Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

greiere mamis, voi sunteti pufani
Sa vezi ce-i in camera fetei mele, te doare mintea
Eu i-am dat voie sa se manifeste artistic oricand, la orice ora dar cu o singura conditie: sa fie intre cei 4 pereti ai ei.
Asa ca avem postere pe pereti (lipite cu picatura) si postere pe dulapuri, stickere la orice nivel, de jos pana la cel mai inalt locshor la care ajunge, un fel de prostii de plastic cu Garfield pe geam de se vad de jos (si stam doar la et 5), pe usa lipite printese de carton si pe sticla de la usa...iar niste plastice de-astea de se lipesc pe sticla...cu printesele cand erau bebeluse. Macar am scapat de hartia lipita pe pereti pentru exercitarea altor tipuri de talente.
Acum mai nou a descoperit ca se poate desena cu carbune (a primit de la cercul de pictura un set de de-astea si-mi vine sa i le arunc pe geam)
Deci...mai aveti

Da' mai povesteste-ne cateceva despre greierii mici.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

pup mamica scumpa a lui Radulescu si a Andrei!Multumesc mult ,dar te mai intreb ceva in cazul in care ai sesizat: in pampersul folosit se vede asa galbui pisu? mai ,sa dea naiba daca pana acum am bagat de seama si de felul meu sunt atre tipicara asa si chitibusara...sunt cam tampita in seara asta ,cred ca vad si ce nu e

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Pai daca se acumuleaza...si ai pampers de-aia cu albastru-bleu in interior normal ca se vede mai galbui decat este. Eu asa pateam cu kk ala galben pe care-l vedeam verde si ma panicam toata pana m-am prins ca albastru ala din textura scutecului cu galbenul ala de la "productii" da efect de verde.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

pup mamica scumpa a lui Radulescu si a Andrei!Multumesc mult ,dar te mai intreb ceva in cazul in care ai sesizat: in pampersul folosit se vede asa galbui pisu? mai ,sa dea naiba daca pana acum am bagat de seama si de felul meu sunt atre tipicara asa si chitibusara...sunt cam tampita in seara asta ,cred ca vad si ce nu e

Bebe voios de mami Iulia

Pai daca se acumuleaza...si ai pampers de-aia cu albastru-bleu in interior normal ca se vede mai galbui decat este. Eu asa pateam cu kk ala galben pe care-l vedeam verde si ma panicam toata pana m-am prins ca albastru ala din textura scutecului cu galbenul ala de la "productii" da efect de verde.

D'ale Andrei

Vremuri

nenorocit deala albastru am mai nou ,de 2 zile.pana acum am folosit sensitive alb si nu era parca asa colorat.in fine,urmaresc in continuare.te pup tare Lili ,sa fii sanatoasa si tu si pruncii tai! imi iei o grija de pe suflet in noapte asta

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Citat:

nenorocit deala albastru am mai nou ,de 2 zile.pana acum am folosit sensitive alb si nu era parca asa colorat.in fine,urmaresc in continuare.te pup tare Lili ,sa fii sanatoasa si tu si pruncii tai! imi iei o grija de pe suflet in noapte asta

Bebe voios de mami Iulia

Daca te roade rau curiozitatea poti sa faci cum faceam eu: luam un pampers cu bleu, luam si unul alb...le lasam sa se produca acelasi "fenomen" acolo si apoi le cercetam interiorul dupa ce taiam cu foarfeca exteriorul
Tu esti fata echilibrata si rationala asa ca n-are sens sate ingrijorezi de-aiurea.

Mai, sa nu faceti ca mine, ca eu sunt un pic dusaaaaaa si pana nu stiu ce este dincolo de toate, nu ma las. Are rost sa spun ca gust tot ce le dau copiilor, verific sampoanele lor pe mine, ii scobesc in toate gauricile si altele de genul asta??

