*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)
Raspunsuri - Pagina 14
ursuleata spune:
Olgaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010
POZE
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian 31.01.2010
zozela spune:
Da,daaa,chiar asa,Olgaaaa!!!![]()
ursulica&Co.!
Asa Irina,astept!![]()

Hai ma Clau,eu speram ca la 13 sapt.sa-mi spuna clar ce e!
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
mimonix spune:
Vad ca de salele mele deloc nu va pasa
S-a lasat durerea mai jos, in bazin...cand stau pe scaun
Am citit de mi-a iesit pe nas si nu se potriveste cu nimic, ca de era hernie de disc ar fi trebuit sa ma doara mai mult in pozitie orto decat culcata ...cum ziceam , durere de om ciudat 
Am fost afara (e libera Mari si azi si maine).E o caldura de mori, Dudu s-a plimbat imbracat numai in tricou.
Milioane de multumiri pentru traducere retetei de supa (inclusiv pentru lamuririle pretioase latinesti aduse de distinsa noastra academiciana
), asta parca imi suna cumva echivalent cu amintirile papilelor mele gustative. Abia astept sa faca Ralu si sa aud impresii, nu de alta dar eu azi n-am program de gatit si nu abdic de la regula neam ![]()
Am vazut poze cu Zana , cu fatuca aia pusa pe sotii
Mie-mi pare facuta de marinar singur , nici urma de mami pe-acolo. Asa-i cu fetele astea , si-a mea e la fel. Si mai stiu eu o baschetbalista la Ploiesti, leita ta'su 
Zoze feeling-nefeeling eu i-am zis EL de la bun inceput, nu stiu ce ma mana de-i ziceam asa si-i alegeam numai porecle de baiat. Mimu chiar ma intreba mereu daca stiu eu ceva ce el nu stie de-i zic asa....si-asa a fost, Dudulea maichii
Acu' nu stiu ce sa zic, ca daca-i mai faci lu' ta-su inca unu tot atat de blond si dupa chipul si asemanarea ta , cred ca pune si de-al treilea 

Sa nu uit sa multumesc lui Tonic care a zis de mine ca-s frumoasa , am cazut cu scaunul de implinire ![]()
A zis, a zis..trebuie s-o credeti pe cuvant ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
clauclau spune:
Aaaa Zoze, pai la 13 era baiat clar dar si la 16 sapt. era ba baiat, ba fata!
Ea tarziu mi-a aratat clar sexul!
. Las' ca acusica aflam tot! Am zis.

Tonic, e frumos rau hanoracul si chiar ii vine bine, plus ca ei ii place mult, il prefera si e mare lucru ca tare fitoasa a devenit cand plecam undeva si scoatem haine din dulap.
Imediat incepe: aia nu buna, aia nu moasa, ata buna, melge!
Mimo, nu v-ati intalnit si cu Becca si Razvan? Erau si ei prin parc.
Nu stiu ce sa zic de durerea ta
... dar iaca zic si io ca esti frumoasa si asta este realitatea. Am zis! Sa nu aud nimic contra de la tine ca pun bota imediat!![]()
Olgutzika spune:

Renasc eu din cenusa. Si cate am sa va spun si sa va povestesc....ne putem face un forum privat
? Unde sa nu citeasca decat cine vrem noi
?
Va pup!
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Cine vroia bebe mic???asa imi vine sa il dau o noapte mami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
Eu, eu eu
. Tare mi-e dor de un bebe mic (dar sa nu fie al meu 
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika ne putem face un forum privat Va pup! |
Al Arielei nu mai functioneaza?!
Aaaa..Clau,mie mi-a zis clar doctorita,nu face greseli

Mimo,musca-ti limba!
Nu ma,asta sigur iese negru!
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ramo_cata spune:
salut...gata am si eu un moment de respiro...am fost la plimbare,am cumparat "picii " cu alba ca zapada ,jucarii din alea care chitaie,sunt mai mult pentru bbelusi dar n-am mai scapat de el ..ca vrea picii -picii..i-am mai luat un ciocan chitaitor si a ciocanit toti stalpii si toate capacele de canal..am fost la locul de joaca si e tot mai incantat...
mihuta bafta sotiorului si doamne ajuta
mimo,kya la cat am
mi-a trecut si pofta de supa de usturoi..voi nu sunteti pe treaba voastra
nico brr cu furnicile...am patit-o si eu..am scapat cu spray raid..dadeam cand ieseam afara...apoi aeriseam bine bine si nu se intampla nimic...
clau
mare pentru sensilibosul tau
zoze sa-ti fie de bine![]()
dar sa ai mare grija
si multa sanatate bunicii...bunelul ce mai face?
fata
olecuta crezui ca-i baietel ..venii acilishea cu urari de bine si cu o precizare ca as vrea sa vad cu ar arata o titza cancunetza
ralucutza si eu zic la fel ..sanzi parca seamana cu tati ei...imi pare rau pt plecarea marinerului..off off...
sa-ti mai treaca supararea
tonicutza
olgule tare as vrea si eu un forum privat ca m-a mancat limba si acum nu ma pot desfasura

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Pidana, la multi ani cu sanatate, fericire si noroc!

.
Olgutz, esti prinsa rau in treburi?
Eeeee, la noi nu functioneaza ceva azi, se vede, nu?![]()
![]()
Ramo, am vazut ochisorii albastri ai lui Andru, mananc eu pe el!
. Dar cum te mananca limba?![]()
Aaaa, Ursuleata, am uitat sa zic, ti-am admirat baietii cuminti! Mor dupa bebe mic, e asa de dulce de ma topesc!

Simo, si eu ma bag, da-mi pe Micu, abia astept sa-l pap nitel.

, Sam
si Siluan
Serviti va rog. o aluna, o maslina, o bauturica...