Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 16
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Raluk off mami..Mi se rupe sufletul cand citesc ce scrii tu acum!se simte ca esti terminata si ca ai incerca orice posibil numai så nu mai planga Alex asa mult si så adoarma si el pe patuc.eu cred ca si såptamana aia cat ai incercat poate så ajute ceva sau poate NU..si eu incep så cred ca tine personalitatea lui.Uite baiatul surorii mele in primele luni era ceva de vis.. cica ii dadea så papa apoi il lasa pe patuc si adormea singurel, sau statea si se uita la carusel.Linistit,f linistit.Sora mea era din cale afara de fericita, eu ma gandeam uite ce bine( nu m-am gandit ca al meu e rau ci ca al meu nu statea deloc singurel).DAR acum e jale..Vrea numai in brate si nu bratele oricui ci a ei...Daca e la tat-su rade putin cu el, se joaca si in scurt timp gata o cauta cu privirea pe må-sa si plange ca vrea la ea.Incredibil la doar 7 luni, stiu , dar asta e adevarul..Adoarme numai la maicå-sa pe umar , nu altfel..Noaptea are noroc ca ii da tzitzi repede si adoarme ca daca apuca så se trezeasca vrea adormit asa pe umår. Deci uite, ca nici chestia aia ca daca il inveti de mic sa stea/doarma singurel in patuc nu merge pt ca uite cum se poate schimba.. Eu te pup de fiecare data cand scrii, uneori nu imi gasesc cuvintele så iti scriu aceleasi lucruri in continuu cand tu esti devastatå.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
nu te stresa cu raspunsurile la mine, ca oricum eu sunt stresata ca scriu prea des despre chestiile astea, si sunt atatea mamici care poate trec prin greutati cel putin la fel de mari si nu se plang atata.
Offf, deci asta ma asteapta de la 7 luni? Sa stii ca asa e si al meu! Noaptea e super ok daca nu se trezeste bine, daca reusesc sa-i dau papi asa prin somnul lui! De vis! Acu doua nopti a trebuit sa-l adorm dupa masa de la 4 aproape o ora si m-am gandit ce noroc am in rest. E ingrozitor sa nu dormi noaptea, nu as rezista mult daca si noaptea ar fi rauc. Deci din cand in cand trebuie sa Ii multumesc Celui de Sus ca noptile sunt perfecte!
Da ce tare ar fi daca tot e indragostit al meu de taica-sau sa se ceara la el sa-l adoarma .
No, om vedea, ca el se tot schimba. Uite, acum il pot pune ziua pe patul nostru dupa ce il adorm, acu o luna nici nu visam asa ceva. Noaptea il pun intre noi de vreo doua saptamani, nu pe Relu. Deci progrese sunt, poate trebuie sa mergem in ritmul lui.
te pup si eu cu drag
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
madalina84 spune:
Apropo de ce povesteste IULIKA de nepotelul ei,asa a patit prietena mea cu baietelul ei la care ma duc maine.Pana la 6-7 luni nu s-a stiut de el,manca si dormea sau se juca singurel in patut.Pai acum nu pleaca mai nicaieri cu el caci e rau din cale afara,la genul ca nu sta locului un minut,in magazine se da cu fundul de pardoseala,scuipa pe oglinzi,strica tot ce prinde(inclusiv monitorul calc de la dat cu pumni in el) si cate si mai cate.Probabil o sa ziceti ca nu e educat cum trebuie,n-are a face,mai are unu si e sfant,dar asta mic are personalitatea puternica,nu are ce sa-i faca,a fost cu el si la psiholog,i-a dat si sirop de calmare,l-a scos si afara sa oboseasca,asta e firea lui foarte agitat si foarte rau.Eu traiesc cu speranta ca Iri al meu va fi cuminte dar nu se stie niciodata
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Uite aici THE Tort Maine il asamblez If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Arata intr-un mare fel!!Uite ca am zis ca nu mai pap nimik dar asa pofta ce mi-ai facut am fugits i mi-am luat niste frunze de varzå!imi place de mor varza, de fapt legumele in general; le pap ca pe chips-uri
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
Ladies, va pup, merg la culcare ca-s rupticica!
Va pupa fata cu drag!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
madalina84 spune:
RALUK eu sunt sigura ca Alexutu va fi un cuminte cand va fi mai mare,am asa o presimtire si sper sa fie asa
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Ladies, va pup, merg la culcare ca-s rupticica! Va pupa fata cu drag! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
te cred , mami! la ce mandrete de tort ai facut!Te pup si eu dulce si iti urez o noapte linistitå!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
Ralu nici eu nu vreau sa se considere ca barfesc, mai ales ca mai citeste atata lume pe aici, inclusiv Relu. Mai stii, poate citesc si parintii lui .
Claucia cat ma bucur cand vad ca urmeaza sa citesc un mesaj de la tine!!! Ma umplu de bucurie tot timpul mesajele tale, de dragostea din casa voastra, de armonie si intelegere! Nu apuci tu sa scrii, dar uite ca intri o data si scrii cat pentru o saptamana. E si normal cu doua printese sa intri mai rarut. Sa am si eu inca un nazdravan sigur nu as mai apuca sa intru. Ce mi-a placut cum ai descris de romantic masa Isei pe malul apei , parca erati intr-un film! Felicitari pentru sport si apoi toate o sa ne miram cum de arati asa bine... noi de pe canapele! Si sa folositi sanatoase caruciorul! Esti asa o mama model, cum iti propui tu sa mergi cu rolele cu fetele! Esti minunata, te admir mult si mi-ar placea sa fiu ca tine!
