Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

IOANA mie mi-ai intrat aseara banii pe card la BRD,adica aseara m-am uitat si erau
IULIKA plimbare placuta,si pe mine ma mai apuca la ore din astea curatenia dar acum cu baiatul nu mai am nici o sansa sa fac
Si aici e un soare si cald fara vant,eu oricum nu pot iesi afara si daca vreau ca mi-am spalat ceva la proteza ca sa nu-mi vina vreun gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna

LA MULTI ANI MONIS!

Raluk taaare frumusel Alex! Seamana cu mami

Am promis ca pun cateva POZE BOTEZ.

Fugim si noi afara caci in sfarsit a venit primavara.

Va pup

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata

La multi ani MONIS La multi ani bebeilor sarbatoriti astazi

Raluk - pupam micul gingas
Emy - sa va traissca bombonica crestina, este o dulce

un weekend minunat va dorim, am pus poze noi de pe la intalniri din parc

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Hello!! A venit primavara!!!
Am intrat sa va salu, noi am stat azi in parc de la 10 jum la 13 jum, ne-am intors pt un pic de papa si nani (si tati sa mearga sa spele masina cea jegoasa)...dupa care iesim iar...
Tot avem muci, saracul are nasucul rosu de la atata aspirat, dar nu ne lasam, iesim la plimbare...parca e alta viata!!

Va pup.

--------------------------------------------

http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna!! Ce zi frumoasa in Bucurestiul asta
Noi mergem pe la 3-4 in parcul Titan, ne intalnim o gramada de prieteni.. Nu stiu sa va spun care intrare ca nimeni nu stie, astia s-au mutat recent in zona si nu stiu prea bine... Mi-am zapacit toti prienenii cu indicatiile
Trimit pe mail nr meu de tel, daca vrea cineva sa vina dati un bazz dar nu va suparati pe mine ca nu stiu exact unde ne aflam.. E mare haos in casa asta Al meu sotz a picat examenu, e nevos.. da sper sa-i treaca si sa ne distram in continuare.
Va pup

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare

La multi ani Monis!!!

Si la noi e superb afara,am stat juma de zi afara,ne-am plimbat...acum dorm baietii dar mai iesm o tura spre seara

V-am , bye bye

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello girls

ce super a fost azi afara. ne-am bucurat de soare. sa ne bucuram caci miercuri, joi vor fi 11-12 grade si ploi .. am stat vreo 3 ore afara cu eva si anna. am iesit singura cu ele .. anna a dormit vreo ora si apoi a admirat natura, iar eva s-a jucat la nisip, la casute etc .. eu ma mutam cu carutul de colo colo dupa ea. noroc ca a fost anna in toane bune ca altfel nu stiu pe unde scoteam camasa ..

iulia ma bucur ca luta e bine! sanatate multa!

alex in ce zona v-ati mutat acum?

liliaco ptiu ce vise ai si tu .. sau mai bine spus cosmaruri .. e greu cu 2 copii, dar cu 3, iti dai seama .. balamuc ar scrie la mine pe usa, de exemplu .. ca eu tot visez ca fac si un baiat. of fetelor .. ca sa stiti ca am asa un regret ca nu am si eu un baietoi .. pe bune, ma doare sufletelul cand ma gandesc .. si-mi vine sa bocesc

mada super cadoul! sa-mi spui cum e caci si pe mine ma tenteaza.

ioanna eu am BCR si mi-au intrat de pe 18 ..

emy este superbe eva ta! ce frumoasa a fost la botez si ce hainute superbe!!

raluci ce de bebelasi frumosi si mamici slabe si sexy!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Monis, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii! Un buchet de frezii de la noi!

Iulia ma bucur ca e mai bine mandra ta!

Mada, ce frumos recuperezi tu de fiecare data! Si ce cadouri frumoase ai primit. O intrebare indiscreta, de unde ai luat Nescafe Dolce Gusto cu 2,5 mil, stiu ca este 5. Si eu imi doream acum ceva vreme, am tot amanat pentru ca alaptez si beau doar decaf. A si inca ceva, multumim pentru explicatiile de la bazar

Monique, da-ne un semn! Sunteti bine?

Uka, welcome to the City! Am vazut toate pozele postate, fenomenala mandra ai! M-a intristat povestea verisoarei tale. Sa aveti o zi super!

Raluk , nu stiu mami cum rezisti! Recuperezi exemplar, raspunzi tuturor, te odihnesti extraodinar de putin…..sa nu te epuizezi zau…am incercat niste smoothies….sunt super!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Monis La Multi Ani!!! Ooo, ce platouri imbietoare ai pregatit Eu m-am infipt direct la cescute
Sa fii sanatoasa si sa petreci frumos!

Vad ca toata lumea este la plimbarici. Se simte ca a iesit soarele si ca vine primavara.

Ellenuto nu ma speria ca iar se raceste ca eu vreau sapt viitoare sa scot sera pe balcon. Deja stateam azi si imi faceam strategii de reamenajare. Ca si-asa sotul meu mi-a promis ca-mi arunca boschetii. Parca nu mai am suflu sa ma mai lupt pentru ei.
Oooo, fain ca ai iesit cu fetele singura la plimbare
Am iesit si eu cu amandoi dar si cu consortul dupa mine...si-mi admiram fata care-ti trantea nisip in cap am lasat-o si eu in pace ca era si ea dorita de copii si de joaca in parc. Dar diseara am de deratizat purcica
Mai, nu mai fi necajita cu cel baiat, pliz, pliz! Lasa ca fetele sunt mai atasate de mama dupa perioada adolescentei. Baietii...se ataseaza de soacre. Asa ca o sa ai la un moment dat 2 fete si 2 baieti.

Mada ce de-a cadouri ai primit deja in avans Spor la treburi.

La Multe Lunite Stefan bb de Raluca_U, Andreea bb de Monique, Ana-Maria bb de Mariaana, Sophia Bucovineanca bb de Delia, Maria bb de Anadomnica

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

sunteti in parc toate? bravos... noi va si va trimitem un buchet de de la munte:)

elle,mada o sa verific din nou. m-am uitat ieri pe la 3 jumate si nu intrasera. poate au intrat dupa ora 4. da' vineri dupa 4??? se poate? ma rog... daca nu-mi alimenteaza cardul azi o sa sun luni dimineata ca deja intru la idei.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput