Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel S-a schimbat la vreun bb-lush culoarea ochilor? din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4 |
la noi nu,sunt tot albastri
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
bubu_bu spune:
buna dimineata hmmm ce de bunatati azi si de sarbatoriti!la muuulti ani!
noi raportam program fain dormit dupa baie de la 7:30 pana la 4 pt papa trezit la 7:30 papa supoer kksi iara somn pfiuuu doamne tine-i naravu"
decenuela...si eu si eu azi ma duc dupa carut...ca nu se mai poate dar mamico ai grija doamne doamne bine ca sunteti ok
si mergem la casa sa luam leaganul ca ziua tare bun tre sa fie sa vada si el ca asa tot in patut...si poate stam in curte ca asa frumos e iar afara
o zi frumoasa frumoasa va doresc
poze
myky791 spune:
neata si de la noi. de la 3 numa sa marait, sa scremut, sa gemut a dormit pe bratele mele pana dimi gemut. eu oricum atipeam 5 min iar gemea iar leganat, am ramas cu tic la brate. azi am o stare mai buna! capul nu ma mai doare si ma rog la Dumnezeu sa iau decizia cea mai buna pt bebe.
multumim de bunatati cris d.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
Beatrice1982 spune:
[purple]LA MULTI ANI CRIS.DOGAREL!!!!!!!!!SA AI SANATATE MULTA, SA FII IUBITA SI SA TRAIESTI SI SA-NFLORESTI!!!!!!!!!!!!![pruple]
la multi ani sarbatoritilor de azi, pufuletilor pufosi!!!!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
decenuela spor la cumparaturi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aseara show din nou.nu pot sa inteleg de ce...............
a dormit de la 9 jumate pana la 4 fara 20...bineinteles....................
apoi pana la 7 jumate...........
apoi acum iar doarme
ma duc sa dorm si eu ca mi-s tare obosita.........
nu stiu cum sa fac azi sa imi scot un somn de la o masa la alta ...sa bag un somn in cealalta camera. sa dorm si eu fara griji.........
Poze
miremia spune:
Neata fetele!
Cris.d La multi ani! Sa fii sanatoasa si iubita toata viata ta!
Decenuela spor la cumparaturi! Ai PM.
Sa aveti un weekend minunat si plimbacios fetelor!
Mirela fericita de Mara Ioana
lorex spune:
citat din mesajul lui myky791 buna deceanula! revin si eu dupa o lunga absenta! 2 zile nu am avut net iar de 2 zile intru sa citesc , spun ca dupa va pun la curent dar nu apuc niciodata. aveti un spor l scris. nici timp nu prea am avut cei drept cu ambii acasa. sa va pun la curent: baiatul cel mare este mai bine, mai tuseste dar tusea trece oricum mai greu. eu am o sapt in kare nam facut nimic, adik nam avut timp de nimic. piticul numai in brate. sunt suparata, data peste cap, am plans azi o droaie. am sa incep sa il trec pe LP. de ce? miau revenit migrenele, am inceput sa iau pastile, azi un paracetamol, maine un antinevralgic si dak un trece am niste pastile puternice care isi fac efectul. dar toate sunt interzise in alaptare. am stat si am intors probema pe toate partile. dak nu iau pastile ajung la crize adik 2 zile in care vomit orice, nici apa nu beau, de mancat nici nu se pune probl, dureri de cap groaznice, efectiv sunt o leguma la pat. am aceste migrene de 17 ani. am plans azi.... atatea pastile au efect asupra lui bebe, si ma uit la moaca lui... si nu vreau sa am pe constiinta ca eu iam facut rau intentionat.pe de alta parte o sami fie dor de el la pieptul meu, si imi pare rau ca lapte am dar nu pot sai dau ca nu stiu urmarile. imi pare rau ca va impovarez cu problemele mele dar simteam nevoia sa ma descarc. chiar mia fost dor de voi. de cristies care este o mamicabine organizata bv ei ca le face pe toate, de larisel ca pt mn e mamica eroina, de mamide puiuti ca iese si pe ploaie afara cu bebicul, de crisd, de cris dogarel, xela si lista ar putea continua. vam cunoscut cat de putin pe toate, aici ne impartasi gandurile si bune si rele. zilele astea ma durut capul in fiecare zi, e greu ca nu stii a doua zi cum te vei trezi, e o lunga poveste despre migrenosi, e off topic si nu vreau sa incarc pe nimeni cu probl mele. cred ca am intrat un pic si in depresie de atatea probl, stau si le rumeg pe toate cert e ca vreau doar sa fie bine pt piciul meu. ma uit in ochii lui si incep sa plang ca simt ca il tradez ca nu il mai alaptez, dar atatea medicamente. e greu. am inceput iar sa plang. ma duc in urma sa citesc mai am cateva pag din cap trecut si ajung din urma tot. Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
dragha mea , nu te necaji, sunt atatia copii care cresc sanatosi cu LP.Am si eu in jur destui!
