Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fraguta si eu cred ca acum e micå så o lasi asa fara nicio grija.Eu ma gandesc cand e mai marisor asa gen aproape 9 luni.Må gandesc så il las la soacra de 1 Maj cand vine techiluta&co, poate o facem latå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Raluk eu nu m-am plictisit. Chiar mi-a placut cum ai scris despre `poftele` copilului si cum le e mila celor din jur ca nu mananca cupilul o bucatica de tort da la ceva sanatos se gandesc mai putin.
Liliac, si al meu s-a umplut de bubite zilele trecute la ceafa si am banuit ca de la imbracaminte groasa.
Noapte buna si vise frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lili inteleg asta cu nevoie de mama sanatoasa si odihnita. Aveam doar impresia ca-mi cedeaza vehiculul, pe dinauntru eram super ok . Cred ca de asta nu-mi venea sa cer ajutorul, ca nu ma simteam disperata, terminata psihic. Doar ca de-abia ma mai taram cu el in brate si simteam ca-mi cedeaza toti muschii.

Cu copiii nu stiu ce sa zic. Eu cred ca depinde si de ei. Parintii nostri nu gandeau atatea si nu au avut probleme cu noi. Nu cred ca m-am atasat de nici o jucarica si nici nu duceam cu noi jucarele sa pot dormi in alta parte. Dar nici nu au mers cu noi in concedii cand eram mici, din cauze de scutece greu de spalat, deci nu stiu cum ne-am acomodat. Sa stii ca pana sa-l am pe Alex tot judecam multa lume "de ce il lasa sa faca mofturi la masa, sa manance doar ce vrea el", "de ce cedeaza cand copilul plange?", "de ce il lasa la tv", "sigur au gresit parintii cu ceva in educatie ca urla asa copilul in magazin", "cum adica sa nu doarma usor si singur la el in pat?". Mi-am dat seama ca unele le gresesti fara sa poti schimba ceva de fapt. Noi cu dormitul am ajuns asa pentru ca el e foarte vomacios si a fost super vomacios la inceput. Oriunde il lasam jos voma, si daca il puneam pe o perna. Asa ca numai in brate si noi cat mai la verticala. Relu a dormit 4 luni intregi noapte de noapte cu el pe piept si statea asa, usor mai ridicat. Si pozitia pe burta ajuta sa nu vomite atata. Dar cat era de mic, nu isi stia intoarce capul, asa ca nu aveam incredere sa il punem pe pat, chiar si cu ceva la cap sa stea mai ridicat. Dar asa, Relu il simtea cand se foia si se trezea, sa fie pe faza sa nu ramana puiul cu nasul blocat in jos. Crunt... In timpul zilei eu stateam non stop cu el in brate. Luam pauza doar sa merg la baie, sau daca era in wrap nici atunci. Dar la fiecare miscare se trezea, asa ca rabdam sete si imi trebuia la baie si amanam. Venea mami la mine sa vada ce fac si eu aveam buzele uscate de sete... No, am deviat... El mai si plangea isteric rau de tot aproximativ 90% din timpul in care era treaz, deci normal ca incercand sa-l calmam de plans, adormea in bratele noastre. Acuma stau si ma uit inapoi si ma gandesc ce as fi putut face diferit, ca sa nu avem acum problema asta, ca el adoarme numai plimbat in brate si dansat si leganat in brate. Offf, visez la momentul in care sa adoarma in pat, eu sa-i cant, sa-l mangai si sa adoarma singur... I-am zis si lui Relu ca eu mai mult de o saptamana nu mai rezist. In fiecare zi incerc sa-l adorm in pat la un somn, si creez un circ de-mi pare rau ca am incercat. Nu stie pur si simplu sa adoarma...

Dar am deviat. Uite, si cu nervii, eu sunt sigura ca Alex e nervos si nu vad cum am facut sa ajunga asa. Am noroc ca am intalnit de 8 martie o mamica de gemeni care mi-a zis ca fetita ei a fost cuminte si baiatul ingrozitor de rau. Si i-a purtat la fel in burta, au fost nascuti in aceleasi conditii, au fost crescuti la fel. Deci poate fi si ceva de personalitate.

Eu de cand am patit-o cu multe chestii DEJA cu Alex, cate blamam la altii, nu mai comentez nimic. Doar din experienta proprie. Deci daca vad la al doilea ca fac ceva mai bine ca la Alex, atunci intr-adevar o sa pot sa afirm "uite, acolo gresesti ca parinte daca faci asa". Dar multe sunt asa, indiferent ce facem noi, asa e personalitatea lor, unii sunt prea atasati de mama, de locuri cunoscute, de obiecte,...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Vad ca acuma seara povestesc mult si nu la subiect

