Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

La multi ani si din partea noastra! Sa traiti si sa fiti sanatoase, fetelor!

Mami de Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ce mai face Mariuca?

_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Noi am fost la Bucuresti joi, la consultatie, e totul bine cu inimioara si trebuie vazuta evolutia. Ne rugam in permanenta la Dumnezeu sa se vindece, sa fie sanatoasa. Pastram tratamentul din Munchen si trebuie sa fim atenti sa ia in greutate, sa respire bine etc.. Eu sunt stresata in ultimul timp, o crestem singuri pe Mariuca si e cam greu, si se vede si la cantitatea de lapte. Ma mulg, ca sa vad exact cat mananca, si azi chiar m-am hotarat sa incerc cu Motilium, care este un inlocuitor al Metoclopramidului care am inteles ca trece in lapte. Apropo plateea... motilium pot sa iei 4/zi luni de zile.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

LA MULTI ANI CRIS.DOGAREL

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Voi la ce ora spalati piticii? Ca eu cred ca ma duc cam mult in noapte, pe la 10-10.30. Dar doarme pana la 4-5 si, sincer, imi convine, ca eu sunt rea de somn.

Mergi la inceput

hello din nou!

vad ca multi pitici cu muci

si al meu. si tuseste sec. ii dau oscilo dizolvat in ceai si ambroxol picaturi. dar azi nu am rezistat sa nu iesim o juma de ora macar, ptr ca era prea frumos.

credeti ca nu ar trebui sa ii scoatem pe pitici? ca pana la urma tot trebuie sa isi faca si ei niste anticorpi cumva? nu?

toti mucosii nostri sa se faca repede bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Voi la ce ora spalati piticii? Ca eu cred ca ma duc cam mult in noapte, pe la 10-10.30. Dar doarme pana la 4-5 si, sincer, imi convine, ca eu sunt rea de somn.

eu ii fac baia cam pe la 8 30-9. apoi papa pana pe la 11 (dupa dat cu crema, si cu lalaiala de final de masa). si doarme pana pe la 3 jumate- 4.

Mergi la inceput

legat de vigantol i-l dau inainte de masa, direct in gurita ori cand plange ori apas pe obrajori si i le dau. desi papa bine si cu lingurita cand ii dau cate ceva. se impaca f bine cu lingurita de silicon.

neonatologul mi-a zis ori 2 picaturi direct in gurita, ori 3 picaturi cu lingurita.

Mergi la inceput

si pentru fetele cu carucioare de la bertoni, un pont, poate va intereseaza aparatoare de ploaie din plastic transparent si plasa impotriva tantarilor, mi-am comandat de undeva de pe net. mi se par super faine vazute pe net. luni imi vine comanda si va pot spune pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

aoleu...gata baitza copiilor,gata si a mea...akm pap fidea cu lapte...ca tot mi-ati facut pofta

de la 12,abia akm 30 min mi-au plecat musafirii ... am stat in curte la soare is am facut un gratar...super vreme ...m-am relaxat enorm,ptr ca a venit si cumnata mea si am stat foarte mult de vorba

akm ma retrag,poate doarme gagalicea mai mult (are vreo 15 min)

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput