*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
La multi ani, Dana! sa fii sanatasa!esti nascuta in aceeasi zi cu soacra-mea ![]()
Chiar, ce caldura monser..pfiu...am lesinat si noi de cald...de la geaca direct la tricou 
Mama mai are nitel si imi termina rufele de calcat, la mine miroase a paine proaspata, i-am facut si ei una
, apoi ma apuc sa fac ceva dulceeee 
Mama a tinut si ea regim si inca tine, a ajuns la 75 de kg de la 82
, ce tare e!! e f. ambitioasa!
Miha, tu cum stai? si sotul?
Zoze, iti tin pumnii, sa fie ce vrei tu
, sanatos sa fie, armata sa faca, parca asa era, nu? ![]()
Mimo, ai facut supa aia?
nu stiu ce sa zic de durerea ta...pe mine ma cam inteapa bila
, greturi sau alte stari n-am..doar ma doare pe-acolo, usor, nu tare...si nu am stare!!!
mimonix spune:
Olga, badaaaaaaaa badaaaaaaa...o chestie cu parola ceva si stiu si ca se poate, imi dadu mie cineva cu parola-n nas la intrare si tare m-am suparat
Si totusi , cateva vorbe acolo, pentru publicul larg, care va indrageste si va duce dorul, ce ne puteti spune? ![]()
![]()
Pidana La Multi Ani cu fericire! 

Clau
nu m-am intalnit
desi m-am gandit la ei la un moment dat pentru ca era un baietel care semana un pic cu Azan si m-am uitat de doua ori
Las ca ne vedem noi seara, ca de-acum gata...tot un parc, tot o plimbare 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
bitza037 spune:
cuscra, mie Iosup mi-a zis la 14 saptamni fara dar si poate ca este fata, lui bitu' i-a picat putin fatza ca era sigur ca-i baiat, a dres intr-un fel busuiocul Iosup si i-a zis sa stea linistit ca al doilea sigur este baiat, si oricum fata seaman cu el la structura oasoasa

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Aaaa, sa va zic si eu de kg ...am slabit 2 kg in 4 zile!!!!! Comentarii??? mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
De rea ce esti, d-aia

Adica intai imi faci complimente si pe urma vii cu surprize d-astea neplacute
Sa-mi zici cum ai facut numai daca ai mancat de toate ,da?Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
luny spune:
am scapat!!.. de dupa alergatura din parc..deasta era vorba![]()
am stat 2 ore jumate,am alergat absolut fiecare colt de parc, pe und enu calcasem pana acum, ne-am jucat de numa si am cazut lati amandoi, am dormit si eu o ora, si acum fac ciorba de vacuta ptr Mufarin si o fasole fara carne ptr noi..
clau ce dragut a fost Razvi, desi pe tine te-a cam pleostit, dar asta e viata.. eu am profitat la maxim de ziua asta, noi 2, exact din aceleasi considerente
cum ai reusit 4 kg asa, mah?..
zoze tare tipa cu vit C! imi place semnatura, dar eu cred ca-i gajica
am vazut sanzi cu bandaj si p-afara
Ralu, ce nasol ca pleca sotul inainte de Paste, offf

tonic pai ti-l dau cand ai chef de jogging
sa ma vezi cum am ajuns la pranz acasa, dupa parc, vai mama!!

vali multam inca o data ptr bluzica, nu apucasem s-o vad in parc, este supersuper misto!

pIDANA, LA MULTI ANI FERICITI!
mimo, clau poate ocazional ne vom alatura si noi clubului de seara din IOR.. pe la ce ora iesiti voi?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
LUny, tu nu vorbesti, fata, cu mine??![]()
Kya, vaaaii, Zana chiar si-a spart capul? eu nu am stiut...cum asa? cu troti?
Clau, idem 
![]()
![]()
![]()
clauclau spune:
Luny, eu o sa ies seara pe la 18.30 - 19. De saptamana viitoare se schimba ora si va fi ziua mai lunga si o sa merg dupa servici direct in parc.
Sa va fie de bine ziua asta petrecuta frumos impreuna.

mimonix spune:
Luny, nu ne dam intalnire ca sa ne stresam. Cu Clau de obicei ma intalnesc pe acolo, intram iesim prin acelasi loc si ne invartim cam tot pe aleile alea pe unde ne-ai lasat duminica. Tu , daca vrei, cand esti acolo, suna-ma si stabilim pe loc!
Clau hai spune, chitic ce esti! Cum s-a intamplat minunea?
Ca pe asta eu o incadrez la capitolul "vraji de seara" , mie nu mi se intampla decat reversul, adica ma ingras 2 kile in patru zile 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea