*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)
Raspunsuri - Pagina 19
mihatp spune:
la intrebarea "cat e ceasul?", Luca arata mana si raspunde invariabial "noa", pentru ca intr-o seara m-a intrebat maica-mea cat e ceasul, m-am uitat pe mana
si am raspuns la obiect...era noua. de atunci de amuzam de copil si-l tot intrebam cat e ceasul
. are si el dreptate de 2 ori pe zi
, o data dimineata si o data seara![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
zozela spune:
gecko,eu chiar nu mai stiu pe cine sa cred,dar la faza cu farmacistul si obligatiile lui,nu-s de acord cu tine! Bine,m-a avertizat si gata-asta e obligatia lui,mai ales atunci cand medicamentul se elibereaza fara prescriptie medicala.De aici si pana la a refuza sa-mi vanda produsul,e cale lunga si aiurita!!
A doua chestie-doi medici ginecologi,mi-au zis sa iau 1 vit.c/zi,pt.ca,alaturi de alte cele (vitamine) pe care le iau,scade riscul unei nasteri premature,scade riscul de preeclamsie si nu mai stiu ce!! Si atunci,spune-mi tu!!
Oricum,la faza cu farmacista,mi-am iesit nitel din minti!
![]()
Edit,ca am trimis din greseala
: Mi-am iesit din minti atunci cand a refuzat sa-mi dea si siropelul cu miere,vit.c si propolis,pentru Mihai!! Si asta chiar mi-a pus capac! Femeia era nebuna,nu ingrijorata si precauta,va zic eu!! Mi-a zis ca ii pare rau,dar ca dupa cata munca de lamurire a dus cu mine,nu are incredere ca siropelul e pentru copil!
Si atunci am trecut la amenintarile cu reclamatia,pe care o s-o si fac,pentru ca mi se pare inadmisibil sa se comporte asa
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
natynic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
tare! eu cred ca tine de bagajul genetic.. noi amandoi suntem f activi, nu are cu cine semana altfel..la fel sor-mea, fra-su ceva mai putin, dar tot nu e chiar static.. parintii, cam la fel, mai ales ai mei.. eu n-am stat locului pe perioada sarcinii, ba am avut 2 concedii in strainataturi, cu umblat zi lumina, iar poza asta cred ca spune tot |
Spune si...explica tot!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Nicoleta spune:
Ce am retinut eu din cernelurile consumate cat am lipsit... Ca Clau a slabit, si din ce am retinut ar trebui sa aiba acum ... 48 kg??
Am vazut-o pe Iulia la baie si pe mami care o acoperea de zor (lasa mami fata sa vorbeasca!).
Revin. Trebuie sa culc baietii.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela gecko,eu chiar nu mai stiu pe cine sa cred,dar la faza cu farmacistul si obligatiile lui,nu-s de acord cu tine! Bine,m-a avertizat si gata-asta e obligatia lui,mai ales atunci cand medicamentul se elibereaza fara prescriptie medicala.De aici si pana la a refuza sa-mi vanda produsul,e cale lunga si aiurita!! A doua chestie-doi medici ginecologi,mi-au zis sa iau 1 vit.c/zi,pt.ca,alaturi de alte cele (vitamine) pe care le iau,scade riscul unei nasteri premature,scade riscul de preeclamsie si nu mai stiu ce!! Si atunci,spune-mi tu!! Oricum,la faza cu farmacista,mi-am iesit nitel din minti! ![]() |
Daca e permis sa-mi dau cu parerea, eu zic ca adevarul -principial, nu legat de vit C ca asta chiar nu stiu, dar mie nu mi s-a dat, si mai multa medicatie preventiva decat am luat eu, mai rar!- e ca intr-adevar o farmacista este si trebuie sa fie altceva, mult mai mult decat una de la ghiseu care da restul la paracetamol, vorba lui Gecko. Ea trebuie sa stie ce face si nu face medicamentul X si sa te informeze DAR, cum spune Zoze, atata vreme cat medicamentul X se elibereaza fara prescriptie medicala nu are niciun drept sa refuze a-l vinde. Acuma, ma rog, e o cale destulde lunga intre permisivitatea excesiva care exista la noi (aproape orice poti lua fara reteta si asta e fff periculos) si strictetea excesiva din SUA si probabil si Australia (practic nimic nu poti lua fara reteta, ceea ce e uneori la fel de absurd).
...dar, Gecko, la voi asta e politica si e normal ca farmacista sa o respecte. In cazul asta insa, femeia a inceput sa-si dea cu parerea doar pt ca...a vazut ca Zoze are burta??? Si, ok, si-a dat cu parerea, dar nicio lege in Romania nu o obliga sa refuze vanzarea vitaminei C, asta este-dupa mine sunt medicamente cu mult mai complexe si periculoase care sunt pe mana oamenilor cum vrei si cum nu vrei, doar pt ca au auzit din vecini, prieteni, forumuri (da...) ca lui X i-au facut bine...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
ramo_cata spune:
mamici care ati stat acasa pana la varsta de 2 ani,pana cand vi s-a dat indemnizatia?..andru face 2 ani pe 2 aprilie ..e posibil ca in luna martie sa nu mai iau indemnizatie?am fost la banca sa scot bani dupa card si nimic...zero...in fiecare luna imi intrau banii in jur de 16-17 ..deja suntem in 22 si nimic...sa fie vreo greseala?
cat despre eliberat medicamente fara reteta..nu mai zic nimic dar eu as
o farmacista care ii da soacra'mi tot felul de medicamente,si care-s destul de periculoase..dar ea le da pe sub mana...de parca am fi la piata..vinde la negru..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
M-am cracanat de ras citind metodele de aflare a sexului,postate de Mihutza!!
Fata,pe-aia cu bulinutele si acele n-o stiam;pe restul,da..numai ca eu nu prea cred ca chestiile astea..Acum,de amuzament si tot incerc!![]()
Si-am vazut-o si pe Iulia la baie
La fel zice si Mihai-ooot!!
Pai Nati,cred ca nu ai luat separat vit.c,pt.ca o luai in vreun complex de vitamine,gen elevit sau centrum.Ori eu,deocamdata nu iau niciua dintre ele.Iau cateva vitamine,dar separat..
Sunt de acord cu ce zici!
luuny,nu se vede nicio poza
Ramo,vorbeste cu soacra,sa-mi ia si mie niste vitamina C,pe sub mana!! Tare periculos e medicamentul asta domne'
Oh,dar cate nu se vand..
Am vazut-o pe Miha,pe Maria,dar-spre rusinea mea,nu am apucat sa citesc..Fug sa alaptez iada si revin! Sper!
Cine face capiitoool??
lui Mihai si
cu
natynic spune:
Hai ca fac eu cinste cu capitol...![]()
Nico, nu o acopar, vroiam sa ma asigur ca vorbeste si o indemnam, pt ca de regula in fata camerei amuteste![]()
Da, Ramo, uite un exemplu clar de cum NU trebuie sa fie farmacista in Romania. Iar cu indemnizatia-clar ca trebuia sa primesti si in martie. Astia-s tampiti peste tot-cand am facut eu "schimb" de CIC cu randunoiul, doua luni tot mie mi-a intrat indemnizatia pe card, nu lui. Asta n-ar fi fost nimic numai ca, conform noii legi, el lua in CIC cu vreo 5 milioane mai mult ca mine
A facut el cerere de indreptare a situatiei dar inca nu a primit diferenta.
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
zozela spune:
Mai adaug ca inghit si fier la greu,iar doza de vit.C e de 100mg. Hai ma,mi se pare absurd sa fie nociva..Sunt sigura ca si elevitul sau centrumul,o contin.Caut prospectul pa' net si va zic.Asta asa..pentru cultura mea generala!
lui Mihai si
cu
natynic spune:
391
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!