*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubulina, sic, sic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

clau cum ai facut mai?eu m-am cantarit zilele trecute si am ajuns la 57kg ..as vrea sa mai dau jos vreo 2..sper sa le dau cat mai repede...

dana pt tratatie

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mamaaaa, ce supa buuuuna am facut! Este incredibila!
Se bat turcii la gura mea, dar sa o vedeti pe Sanziana cum basculeaza...

Am facut-o dupa reteta aia de pe Kochchef pe care am tradus-o. Nu cred ca mai apuc sa-i fac poze pt bucataras ca se termina. Data viitoare.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Renasc eu din cenusa. Si cate am sa va spun si sa va povestesc....ne putem face un forum privat ? Unde sa nu citeasca decat cine vrem noi ?

Va pup!

sa treaca. Nici nu stii de cate ori mi-as dori sa avem doar noi un forum privat

Mergi la inceput

Cand o sa-mi ia cineva castronul de supa de la gura, plecam in parc, si poate ajungem prin IOR. Mimo, Luny, va zaresc pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubucum fata, sa nu vorbesc cu tine? sunt doar telegrafica ptr ca-s prinsa rau de tot in treburi..
mimo la fel, nu zic nici eu sa ne dam intalnire, cand se poate ne vedem, tocmai d-aia am intrebat ore aproximative... ca noi cum nu stam pe loc, va gasim, nu-i problema
kya tare as iesi si pe-nserat o tura, Mufa inca doarme, si-s singura, nu cred ca ma tin salele ptr inca o alergata si un tamvai

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Contraziceti-ma daca gresesc...dar pe un blog (si noi avem unul) nu exista posibilitatea de a scrie si citi numai cine are parola? Eu stiu un blog cu un astfel de forum (da' ma rog, nu stiu cum se face).
Sondaj de opinie (idee pe care mi-a dat-o cineva, f probabil o superstitie dar hai sa verificam): exista vreo legatura directa intre cat de nazdravan/hiperactiv e un copilas si cat de...actva sau cuminte a fost mami in timpul sarcinii??
Asta mi-a zis-o una care e convinsa ca fi-su e ceva gen Mufa/Sanzi pt ca ea toata sarcina alerga dupa tramvai si in luna a 8-a topaia pe tocuri la greu la o nunta
-incep eu: stat mult la pat= Iulia prudenta, a mers greu, nu prea fuge, nu se omoara cu toboganuri si sporturi extreme, mai degraba cerceteaza, testeaza, contempla ff curioasa tot.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,cam asa e
La David-am facut naveta saptamanal cu microbuzul la Sibiu,studenta,examene...copil-agitat
La Samuel-stat in pat de la 5 luni-copil fff linistit
La Siluan-am condus pana in luna a opta,plus agitatia de rigoare-copil f activ,ca sa nu zic altceva

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sor-mea pleca in Caraibe in aprilie o fi bine??????.. bine, e o ocazie, au o prietena care sta acolo, lucreaza, si nu platesc cazare si masa.. dar s-a chinuit sa ia o decizie vreo saptamana, dupa ce ai mei o descurajau, cica sa fie responsabila, ca daca o rapeste cineva p-acolo, ca daca sau daca
eu i-am spus direct, sa se duca, e o ocazie poate unica, acum cat nu are responsabilitati, catel, purcel
Mufa cum se trezeste, dupa ce ma striga, primul lucru pe care-l zice e 'Biiiaaaaa' sunt chiaunita de tot!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty cred ca-i doar o superstitie ..eu am stat mai mult la pat..andru a mers destul de repede ,e o zvarluga,ii plac toboganurile,leaganele,balansoarele,alearga,se zbenguie...nu-i stau piciorusele deloc..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput