Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
liliaco din pacate asa scrie pe weather.com .. ploi si 12-13 grade .. esti tare draguta ptr incurajari dar eu vroiam baietelul meu ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Lali_mete spune:
Monis multzam de tratatie
Emy Eva este o scumpa,e asa frumusica de-ti vine s-o mananci
Raluci_b sunteti niste frumoase toate,ce frumos ca va intalniti toate,asa...
Uka hai mai,cum sa pice sotz examenul?! Lasa ca data viitoare il ia,inveseleste-l ...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
monique02 spune:
Buna seara
Nu am citit cam nimic sper ca sunteti bine.
Eu m-am adaptat destul de bine la programul de servici si coordonatul cu luatul Teodorei de la gradi. Imi dau seama ca mi-a prins bine revenirea, mai ies in alta parte ma intalnesc cu colegii, ma mai imbrac altfel decat pt parc etc. Pt ca eu oricum pt servici stau in majoritatea timpului la calculator (adica 4 ore oe zi) nu prea mai intru pt alte chesti pe net pt ca pur si simplu nu mai am chef sa stau la calculator, mi se pare obositor.
Nici poze nu am facut saptamana asta sa va mai pun dar promit ca revin cu cateva.
Va pup, duminica placuta va doresc
techila spune:
buna seara,
craiasa zapezii partea a doua
nu pot sta cu voi ca-s la soacra si nu vreau sa stie unde forumesc eu ca dupa aia o sa ma urmareasca
pup pe toate
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila buna seara, craiasa zapezii partea a doua nu pot sta cu voi ca-s la soacra si nu vreau sa stie unde forumesc eu ca dupa aia o sa ma urmareasca pup pe toate Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Vai, Sefa Suprema, ce distractie la voi acolo .
Gata, m-ai convins, ma apuc si eu de citit povesti cand simt ca nu mai stiu ce sa fac.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui techila buna seara, craiasa zapezii partea a doua nu pot sta cu voi ca-s la soacra si nu vreau sa stie unde forumesc eu ca dupa aia o sa ma urmareasca pup pe toate Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Supertare! bravo mamico! sa-ti traiasca puii!
buna fetelor.azi sunt obosita ,maine povestim mai multe.va pup ,noapte buna!
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Am plecat ,m-am intors..si uite asa.
Liliana ,am si eu o intrebare ca am vazut ca esti pe aici si mai ai si experienta dubla in materie de copii: Pipishorul lui Raducu e fara nuanta sau mai galbui asa? noi azi am facut cam inchis la culoare..e drept ca nu ne hidratam suficient dar eu stiu?! sa fie altceva?
Bebe voios de mami Iulia
greiere spune:
Fraguta, am inteles, daca esti cu castile in urechi iti atrag eu atentia in vreun fel, mai ales fimiu ca stie el cum sa vrajeasca fetele .
Liliac, 63 de monede pentru Andra! Asa imi cere si mie a mea cateceva-orisice cand iesim... si mai nou a inceput sa lipeasca diverse pe usa de la camera. Deci vom ajunge si la pat... stickere...
Techila si tu si bebeii sunteti adorabili, mai ales una pereche `craci` dreapta care vrea sa acapareze toata atentia. Mai are povestea capitole, da?
Noi am facut azi pe la 18.00 o traversare de parc Moghioros. Intalniri ceva in cursul saptamanii viitoare?
liliac1 spune:
citat din mesajul lui iulia0807 Am plecat ,m-am intors..si uite asa. Liliana ,am si eu o intrebare ca am vazut ca esti pe aici si mai ai si experienta dubla in materie de copii: Pipishorul lui Raducu e fara nuanta sau mai galbui asa? noi azi am facut cam inchis la culoare..e drept ca nu ne hidratam suficient dar eu stiu?! sa fie altceva? Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia |
In general este galbui deschis...ca zeama de para (nu stiu cu ce sa fac comparatie). Stiu ca atunci cand este inchis este o problema de dezhidratare la bebei.
Dimineata, de ex. este un pic mai inchis la culoare, un galben usor portocaliu.
Depinde cat de inchis la culoare ti se pare tie. Paote ca o fi facut o tura mai sanatoasa si seamana cu pipilica de dimineata.
Il urmaresti si poti sa vezi care-i frecventa urinarilor si in functie de aceasta iti dai seama ce si cum trebuie sa fie.
Pupici.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
iulia0807 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
In general este galbui deschis...ca zeama de para (nu stiu cu ce sa fac comparatie). Stiu ca atunci cand este inchis este o problema de dezhidratare la bebei. Dimineata, de ex. este un pic mai inchis la culoare, un galben usor portocaliu. Depinde cat de inchis la culoare ti se pare tie. Paote ca o fi facut o tura mai sanatoasa si seamana cu pipilica de dimineata. Il urmaresti si poti sa vezi care-i frecventa urinarilor si in functie de aceasta iti dai seama ce si cum trebuie sa fie. Pupici. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
pup mamica scumpa a lui Radulescu si a Andrei!Multumesc mult ,dar te mai intreb ceva in cazul in care ai sesizat: in pampersul folosit se vede asa galbui pisu? mai ,sa dea naiba daca pana acum am bagat de seama si de felul meu sunt atre tipicara asa si chitibusara...sunt cam tampita in seara asta ,cred ca vad si ce nu e
Bebe voios de mami Iulia