Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa gata s-a trezit...clar vroia sa fie sigur ca are lapticul cald cand se trezeste ----------------------------------------- Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
ehe....cum o duce unii dom'le...
noi din nou....care mai doreste care ai pofteste...
io cred ca nici nu mai sunt in stare sa dorm o noapte intreaga....cred ca visez urat..si mi se face rau.
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
ale1212xa spune:
am ras biberonul....ne punem la loc pe canapea...poate dormim pana pe la 9-10 asa
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
decenuela spune:
na hai sa ma spovvedesc si io...
aseara m-am suparat pe jiji mare. a venit...avea chef de omleta..si-a fc singur...cu de toate si pt ca jiji era calm m-am bagat si io sa-mi fac...aveam o pulpa dezosata de curcan am feliat-o si am fc cu sos de rosii si mamaliga. el era pe pat io mai aveam juma de mancat cand jiji park innebunise. ma aste[p tam sa-mi zica hai ca-l iai eu 5 min cat sa termini tu...ti-ai gasit.
si la 10 juma cand jiji iar o luase rsazna si io faceam ture...terminata de spate a fc o gluma legata de sex..la care io am rasp urat...de oricum i-a trecut cheful....mi-am cerut scuze si i-am explicat de ce ...si el a zis ca ma intelege perfect si ca stie ca mi-e greu si ca apreciaza f mult tot efortul pe care il fac... dar si el era praf....stiu dar nu ma incanta...si apoi eu mi-am dorit f mult copilul asta el...el mai are..dar oricum il iube f f mult si se straduieste sa ne ofere totul si-l apreciez dar....gata na, c-am zis-o desi nu-mi place sa ma plang
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
decenuela spune:
azi la 8 sparg usa la cora...imi iau carutz....desi voi avea show cu jiji ca nu-i place dar...n-am ce-i face mi-a rupt coloana..ieri avea 5800 asa k...nu-i de glumit.
io tot astept sa creasca sa manance mai mult si sa doarma toata noapte ...sau aproape...daca astept pan' se insoara treaba asta??????/
poze
decenuela spune:
vreau o cafea...
nu s-a trezit nimeni sa faca o cafelutza mik? jiji doarme pe mine...jiji mare ....si el....cofeeeee!!!!
neatzaaaaaaaaa
poze
cris.dogarel spune:
hei!
nu stiu ce s-a petrecut in ultimele 2 capitole, dar m-am trezit cu dorinta sa impart cu voi de la prima ora:
facuta ca www.metacafe.com/watch/88475/coffee_art/" target="_blank">ca aici, tort de pe aici, prajiturici, mancarici alese, orice va doreste sufletzelul si burtica.
sa-mi traiti, ca tare imi sunteti dragi
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
decenuela spune:
mda...iar sunt la faza de monolog..
am fc io cafeaua....HAIDETI
jiji ... face bondreala...
intrebare..cred ca are secretii in nas spre gat...vreau sa fol batista bb. nu scrie se pune direct la aspirator si nas..sau se introduce ser fiziologic?
poze
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel hei! nu stiu ce s-a petrecut in ultimele 2 capitole, dar m-am trezit cu dorinta sa impart cu voi de la prima ora: facuta ca www.metacafe.com/watch/88475/coffee_art/" target="_blank">ca aici, tort de pe aici, prajiturici, mancarici alese, orice va doreste sufletzelul si burtica. sa-mi traiti, ca tare imi sunteti dragi Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
cuscra!
sa ramai intotdeauna asa cum te stim noi aici!
sa ai parte de sanatate ,bucurii si tot ce vrei tu sa se implineasca!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
bbTO
andreea
plateea si happyela sa va traiasca puiutii!
panterableu
daria de cosmy
ce chef de chef va fi azi!
distractie placuta!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
decenuela spune:
in sfarsit s-au trezit fetele....
pai ce faci sarbatorit-o....vrei sa raman c cafeaua nebauta si sa pacatuiesc de dimi cu bunatatile alea?
poze