la cat timp un bebe dupa o sarcina pierduta
Raspunsuri - Pagina 3
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s Lia, cum ti-a zis prima oara sa astepti 3 luni si apoi din toamna?Mie mi-a zis medicul sa astept cam 4-6 luni asa. Luna viitoare m-am programat la control, vreau sa fac iar Papanicolau ca n-am mai facut de un an, si ceva analize si sa vedem ce zice, daca ne da unda verde, ca eu nu mai am rabdare. |
nush dc mi-a zis asa
oricum yo dupa 3 luni incerc iar
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
roxy_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
si mie mi-a curs tot lichidul amniotic dar tot odata am pierdut la 18 sapt la anatomie patologica ce a iesit?? Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
La analiza patologica mi-a zis ca era perfect sanatoasa, foarte bine dezvoltata , era chiar mai dezvoltata cu o saptamana, nu avea malformatii, nimic. Draguta de ea, nu a mai avut lichid si de aceea am pierdut-o, era in suferinta fetala de ceva vreme si doctorul n-a stiut sa se uite, n-a vazut.
roxy_s spune:
Si eu vreau tot asa, dupa 3-4 luni, eu astept acum sa merg la control, luna viitoare si apoi ne apucam de bebe.Si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa reusim.
Lia73 spune:
imi pare nespus de rau
irlandeza spune:
citat din mesajul lui Lia73 am pierdut sarcina la 18 saptamani dr mea mi-a zis ca tre sa astept 3 luni pana cand o sa incerc iar mi-a dat anticonceptionale pierderea sarcinii am avut-o pe 28 feb 2010 iar cand am fost la control mi-a zis s nu mai fiu trista ca din toamna ne apucam iar de proiectul bebe frateeeeeeeeeeeeeeeeee m-a scos din pepeni pai prima data imi zice sa stau 3 luni si acum imi zice in toamna?????? va roooooooooooooooog din suflet O PARERE VREAU SI YO MULTUMESC |
De obicei dr. asa zic, ca dupa trei luni poti incerca din nou. Trebuie sa lasi timp corpului sa se refac, pt. ca pierde din vitamine, minerale, plus ca uterul trebuie sa-si revina.
Daca a zis sa stai mai mult, poate vrea sa vada cauza din care ai pierdut sarcina, daca e ceva , sa-ti dea tratament, sau mai stiu eu ce......motive sunt multe.
Eu dupa prima sarcina pierduta, la 6 sapt., am asteptat 3 luni, apoi dupa inca 7 luni am ramas din nou, pierdut din nou sarcina la 9 sapt., iar la ciclul urmator am ramas din nou insarcinata, nu mai vroiam sa astept, am facut copilul, dar acum trag.......sanatate mea e nasoala. Probabil tine de fieacre persona, eu oricum eram slabuta, 49 kg la 1.65 cm, si probleme cu calciu si fierul am avut intotdeauna. Acum au aparut si altele, iar problemele deja existente s-au inrautatit.
De aceea zic ai grija, ca degeaba ai un colil sanatos daca nu poti avea grija de el, din cauza ca esti bolnava si mai depinzi si tu de altii.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
si dr de cat ori ma duceam la consultatie imi zicea " sa-i multumesti in fiecare zi lui DUMNEZEU c-ai ramas gravida" imi e asha frica ca n-o sa mai raman |
Lasa, nu fi suparata, daca Dumnezeu vrea, o sa ai copii.
Si mie imi spunea dr. curant ( nu gine), ca se mira ca am ramas insarcinata la problemele de sanatate pe care le am acum ( nu ginecologice), dar uite , daca e sa fie , atunci o sa fie.
Cu cat esti mai pesimista, cu atat e mai rau pt. tine si pt. conceperea unui copil. Trebuie sa gandesti pozitiv, ca sa-ti atragi toate energiile pozitive.
O sa fie bine scumpo.
Sa-l ajutam pe BOGDAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
irlandeza spune:
citat din mesajul lui roxy_s Buna , sunt roxy si urmaresc de mult acest forum, insa niciodata nu am indraznit sa scriu. Si eu am o mare durere in suflet, am pierdut o sarcina la 28 de saptamani. Si acum, dupa ce ne-am revenit putin, vrem sa incercam din nou sa avem un bebe mic. Eu sunt foarte dezamagita de medici, am avut un medic care este ...cica, foarte bine cotat, super cautat, dar nu a vazut din timp ca ceva nu este in regula, nu se uita cum trebuie la eco, stateam 4 ore la usa si 3 minute la eco. |
Cauta alt medic. Eu stiu din surse sigure, cum ca unii dr. te cheama tot timpul la cabinet, chiar daca nu e nevoie, doar pt. a mai scoate din buzunar niste banuti.
Unde e nevoie, e ok, dar daca nu e sti suspecta cu nimic, sa mergi asa , tot timpul la usa lor, doar pt. ai imbogatii, mi se pare inuman. Si sa nici nu vezi daca fatul are probleme.
Edit: Acum am vazut, ca ti-ai schimbat medicul. Foarte bine, si daca ti se pare ca nici asta nu e bun, mai cere inca o parere. Nu strica niciodata sa ai mai multe poareri.
Sa-l ajutam pe BOGDAN
roxy_s spune:
buna, irlandeza
eu sunt la servici si nu prea pot raspunde repede.
sunt multi doctroi asa, insensibili, se gandesc numai la bani, majoritatea sunt asa, de fapt.
lia, ce mai faci? ieri n-am mai putut sa scriu
Lia73 spune:
citat din mesajul lui roxy_s buna, irlandeza eu sunt la servici si nu prea pot raspunde repede. sunt multi doctroi asa, insensibili, se gandesc numai la bani, majoritatea sunt asa, de fapt. lia, ce mai faci? ieri n-am mai putut sa scriu |
sunt binisor
am terminat prima folie de anti si astept sa-mi vina CM
mai am 2 folii de luat si incepem iar proiectul bebe
roxy_s spune:
saluti gagici
ce faceti?
abia acum am putut intra sa scriu ca sunt si la servici si am la treabaaa.....