*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

pentru toate frumoasele cracii!
Multumim de urarile la adresa dariutei mele

Ma bucur ca Misha e bine, domnisorul se simte bine la 2 ani, cum altfel

Naty spor la gasit varianta buna de concediu, sa ne spui si noua! Iuliutza tristuta, eu pe daria o las in legea ei, ca asa ne e bine tuturor, si ma alearga nene

luny si cand am citi de soacra-ta mi-a crescut tensiunea, Doamne sa fie bine cu Mufa sa nu aiba nevoie de mari servicii din partea ei

pentru 'ochisoriialbastrii' si pt mamik harnicutza

bubu frumoase poze, multumesc de plimbarea la disney

Simo, sanatate mamica vremea asta ii tare inselatoare! Trimite-l mami la mine, ce m-as mai cu frumosul MIK

Raluca frumoase pozele Am o slabiciune pt Grecia

gudinde-matusik de vis, e frumos la Cluj, cald , s-a innorat acum, dar e placut

Ariel cum adik? Doar nu o sa faci ce vrea tanti, nu vrea bani? Tara ... lui peste

La multi ani Maria

a aparut tuchi; parca simteam lipsa cafelei de la ea

ce frumoasa zana; e in plina verva; sunt ceva fetele astea, bietii baieti kya multumiri pt reteta

vazut poze cu copii frumosi , si dotati cu triciclete, caruciare, mamele sunt frumoase, noroc ca le 'cunosc', altfel as zice ca nu-s reale , sunt de pe alte taramuri

Ziceti supa_crema, merge de minune la un nas/cap infundat! Multumiri!

La multi ani Pidana!

Sanatate multa Mihutza

pentru Razvanelul cel frumos si destept!

Nicoleta ceva solutii au astia pe aici, la magazine naturiste, acolo nu or fii?

Zoze sanatate sa aveti si da-o incolo de farmacista, stie si ea meserie

clau cea sepsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Dudurutza, mersi.

Bine ai venit pe crenguta !

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumim de urari!
si eu zic ca Sanzi cam e a lui tati..

legat de sondaj: eu m-am cam dantuit ce e drept si pe acasa si prin club.. dar si omul meu e mare dansator.. cred ca si-au facut intrarea in pasi de dans ..

Zoze ia fa tu mamicule babismele alea cu acul si paine sau cu sarea..
1. pune-l pe Dan sa mestece un pic de miez de paine si sa faca doua bilute egale si sa le puna in fiecare capat la un ac de gamalie, dar fara sa vezi.. si pe urma sa ti-l aduca sa alegi un capat.. daca e gamalia e fetita, daca e varful e baiat.
2. tot pe el pune-l sa ia 2-3 firicele de sare si sa iti puna in varful capului.. dar fara sa stii cand o sa faca treba asta, tu numai sa ii spui de treaba asta si el sa vada cand prinde momentul.. daca prima data duci mana la nas e baiat, daca la gura e fetita..

pot sa spun ca la mine s-au adeverit amandoua..
sau pe aia cu verigheta si atza o stii?

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La aia cu verigheta si atza mie mi-a iesit baiat, deci nu se pune
Luny, fii "antena"...cand eram studenta, copil cuminte acasa la mama si tata (si mai tanara ca Iuli!) mi s-a dat pontul sa merg la un interviu la un mare concern japonez care organiza un schimb cultural de studenti; un grup de 8 studenti europeni (4 tari din vest si 4 din est, facultati diferite) urmau sa viziteze Japonia timp de 17 zile. Ei bine, am castigat locul pt Romania. Vai de steaua parintilor mei si cat de frica le-a fost sa ma trimita complet singura atatea zile atat de departe...Dar m-au lasat si a fost experienta vietii mele pt ca e greu de crezut ca voi mai avea a doua oara sansa sa ajung acolo Si am fost complet singura. Sa NU rateze Iuli sansa asta, e super!
Ralucaspm , hai mh, era un sondaj glumet, n-o da si tu pe stiinta, si d-astea!
Si, daca vreti sa ne mai vedeti: www.onetruemedia.com/shared?p=a6f1e9ae6e4fe140ae0579&skin_id=701" target="_blank">Iulia (tot la baie ca altcumva nu se da filmata)

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

scumpa foc Iuliutza!

pe nasul ala rosu si usturator

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

mi-e dor de stat pe la povesti dar nu tare reusesc sa prind calculatorul acasa, ma calareste Luca.

dar am reusit sa recuperez cate ceva.

am vazut ochisorii albastrii, am vazut bubulini fericiti nevoie mare, am vazut intalneala voastra (sunt verde ca de obicei), am poftit la ciorba crema, mi-ar place si mie un blog secret, la mine merge faza cu hiperactivitatea din sarcina... asa e si Luca, ne mananca urechile, zana accidentata, are si Luca o cicatrice sub ochi, inca se vede, sunt curioasa daca-i trece, un la luny mult incercata de soacra (poama acra)... de invatat cum sa nu fim noi ca mame de baieti

si plec deocamdata ca si-a amintit de mine Luca... sper sa revin

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Seara buna, dragelor!
Sunt rupta de oboseala: am facut curatenie de primavara cu baiatul meu, am fost la piata, in parc, apoi am facut mancare, iar parc...
Mi-am facut o baie si acum astept sa se trezeasca Luca..ca sa-i fac baitza si sa se culce iar...Desi parca vad ca ma tine pana la miezul noptii, ca doarme de vreo 2 ore...

Apropo de mancaruri, am facut o rulada de spanac cu branza de vaci si un sufleu de pastrav ( ambele de pe Bucataras)...Foarte bune.... Placinta cu mere am lasat-o pe maine,ca nu mai pot...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bai, Stefu meu e asa mortal!
Sa vedeti ce cuminte sta la aerosoli, nici nu clipeste si zice "doto", adica doctorul i-a spus sa faca , desteptu' meu
Acum se da utza in scaunel, in scoica si canta el "uta cu cuta"= utza cu carutza o sa pun un filmulet

Ce scumpica e Iulia

Mama, Luny, super tare!! si Muffy era in burtica?? parca asa tin minte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

varza a fost mesajul anterior. nici asta nu cred ca-l pot dezvolta frumos

subscriu ca mimo e frumoasa, are un zambet foarte cald. si cred ca toate suntem frumoase, iar in ochii copiilor nostri suntem cele mai frumoase

eu sunt socata de cate poate sa faca vali, cu 2 copii mici in casa. de altfel tot acolo se inscrie si bubu.

nico, a venit primavara?

dudu cum a fost in mini concediu?

gudinde, naspa rau viata asta. eu mi-am pus ochelari de cal ca simt ca le incarc pe toate de cativa ani incoace.

naty, Iuliuta dulce

luny, adrenalina cat incape in casa voastra.

bitza. am vazut o buburuza azi draguta foc, m-am gandit la voi.

revin, m-a prins iar Luca

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput