Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

salutare

am un somn pe mine .. dar nu puteam sa plec fara sa vad ce mai faceti ..

techilo esti foarte tare mami .. ce frumos se distreaza puii tai cand le citesti .. ai o voce captivanta rau, zau!

monique stiu cum e cu intorsul la serviciu .. parca prinzi aripi .. te imbraci altfel, socializezi, vorbesti despre altceva decat despre copii .. asteptam pozute cu frumoasele tale.

fragutzo cum a iesit bezeaua? daca nu ai cuptor electric sa setezi temp, stii ca trebuie s-o coci cu usa intredeschisa.

mada pupam fata harnicuta!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elle, bezeaua lu' papuc incepuse sa se umfle intr-o parte, stafidele s-au cam maronit si am folosit si-o forma prea mare cred ca a iesit subtire rau
Dar mergem inainte, maine fac alta bezea!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Elle, bezeaua lu' papuc incepuse sa se umfle intr-o parte, stafidele s-au cam maronit si am folosit si-o forma prea mare cred ca a iesit subtire rau
Dar mergem inainte, maine fac alta bezea!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

of .. imi pare rau. eu am o forma cu pereti detasabili de 26 cm .. il ea fac mereu.

lasa ca o faci din nou maine .. pe asta pui in pic de cioco si o papi asa ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Nu am disparut ca magarul in ceataa....a fost o saptamana nebuna rau!
Nu stiu cand a inceput si cand s-a sfarsit.

Imi pare rau ca n-am avut cum sa continui deja obiceiul cu felicitarea personalizata

Inca vreo 10 zile si sper sa-mi fie mai usor,incep gradinitele.

Luto,madalina va scriu pm

aaa,am avut control 8 luni. tehnic: 7.95 kg,67 cm,diametru cranian 44 cm.in rest e din ce in ce mai activa si nu o pot scapa din ochi,ajunge unde isi propune,taras-de-a buselea...se descurca de minune.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Mai intai:

Radulescu de Liliac, Karolina de Clodute , Mattia de Danangie, Razvan de Mary_07, Nicola de ramonagabri, Andi de mihaela-amalia

Neata, tuturor!!
Alta viata, dragelor!! O zi de stat la aer si parca mi-a schimbat perspectiva! Nu mai zic cat de usor e recuperatul cititului aici (doar cateva pagini )..
Azi am in plan sa ies cu mama, sa imi vizitez bunicii, care nu l-au mai vazut pe Rares de la Craciun..sotz e plecat in Ucraina la shopping cu mama si sora lui (avem acus o nunta in familie) , sotz fiind sofer, dar poate se lipeste la ceva si pt bebe ...
M-am bucurat sa vad ca Luta e mai bine, tare greu e cu puii bolnavi. Al meu tot mucos e, dar macar noaptea mai apucam sa dormim.
Va pup.

--------------------------------------------

http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
retroactiv vreau sa-i urez si eu LA MULTI ANI MONIS
si LA MULTE LUNITE STEFAN, ANDREEA, ANA MARIA, SOFIA SI MARIA!
asta pt ieri...si pt azi
LA MULTE LUNITE KAROLINA, RAZVAN, NICOLA, VICTOR,
RADULESCU, ANDI SI MATTIA

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ioanna nici mie nu mi-au intrat banii, am verificat chiar vineri seara....oricum, termenul e pana la 24, asa ca mai au timp...

Emy f frumoasa Eva la botez sunteti o familie tare frumoasa!

Iulia ma bucur ca e mai bine Stefania, tinem pumnii pt luni la analize...

Monica place la mine de tine asa

Raluk o sa savurez pozutele voastre cand o sa am mai mult timp

Uka stai ca eu n-am fost pe faza....ce examen avea tati de Carina???

aouleu Techila de-abia astept partea a doua, dar acum doarme Ebru, si dup-aia fugim in oras cu niste treaba....

Mada sa stapanesti sanatoasa cadourile! chiar ma miram ce cauta lucruri de fetite de la tine la Bazar ca le vazusem mai demult..

si noi am umblat ieri creanga, am plecat la 10 de acasa si am ajuns la 18 iar mandra mea pt a statuse toata ziua in carut, scoica si putin in leagan si brate, nici n-a vrut sa auda de dormit cand a ajuns acasa (desi nu mai dormise de la 13 si ii picau ochii in gura) ci s-a pus pe explorat...doamne, de unde mai avea energie, nu stiu, ca s-a tot zbatut, s-a deplasat taras, a chiuit, si eu de-abia asteptam sa adoarma ca sa inchid si eu un oki, ca obosisem si de la mers si de la vant a adormit intr-un final dupa mari chinuri la 20, pana pe la 21.30, a papat si am pus-o la loc la somn....ei, cine credeti ca chiuia iar de la 5.30??
fetele, Santo si Lali nu v-am sunat ieri pt ca iesisem si cu soacra-mea si m-am gandit ca nu ne vom simti in largul nostru..
azi iar avem treburi prin oras, deja ne-am obisnuit sa umblam cu pitica, este foarte cuminte, ptiu sa n-o deoache mami!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

neata

poftiti la o !

vad ca nu e soare afara insa este cald ..

plimbari placute va urez dragele mele!!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

RADU

NICOLA

KAROLINA

MATTIA

RAZVI

ANDI

VICTOR

La multe lunite si anisori! Sa fiti sanatosi si norocosi!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna dimineata!

Nu am rezistat sa nu intru sa va povestesc. Nu mai stiu ce am citit din urma si ce nu, sunt asa aiurita in ultima vreme, nu mai reusesc sa recuperez somnul pierdut. Asa, sa va povestesc, spuneam eu nu imi place sa ma laud ca apoi se intampla contrariul, sper ca acum sa nu fie cazul. Aproape ca au trecut bubitele la bebeloi si culmea e ca nici nu am inceput sa folosim faimoasa trixera, la atingere aproape ca nici nu se mai simt, iar pielea arata mult mai bine. Sunt asa happy. Va multumim pentru gandurile bune, se pare ca au avut efect. Stiu ca e posibil sa reapara, dar e bine ca au trecut acum, nu stiu exact de la ce, dar voi incerca sa fac cam ceea ce am facut si pana acum, mai usor cu ciocolata, alune, nuci, kiwi si altele.

Iuliapapusa sanatate lutei!

Mada ma bucur ca vei primi cadoul dorit, meriti tot ce e mai bun. Pup pe Iri si pe mami . Eu v-as fi votat sigur.

Ellenuta grea decizie, sper sa se rezolve in cel mai usor mod posibil pentru printesa. Tin pumnii sa se rezolve si probleme de la firma.

Ioanna nu esti singura si eu am verificat si nu au intrat.

Monis la multi ani!

Mergi la inceput