*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (390)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Ar fii super un forum unde sa putem 'ura' de bine unora care incearca sa ne amarasca in vreun fel!

Naty, si mie imi spuneau bunicile, ca asa se spune, copilul va fii ca si mama in timpul sarcinii. Un sambure de adevar este, probabil si aici, in cazul nostru, e adevarat. Eu m-am agitat, al meu pleca mult in delegatii, pana in luna a 5-a ne-am agitat cu apart nostru, apoi ne-am mutat, la servici, agitatie, deci cam se potriveste!
Am vazut-o pe Iulia frumoasa foc si vorbareata!

luny sa mearga sore-la si sa se distreze 'la maxim' Am inteles de ce lui Mufa i plac escaladarile, pai am vazut-o pe mami 'in mare viteza si in aer, oarecum' faina poza

gudinde, e trist cand mor oameni, mai ales tineri, colegului, sa treaca cu bine!

Multumesc Ralucaspm

mihatp A fost tare bine si sunt super linistita ca ii place dariei de numa, cand ne-a vazut a zis 'poi,poi, aca=adik inapoi acasa', deci ea se simte tare bine cu ai mei! O sa incerc si eu ochelarii de cal, prea ma afecteaza multe

Valentina ce harnica

Ramo, indemnizatia, mi-au spus mie, se da pe o luna in urma, deci in mai o sa iei ultimii banuti. Asa stiu eu!

Siluan sa treaca boala si lui si la mami sanatate multa.

pt Dudu care para surioara

Am vazut baiat frumos cu ochi albastrii

luny sa treca ziua cu bine

Nicoleta poate zicea 'alea', ca ar vrea si el. baiat scump

Mergi la inceput