Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Hai sa va zic si alte ponturi pt atopici:

Alergeni de mediu casnic:
- perne si pilote sintetice spalate la 2-3 saptamani
- shters pe jos zilnic sau la 2 zile
- shters praful zilnic cu o carpa umezita cu apa calda
- detergentzi senzitiv (recomandat gama Sano)
- nu flori ornamentale cu frunze late cerate (ficus, filodendron)
- nu colivie, acvariu, animale de companie
- nu jucarii de plush
- nu paturi de lana
- nu covoare, mochete, draperii de plush
- interzis fumatul in locuintza

Alimente cu risc alergen:
- alune, nuci, fistic, migdale, susan, semintze
- capshuni, fragi, mure, coacaze, afine
- kiwi, piersici, caise, nectarine, citrice (portocale, minole, mandarine, grefe, pomelo)
- roshii, tzelina, cartofi toate crude
- miere, propolis
- cacao (ciocolata, nesquick, cereale cu cacao, capuccino)
- ketchup, maioneza, mushtar
- condimente (knorr, vegeta, boia, piper)
- peshte, icre, fructe de mare
- oua
-margarina
- sucuri (cola, pepsi, sucuri galbene sau roshii)
- soia
- mezeluri si produse lactate cu multi aditivi alimnetari
- cititzi etichetele produselor!!!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

D-aia nu am eu covoare in casa. In realitate am 2 f mici de la soacra si nu am putut sa scap sa nu le pun. Cica ce casa e aia fara covoare . Uite casa mea . Se vede ca nu e praf pentru ca nu il sterg decat la saptamana si nici atunci nu prea am ce.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Vorbeati de diversificare.

Eu hranesc mixt (parca mai mult lp decat san) si pana acum mi s-a recomnadat asha:
- medicul neonatolog - la 4 luni, dar se poate suc de mere de la 3 luni (nu dau)
- medicul de familie - dupa 4 luni jumate
- medicul pediatru - pe la 5 luni
- medicul alergolog care este si pediatru - la 6 luni.

La toti le-am zis ca dau lp. Asha ca eu nu ma gandesc mai devreme de 5 luni, dar depinde si de evolutzia in greutate...ca daca stagneaza incep mai devreme.

Si de ce se incepe cu sucuri de fructe sau de morcovi? Pt ca sunt dulci si dupa aia chinul de pe lume cu celelalte alimente??? Eu cred ca o sa incep cu legume, dar ma mai documentez pana atunci.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

Tare asta ... oricum concluzia este ca se face intre 4 si 6 luni, nu mai devreme de 4 luni.
De remarcat opinia alergologului pentru ca datorita diversificarii prea timpurii apar tot felul de alergii ulterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza si de la noi

multumim de cafea

la multi ani cris

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ma bag ka schimbul 3....

LA MULTI AANI, CRIS,D......SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE TOT CE E MAI BUN ALATURI DE CEI DRAGI!

IERI AM IESIT SI NOI AFARA...si am inceput printr-o cazatura la scarile de la intrare...noroc ca nu am cazut in fata...jiji e ok.

seara, maraiti...da ce maraiti....dupa baie...ca niciodata urlete...neconsolabile...a si ieri a cam vomat...
pe la 10.30 la plimbari prin casa a adormit...dar m-a terminat de spate...ma doare si pe interior in dreapta coltul operatiei....

s-a trez la 1.30....papat adormit 2....si..dupa 10 min...a inceput scremeala ...i-am dat niste wather baby...e in bratze....sa vedem. daca are de gand sa ma tina asda pana dimi sunt praf....

ma dus sa mai citesc poate mai apare careva..la munca

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

OF OF Ai grija pe unde calci pls ...
Cred ca e doar trecator cu plansul neconsolabil. La noi au fost doar doua seri la rand cate 15 min. Nu e un inceput ... cred Succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

LA MULTI ANI CRIS D

LA MULTI ANI pufuletilor ce sarbatoresc azi

am de recuperat un cap si jumasper sa reusesc azi

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

hei!
nu stiu ce s-a petrecut in ultimele 2 capitole, dar m-am trezit cu dorinta sa impart cu voi de la prima ora:
facuta ca www.metacafe.com/watch/88475/coffee_art/" target="_blank">ca aici, tort de pe aici, prajiturici, mancarici alese, orice va doreste sufletzelul si burtica.

sa-mi traiti, ca tare imi sunteti dragi

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

wow!!1 multumim de tratatie

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza fetele

noi o facuram in seara asta. Plangea bebe pe la 8 jumate asa ca am zis sa il tin oleaca in brate pe canapea sa il linistesc pana la baita de 9. Si, ghiciti la cat m-am trezit...ACUM, ru, ca el inca doarme linisit pe canapea....acum stau si ma gandesc, oare nu ii e foame ca a mancat la 8, astept sa se trezeasca??? il scol, il las in pace?

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

eee ce viata,eu nu am inchis un ochi pana la 4 jumate(knd tu erai satula de somn)

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:

na hai sa ma spovvedesc si io...

aseara m-am suparat pe jiji mare. a venit...avea chef de omleta..si-a fc singur...cu de toate si pt ca jiji era calm m-am bagat si io sa-mi fac...aveam o pulpa dezosata de curcan am feliat-o si am fc cu sos de rosii si mamaliga. el era pe pat io mai aveam juma de mancat cand jiji park innebunise. ma aste[p tam sa-mi zica hai ca-l iai eu 5 min cat sa termini tu...ti-ai gasit.
si la 10 juma cand jiji iar o luase rsazna si io faceam ture...terminata de spate a fc o gluma legata de sex..la care io am rasp urat...de oricum i-a trecut cheful....mi-am cerut scuze si i-am explicat de ce ...si el a zis ca ma intelege perfect si ca stie ca mi-e greu si ca apreciaza f mult tot efortul pe care il fac... dar si el era praf....stiu dar nu ma incanta...si apoi eu mi-am dorit f mult copilul asta el...el mai are..dar oricum il iube f f mult si se straduieste sa ne ofere totul si-l apreciez dar....gata na, c-am zis-o desi nu-mi place sa ma plang

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

lasa k nu stie el k te-ai plans tu...da' mai ai si tu drepatate eu te inteleg si te ..dar aku pe bune il inteleg si pe el k are si el nevoi

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

plec,ca imi vin musafirii...sper sa intru diseara...da' cand ma gandesc ce de bunatati sunt aici!...

o zi frumoasa tuturor!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

o zi frumoasa sa ai alaturi de musafiri

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:

ma bag ka schimbul 3....

LA MULTI AANI, CRIS,D......SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE TOT CE E MAI BUN ALATURI DE CEI DRAGI!

IERI AM IESIT SI NOI AFARA...si am inceput printr-o cazatura la scarile de la intrare...noroc ca nu am cazut in fata...jiji e ok.

seara, maraiti...da ce maraiti....dupa baie...ca niciodata urlete...neconsolabile...a si ieri a cam vomat...
pe la 10.30 la plimbari prin casa a adormit...dar m-a terminat de spate...ma doare si pe interior in dreapta coltul operatiei....

s-a trez la 1.30....papat adormit 2....si..dupa 10 min...a inceput scremeala ...i-am dat niste wather baby...e in bratze....sa vedem. daca are de gand sa ma tina asda pana dimi sunt praf....

ma dus sa mai citesc poate mai apare careva..la munca

poze

offf.....sa iti iei carut azi,musai..ai amre grija...operatia e ok?

o printesa grabita...

Mergi la inceput