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara,in sfarsit am terminat si eu curatenia,vai ce era in casa mea,nu-mi vine sa cred cat se poate acumula daca nu faci o perioada
CROCODANA expresorul l-am luat dupa choicebrand.ro,au acolo o groaza de electrocasnice la reducere
IULIA si pipi lui Iri e galbui in pampers,tot din asta albastru folosim
LILIAC vai ce povestesti tu acolo de camera Andrei,sunt sigura ca asta ne asteapta pe majoritatea.
Vad ca toate fetele au fost la plimbare,bravo,nici eu nu vreau sa se strice vremea
MONIQUE ma bucur ca te-ai adaptat la servici si ca te simti bine,asteptam poze
Eu am lasat copilul la mama,imi fac un dus si ma bag la culcare ca sunt terminata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Liliac . Sunt sigura ca suntem la inceput si uneori sunt chiar pe punctul de a intra in depresie gandindu-ma la ce ma asteapta in viitor legat de cresterea cererilor, ca deja suntem in stadiul `eu vreau pentru ca eu vreau`. Da` am luat o pauza! Imi trimise-i printesa la buni ca sa am timp de iubire cu printesul. Sigur o sa-i ducem dorul, ca el e cu ochii numai dupa ea si tot un zambet, dar ce liniste va fii. Bine, exceptand indicatiile lui fimiu, trasate pe un ton inalt si foarte ferm! Asta e mostenire de la sor`sa, ca a studiat-o mult, si cand incepe ea sa-i cante ce a mai invatat la gradi el o urmareste foarte mirat si atent sa vada cum se face sa strigi asa cat poti tu de tare... S-a obisnuit atat de mult cu `trilurile ` Alei incat zilele trecute in timp de ea facea cateva vocalize exact ca o soprana, el se ducea din ce in ce intr-o rana si ochii i se inchideau ca la un batranel care atipeste. Am concluzionat ca o sa-i placa la opera, avand in vedere ca nu era problema de somn, de-abea se trezise... Hai ca dadu-i in limbarita .

Mergi la inceput

greiere noua ne place limbarnita Si eu ma pierd uneori in amanunte dar nu stiu cum sa fac sa exprim in cateva cuvinte ceea ce ar putea fi important. Mi-l inchipui pe Victor cum o urmareste pe surioara lui...Noi suntem tot cam la fel, doar ca Andra e deja Superstar
Are sens sa mai spun cum il pregateste pe frate-su sa-i fie aplaudac?? Ii lipeste strasuri pe fata, il da cu parfum, ii lipeste tatuaje pe maini...chestii de-astea. Un minut daca nu-s cu ochii pe ei se duce naibii tot. Cateodata mai inchid si eu ochii ca altfel as lua-o la padure.

Mada ce harnicuta ai fost, mamis! Bravos! Pe mine ma ia cu plans cand ma gandesc ca trebuie sa ma apuc de treaba si nici macar nu-l pot lasa pe flacau pe undeva ca deocamdata suntem indragostit de . Chiar ma uitam azi ca trebuie sa fac curat in balcon s-mi scot floricelele si-mi faceam strategii de abordare: sa-l imbrac pe flacau si sa-l pun in carucior langa mine. Nici nu stiu cum sa fac

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, cucoanelor!

Monis, dear, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de bine!

Madalina, merci mami, am salvat ca sa recitesc maine!

Sunt praf de oboseala, am alergat ca un caine dezlegat azi...
Si parca nu era de ajuns..m-a lovit bucatareala si m-am apucat sa fac bezeaua la tortul minune
Prevad un fiasco bezeaua a luat o forma nefireasca in cuptor

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Ooo pe Andra superstar am vazut-o si l-am admirat si pe cangurul topaici!(Tare dulce e cum topaie el acolo, mai ca i-as lua lui tafnosel al meu asa ceva dar sigur l-ar incerca Ale si ar cadea cu tot cu toc daca nu si cu perete, ca ii avem din rigips ) Am observat ca avea ceva lipit de frunte si mi-am adus aminte cum l-a stampilat si fimea cu un abtibild de la portocale pe Victor drept in mijlocul fruntii, arata ca un indian.

Mergi la inceput

Nici eu nu stiu ce fac cu ordinea si curatenia... ca si al meu e fan tzatzi si tre sa prind asa cand trage el o aghioasa peste zi. Si acuma mai veni si vreme frumoasa... las ca o sa stam numai pe afara si seara cand venim fac economie, nu aprind becurile si nu mai vad de ce ma impiedic. Asa ca felicitari Madalina!

Mergi la inceput