*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zozelici, eram sigura ca de feelingu' tau e vorba ca nah, la 9 saptamani e la fel sexul si la el si la ea.. Imi aduc aminte ca si la 13 saptamani Becca era baietel. burtica si aratene-o chiar de-i maricica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da,Zoze-cine stie,cunoaste

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Pai eu zic sa te increzi mult in feeling Zoze, ca de cele mai multe ori tu simti cel mai bine.
Eu m-am contrazis cu ecograful la Sanziana, si io-te ca am avut dreptate.

Am ajuns acasa, si ma duc sa prestez o supa crema d-aia de usturoi, ca prea am tradus mult dimineata . Va spun cum a iesit (daca iese ceva demn de pozat o pun si pe bucataras, Bubu, da?)

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ha, ha, te vad eu Zoze implentind codite si cumparand rochite pana "la falimentare"! (Pfiuuu, ce-mi doresc si eu o fetita! Asa rochite frumoase vad pe aici uneori!!).

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Eu cu feelingul... as tare credeam ca Matei va fi fata ca incepusem sa si simt asta! Si incepusera sa imi placa florile, brizbrizurile! (Uneori ma si mir ca EU am iesit fata !)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Sunt in pauza!
Ieri a fost f frumos in parc!
Multumim mult Raluca si Sanziana pt trotineta imprumutata, amandoi copiii au fost entuziasmati si le-am gasit cadou de 1 Iunie(1 bucata pt amandoi, ca eu sunt zgarcita Parca de la BE ai spus ca ai luat-o, nu?
Sanziana e neinfricata cum o stim, si ma amuz ca la Odisee e inca Victor, asa ca exista o explicatie!
Mufy e Speedy Gonzalez, nu mi-a venit sa cred cat poate alerga. L-am mai prins eu in forma, dar mai statea, se mai juca, mai baga lumea in seama, acum era numai in viteza. Anca ramane valabila oferta, ca mie imi place sa alerg
Vladut un dragut ca de obicei, Simo si Teo frumoase cum le stiti, toata lumea vesela si voioasa.
Valentina si Ursuleata doua proaspete mamici incredibile (Vali sa nu te mai gandesti sa slabesti, ai alte griji acum!) copiii niste frumuseti. Luki si Matei de Valentina au facut o plimbare in tandem si s-au conversat, super simpatici erau!
Si Luki a fost in forma, s-a bagat in seama cu Mimo pe care clar a placut-o, ca el nu prea vb su strainii, i-a dat exemple din repertoriul lui vast
Daca am uitat pe cineva, mii de scuze, dar tot mai vine cate cineva si ma deranjeaza si-mi pierd sirul ideilor.
Am vazut poze cu copii si parinti frumosi si urez un LA MULTI ANI! cu sanatate si bucurii pt toti sarbatoritii crengutei cu scuze pt intarziere si pt lene ca nu ma duc sa-i caut si sa-i nominalizez.
Un mare de tot pt Clau si cretzofolina, m-am bucurat tare mult cand am vazut-o cu hanoracul de la noi, chiar ca i se potriveste culoarea, ii sta f bine.
Daca mai prind un moment, revin.
De acasa nu mai intru ca nu am decat cateva ore si nu e corect fata de familie.
PS Sovi micuta dalmati-Ana sa-i treaca repede, desi cu inceputul primaverii si vremea in schimbare alergiile isi fac rau de tot de cap.
tot stolul, mi-e dor de voi tare poate reusesc intr-o dimineata sa fac o scrisorica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mihuzta,succes sotului!
Kya,e o frumusete Zana mica

Cine vroia bebe mic???asa imi vine sa il dau o noaptesau macar 3 ore...

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Simo, daca era fata ti-o luam eu. Asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eu sper sa ramana asa semnatura!! Ei..nu-i bai nici s-o schimba-sanatos sa fie,indiferent de sex!

Uite alta care ma vede impletind codite Eeee..Nicoletoo,ce-mi doresti tu mie,iti doresc si eu tie-inzecit!! Nah!

Cata!

Simo,vezi ca Raluca isi dorea!Trimite-l si tu 2-3 zile,daca tot il dai de-acasa

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

aha, acum am inteles cuscra ce vrei sa zici...o sa pun si poze dar sa vad cum gasesc putin timp...

am vazut-o si eu pe Sanzi....si eu zic la fel ca Sanzi este a lui tati, iar Victor o sa fie al tau, dar de mult mi s-a intiparit in minte chestia asta

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput