profului ca asta e o premiera: a reusit sa creeze si ciocanitori prin FIV!!!
Moshulik
+10