pana la urma solutia cea mai buna e cea prin care nu ajungi la nebuni!
cat despre durerile tale de cap, ai incercat sa vb cu un homeopat?
_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui larisel lorex Mai bine ashtepti sa vezi evolutzia greutatzii la luna pt ca la saptamana nu prea e relevant. Stii cum era cu bb-ii din burtica...cresteau in salturi, tot asha si acum. Si nu prea sunt de acord cu program la papica. Eu vigantolul il dau cu pipeta normala, o arunc pe cea inclusa sticultzei. Si folosesc ca baza o linguritza cu lapte in care adaug 3 4 sau 5 picaturi. Tot inainte de masa dau si eu. Nr picaturi variaza de la caz la caz, nu-i batut in cuie 1-2 picaturi...depinde si de fontanela cum se inchide, dar nu-i la toti bb-ii la fel. Eu de regula dau 3 picaturi, dar in cura de 10 zile cu calciu pediatra mi-a zis sa maresc doza de vigantol la 4-5 picaturi. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4 |
Merci!
Ohii la bebelusha mea par a s evrea albastri..uneori parca-s caprui...ne tine in suspans! Sper sa fie albastri!
_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui decenuela na hai sa ma spovvedesc si io... aseara m-am suparat pe jiji mare. a venit...avea chef de omleta..si-a fc singur...cu de toate si pt ca jiji era calm m-am bagat si io sa-mi fac...aveam o pulpa dezosata de curcan am feliat-o si am fc cu sos de rosii si mamaliga. el era pe pat io mai aveam juma de mancat cand jiji park innebunise. ma aste[p tam sa-mi zica hai ca-l iai eu 5 min cat sa termini tu...ti-ai gasit. si la 10 juma cand jiji iar o luase rsazna si io faceam ture...terminata de spate a fc o gluma legata de sex..la care io am rasp urat...de oricum i-a trecut cheful....mi-am cerut scuze si i-am explicat de ce ...si el a zis ca ma intelege perfect si ca stie ca mi-e greu si ca apreciaza f mult tot efortul pe care il fac... dar si el era praf....stiu dar nu ma incanta...si apoi eu mi-am dorit f mult copilul asta el...el mai are..dar oricum il iube f f mult si se straduieste sa ne ofere totul si-l apreciez dar....gata na, c-am zis-o desi nu-mi place sa ma plang Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
cu toate avem si momente din astea din pacate
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
Beatrice1982 spune:
multu miremia............
ce cerere tre sa scriu eu pt dosarul de indemnizatie pe proprie raspundere??????????????
cine stie,............?????
larisel ce harnica ai fost tu...............
sory decenuela ca ai fost schimbul 3..........
sa stii ca mai e nevoie sa si ne plangem cateodata.........nu-i nimic rau in asta............
si eu asa am patit ca tine...........
m-am dus sa fac dus,............
erm rupta.....................
si ma pun in pat............si intreaba el.dormim?
eu daaaaaaaaaaaa
sta sta................da sigur ca noi nu mai facem ragoste niciodata9[ultima oara fiind de 2 zile..........]
so i-am zis si eu ca is obosita, daca vrea sa ma dezbrace si sa faca ce vrea, ca mie mi somn si eu dorm..........
na bine, bine zice el............stiu ca esti obosita............
Poze