Offf, si de cand vreau sa povestesc si eu ceva de Alex. Se intinde mai nou la toata lumea sa fie luat in brate. Adica daca e la mine si il vede pe Relu se intinde, cu mainile in fata, si cu corpul gata sa pice din bratele mele. La toata lumea in afara de bunicul, care e foarte afectat de asta . Pe Relu il mangaie pe fata zilnic, pe mami pe par, pe mami o prinde cu ambele maini si o musca de nas sau de obraz. In fiecare dimineata eu il enervez si e fascinat de Relu. El se trezeste devreme si ma trezesc si eu, si vorbesc cu el, si ma straduiesc si daca sunt somnorici sa il fac sa zambeasca. Nimic, ba la un moment dat se enerveaza si ma loveste cu picioarele super nervos. Si se tot uita inspre taica-so. Daca e Relu cu fata la noi, se uita la el pana se trezeste, si apoi rade . Daca dimineata a fost cu spatele, atunci s-a rotit sa ajunga pe burta, apoi s-a tarat acolo 5 cm sa ajunga cu mana pe spatele lui si pe ceafa si pe cap si a inceput sa-l mangaie!!! S-a trezit Relu si s-a intors si tot tot tot a fost un mare zambet . Decretez ca Relu e cel mai iubit de Alex din casa asta, apoi bunica. Eu sunt la categoria "da cine-i asta si ce tot vrea ca ii vad moaca toata ziua buna ziua? O zi nu-mi da pace"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Uite aici THE Tort

Maine il asamblez

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Si am vrut sa ma culc inainte de 11...

greiere noapte buna . Ai facut rezumat, ai crezut ca te ascult la lectie

Carina ma bucur ca sunteti bine . De o saptamana am inceput sa facem si noi baie cu tarate, inca nu vad nici o imbunatatire.

Mada cum ai tu o vorba buna pentru fiecare

Laura la multi ani Ramonei!

Uka da-o-ncolo de prietena, her loss! Sa va rateze ea pe tine cu umorul asta fantastic si pe fotomodela Carina . Poate e invidioasa . Ma bucur ca va simtiti bine in Bucuresti si ca e fata de comitet printesa

Lullaby cum ai tu grija de mine tot timpul . Nu m-am gandit ca personalitatea asta inseamna ca va fi ceva sef, bine spui! Eu ma gandeam doar ca e obisnuit asa dintr-o alta viata .

Anco nu am cuvinte, mamica puternica ce esti tu

Lali multumesc

Santo multumesc

Elle multumesc . Eu ma gandeam ca e prea mult atatea zile sa pape doar borcane, si poate mergem in tari calde, cu mai mult de 20-25 de grade cat scrie pe borcane... Mai vedem pana atunci, o sa apuc sa va vad pe voi mergand intai, ca noi vrem in august, sa fie mai marisor puiul.

Techila in dupa-masa asta am vizionat cu puiul filmul. Mai vreau sa il vad o data si singura sa il admir pe ochios cat e de fericit . Pentru ca acum nu l-am putut admira, ca trebuia sa-l tin in frau pe Alex . Se tot ridica in picioare de la mine din brate pe fotoliu, sa ajunga la laptop, apasa toate butoanele, se uita fascinat la monitor , un animalut fericit ai facut azi . La filmul trecut asculta fascinat vocea ta. Acum imi pare rau, dar ce povestea ochiosul a fost mult mai interesant! A fost un real spectacol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluk off mami..Mi se rupe sufletul cand citesc ce scrii tu acum!se simte ca esti terminata si ca ai incerca orice posibil numai så nu mai planga Alex asa mult si så adoarma si el pe patuc.eu cred ca si såptamana aia cat ai incercat poate så ajute ceva sau poate NU..si eu incep så cred ca tine de personalitatea lui.Uite baiatul surorii mele in primele luni era ceva de vis.. cica ii dadea så papa apoi il lasa pe patuc si adormea singurel, sau statea si se uita la carusel.Linistit,f linistit.Sora mea era din cale afara de fericita, eu ma gandeam uite ce bine( nu m-am gandit ca al meu e rau ci ca al meu nu statea deloc singurel).DAR acum e jale..Vrea numai in brate si nu bratele oricui ci a ei...Daca e la tat-su rade putin cu el, se joaca si in scurt timp gata o cauta cu privirea pe må-sa si plange ca vrea la ea.Incredibil la doar 7 luni, stiu , dar asta e adevarul..Adoarme numai la maicå-sa pe umar , nu altfel..Noaptea are noroc ca ii da tzitzi repede si adoarme ca daca apuca så se trezeasca vrea adormit asa pe umår.

Deci uite, ca nici chestia aia ca daca il inveti de mic sa stea/doarma singurel in patuc nu merge pt ca uite cum se poate schimba..

Eu te pup de fiecare data cand scrii, uneori nu imi gasesc cuvintele så iti scriu aceleasi lucruri in continuu cand tu esti devastatå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Uite aici THE Tort

Maine il asamblez

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Arata demential,gata stiu cand il fac,de ziua lui tata in iunie,macar incerc daca imi iese bine daca nu nu
Sa aveti pofta!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Uite aici THE Tort

Maine il asamblez

Arata perfect, mami!!! Ca in revistele culinare! Felicitari!!! Uau! Nu cred ca m-as fi bagat la asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluk, am avut si eu o perioada de cativa ani incare nu am mancat deloc carne..Pai nu aveam o masa linistita pt ma tot bateau la cap sa gust un pic...si cum de ma satur eu numai cu iarba

Si ca sa nu fiu inteleasa gresit..as lasa-o pe Natalie dc as avea incredere ca ar respecta cumva ce-i rog. Uite, as lasa-o f ok cu fratele meu si cu sotia lui ca stiu ca ar fi atenti cu ea. Dupa ce se mai obisnuiesc cu crizele ei de plans o vom lasa linistiti.
Ma rog, n-as vrea ca mesajul meu sa aiba iz de barfa ca nu asta era ideea.

Mergi la inceput