Hepilica prima mea reactie a fost "pai multi doctori recomanda unt, asa ca ce poate fi asa rau la smantana; eu stiam doar ca nu e recomandat cel degresat". Dar uite ca zic fetele ca sunt alergene si untul si smantana. E drept ca eu ma gandeam sa le introduc doar mai incolo, inspre un an. Noroc ca ai de unde alege, uite ca au gasit fetele variante. Pe mine drept sa spun ma enerva tare proteina aia din lapte adaugata. Mencinicopschi, preferatul meu spune ca nu e deloc sanatoasa, nu mai e un produs echilibrat. Si am mai citit undeva ca proteinele astea in exces ajuta tumorile canceroase. Dar daca faci cu lapte de casa de ce ai nevoie de din asta cumparat? Eu fac direct lapte prins din lapte dulce, e drept in doua zile. Tu poate vrei sa faci imediat din lapte dulce si iaurt. Pai asteapta doar la primul atunci 2 zile, si apoi ai "iaurt" pentru a face lapte acru din cel fiert oricand vrei. M-am exprimat foarte incalcit . Te pup cu drag, nu sunt eu mamica minunata deloc, dar multumesc, e tare fain sa ti se spuna asta
raluk16 spune:
citat din mesajul lui madalina84 Apropo de ce povesteste IULIKA de nepotelul ei,asa a patit prietena mea cu baietelul ei la care ma duc maine.Pana la 6-7 luni nu s-a stiut de el,manca si dormea sau se juca singurel in patut.Pai acum nu pleaca mai nicaieri cu el caci e rau din cale afara,la genul ca nu sta locului un minut,in magazine se da cu fundul de pardoseala,scuipa pe oglinzi,strica tot ce prinde(inclusiv monitorul calc de la dat cu pumni in el) si cate si mai cate.Probabil o sa ziceti ca nu e educat cum trebuie,n-are a face,mai are unu si e sfant,dar asta mic are personalitatea puternica,nu are ce sa-i faca,a fost cu el si la psiholog,i-a dat si sirop de calmare,l-a scos si afara sa oboseasca,asta e firea lui foarte agitat si foarte rau.Eu traiesc cu speranta ca Iri al meu va fi cuminte dar nu se stie niciodata D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
Si mie mi-e foarte frica, pe langa ca va fi rau puiul, o sa am si de rabdat toate comentariile oamenilor ca nu l-am crescut bine... Multumesc mult de presimtirea ca va fi bine
Ralu noapte buna! Nici eu nu mai stau...
Asa ca va las, fetelor, sa apuc si eu sa ma spal pe dinti inainte de alaptatul printului.
liliac1 spune:
Bineinteles ca am copkilul si m-am intors sa ma explicitez (in modul).
Poate m-am exprimat ca o ciubota...mi-e personal... dar cred cu indarjire ca un copil mic se poate acomoda in orice situatie cu oricine. Asta nu inseamna ca uitam de el. Si ca oricinele asta e un strain.
Ma refer la faptul ca daca e sa fac o baie si sa uit de mine, pot sa-l las cu tat-su, daca vreau sa casc vreo juma de ora ochii dupa o tzoala, il pot lasa cu maica-mea sau daca trebuie sa rezolv o problema pe undeva, pot sa-l las linistita cu frate-miu. Atat timp cat este mancat si schimbat, tine doar de adult sa gaseasca o modalitate de a-l face pe cel mic sa se distreze.
Nevoile primare sunt responsabilitatea mea si doar a mea.
Acum nu mai tresar la fiecare miorlait si nu mai sar sa-l linistesc. Am convingerea ca toti care-l iubesc pot face exact ceea ce fac si eu.
Despre cum ne-au crescut parintii pe noi...nici n-are sens sa ne gandim ca aveau mamele noastre 4 luni de concediu. Eu am fost crescuta prin vecini ca nici bunici n-aveam aproape
Fraguta nici nu se pune problema acum sa lasi copila cu altcineva. Ma refeream mai tarziu, cand se descurca oarecum cu diverse. Adica ii dai papa, o schimbi, o lasi sa alerge vreo ora sub supraveghere si tu in timpul asta sa iti rezolvi niscai probleme care le-ai putea rezolva si cu fata dupa tine Daaaar, respiri si-ti incarci bateriile.
Ralukule nici n-ai idee cat de mult te inteleg, dar te rog inca odata, ai grija de tine. Are sens sa-ti spun ca eu am dormit cu Andra pe burta pana la 2 ani?? Mai tare te sperii.Si daca nu era la mine..era la tat-su picioare?? Era asa simpatic..ca o luam de la el dar ii mai dadeam in somn cate-un ghiont..ba sa nu sforaie, ba sa se dea mai incolo..si el, instinctiv, dadea din picioare sa legene... Il trezeam si-l linisteam Ca sa nu mai zic ca m-am intors la munca repede, dupa ce-a implinit fata 5 luni Deci eram dispusa sa fac orice ca a doua zi sa ma pot concentra si sa am mintea limpede. Acum e sensibila si cuminte si primesc numai cuvinte de lauda despre ea.
Hai, ca incep sa aberez...
Va pupilez dulcic fetelor si sunt convinsa ca sunteti perfecte!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Si...daca to sunt ca liliacul...si va bantui noptile...si daca tot este trecut de miezul noptii
La Multi Ani, Mada, mamica curajoasa si puternica!!!! Sa ai o viata linistita alaturi de puiul tau minunat, Irinel!
La Multe lunite sarbatoritilor nostri de astazi
Maia, bb de hepilica
Alexandru, bb de crissbebe
Amos, bb de Biaz
Un special pentru Bia si sper sa se fi terminat problemutele alea care nu te lasau in pace.
Maine, adica azi, probabil ca voi sta toata ziua pe-afara
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri