*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mda, nici la mine nu se potriveste, Rebe este o agitata si cataratoare, le-a facut pe toate devreme....iar eu gravida fiind, am fost super linistita, cuminte , odihnita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kyaaaa, cu supa aia! LESIN AICI! fa o poza la castron si pune reteta

Eu am bagat la masina de paine un aluat si o sa-l umplu cu crema de vanilie si stafide
Mami a plecat, piticii fac nani...nici pe mine nu ma tin balamalele pentru inca o tura de parc...pana se scoala si papa se face seara

Maine ma duc la scarbici sa vad si eu care-i treaba, sa iau pulsul...

Naty...nu cred nici eu...eu sunt linistita de felul meu, m-am agitat la ambele sarcini...Vlad e zvarluga si Stef e cumintel...deocamdata

Luny, super de sorela! sa-i fie de bine! are ea grija, e mare, vaccinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cica "eu sunt linistita de felul meu, m-am agitat la ambele sarcini"
Voiam sa zic...eu sunt prudenta de obicei, nu ma spetesc, fac cat pot, m-am agitat in sensul ca am trebaluit, m-am plimbat...nu am stat in pat mai mult decat trebuia
Sper ca se intelege ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Cica "eu sunt linistita de felul meu, m-am agitat la ambele sarcini"
Voiam sa zic...eu sunt prudenta de obicei, nu ma spetesc, fac cat pot, m-am agitat in sensul ca am trebaluit, m-am plimbat...nu am stat in pat mai mult decat trebuia
Sper ca se intelege ceva

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Bubulina, eu m-am gandit putin la ce-ai vrut sa spui, dar am inteles in final.

Mergi la inceput

La fel si eu, cica eram linistita si odihnita, dar stiu ca in trimestrul 3 eram toata noaptea pe crenguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Contraziceti-ma daca gresesc...dar pe un blog (si noi avem unul) nu exista posibilitatea de a scrie si citi numai cine are parola? Eu stiu un blog cu un astfel de forum (da' ma rog, nu stiu cum se face).
Sondaj de opinie (idee pe care mi-a dat-o cineva, f probabil o superstitie dar hai sa verificam): exista vreo legatura directa intre cat de nazdravan/hiperactiv e un copilas si cat de...actva sau cuminte a fost mami in timpul sarcinii??
Asta mi-a zis-o una care e convinsa ca fi-su e ceva gen Mufa/Sanzi pt ca ea toata sarcina alerga dupa tramvai si in luna a 8-a topaia pe tocuri la greu la o nunta
-incep eu: stat mult la pat= Iulia prudenta, a mers greu, nu prea fuge, nu se omoara cu toboganuri si sporturi extreme, mai degraba cerceteaza, testeaza, contempla ff curioasa tot.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

tare!
eu cred ca tine de bagajul genetic.. noi amandoi suntem f activi, nu are cu cine semana altfel..la fel sor-mea, fra-su ceva mai putin, dar tot nu e chiar static.. parintii, cam la fel, mai ales ai mei..
eu n-am stat locului pe perioada sarcinii, ba am avut 2 concedii in strainataturi, cu umblat zi lumina, iar poza asta cred ca spune tot

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mimo sa sti ca ti-am gasit si eu o supa din aia pe un forum vienez. Am dat-o la tradus.
Scuza-ma dar dupa-amiaza am uitat de ea, de altfel, la 4 jumate punct am inchis calculatorul si am plecat. Pur si simplu astazi n-am fost om.
De dimineata am aflat ca un coleg care lucra la asociatia industriei in care lucrez s-a simtit rau saptamana trecuta si a fost dus la spital, unde de altfel este si-n prezent: a facut infarct la 23 de ani.
Apoi, dupa pranz am citit ca a murit Mile Carpenisan la 34 de ani. N-am cuvinte sa va spun pe un forum public, ce si cum.
Apoi, cand mi-am mai revenit un pic, am realizat ca Antena 3 si 1, posturi pentru care omu' asta a lucrat un deceniu ca reporter de razboi si le-a pus pe harta stirilor de pe teatrele de razboi, nu au scris un cuvant despre moartea lui si mai rau, nu au scris un cuvand zilele trecute, cand vuia internetul cu rugamintea de a se dona sange pentru Mile.

In fine, nu mai conteaza ...

Edit: Nu pot sa cred. In sfarsit Antena 3 a considerat ca e cazul sa spuna cateva cuvinte despre Mile.

Mergi la inceput

Luny, super tare , eu stiam pozele din Portugalia, m-am bucurat tare sa le revad . Chiar ca erai energizata la max! E normal ca si Muffa sa die asa, clar!

Gudinde, imi pare tare rau.

Cred ca o iau usor spre casa, maine am zi grea, incep dimineata cu sala, servici, dentist, casa, copii...
Va pup, sa aveti o seara minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

zoze, nu vreau eu sa ii tin partea farmacistei dar sa stii ca are dreptate si isi face treaba. Are totusi o facultate de 5 ani, carti cu carul si nu a facut scoala ca sa invete sa dea restul la aspirina si paracetamol. Farmacistul este al doilea medic de familie al pacientului si are OBLIGATIA sa ofere informatii pacientului...gen: indicatii, contraindicatii, efecte adverse, mod de administrare etc. Si la fel cum medicul nu iti recomanda o anumita procedura, se opune unui anumit tip de tratament ce nu iti este potrivit si iti pune viata in pericol asa si farmacistul ar trebui (aici chiar o face) sa nu iti dea un medicament ce poate fi periculos pentru situatia ta.
Este recomandat un aport suplimentar de vitamina C in sarcina (cu atat mai mult cu cat ajuta la fixarea fierului) dar acest aport suplimentar este recomandat a se lua din alimentatie. Nu este recomandata vitamina C ca atare (si cu atat mai mult doze mari) pentru ca a fost incriminata in nasterile premature si pentru ca au existat cazuri de scorbut la nou nascutii mamelor care au facut suplimentare cu vitamina C pe sarcina (efect de rebound). Asa ca tipa a avut dreptate sa fie precauta...apoi tu ai fost nitzel combativa si pentru ea a fost clar ca nu vei lua in calcul avertizarea ei si a gandit corect (parerea mea)...fara vitamina C nu moare si nici sarcina nu ii este in pericol...asa ca mai bine nu ii dau (cum s-ar zice nu a vrut sa te aiba pe constiinta).

PS. Citisem undeva ca Vitamina C suprima secretia de progesteron (cel responsabil cu fixarea sarcinii)...deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Naty, nu are cum sa fie asa.
Poate sa depinda de cat de activa a fost mami inainte de sarcina.
La sarcina insa, deja spermatozoidul care a fecundat e de un anumit tip si nu se mai schimba dupa. Nu ?!

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput