Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 17
andraiulia spune:
Buenas,buenas!!
Intru si eu la ore tarzii...LA MULTI ANI, MADA!!! Sa ti se intample numai lucruri frumoase si sa ai un an perfect alaturi de puiutul tau micut!!
Uka, imi pare rau ca fusesi un pic dezamagita de una,alta...dar important e ca v-ati simtit bine si voi si Carinutza mica. Felicitari pt escapada!
Ralu, ma bucur sa citesc ca sunt progrese cu puiul...vroiam sa-ti spun ca am si eu aceeasi presimtire ca si Mada...chiar ma gandeam zilele trecute ca am tot intalnit situatia asta: copilasi care micuti fiind sunt plangaciosi si mai greu de controlat, dar apoi devin f cuminti. Si chiar si ca adolescenti. Asa cred ca va fi.
Fragutza, foarte atractiva situatia aceea dulce...yummy. Yo, care-s ahtiata dupa dulciuri...ma omorasi.
Claucia, daca tot frecventezi Herastraul, poate ne vedem . Ma bucur sa vad ca mai am si eu fete prin zona.
La discutia cu iaurtele, unt, smantanici....nu ma bag...ca n-am ajuns acolo. Noi suntem la faza in care azi am adaugat ardei gras si dovlecel la supica(ii dau doar zeama) si i-a placut destul de mult. Oricum mai mult decat ieri doar cu morcovul si albiturile. Primele supe din viata ei....si primele supe din viata mea. Facute de mine.
Altfel...zilele astea am stat mult in parc. A fost excelent. Ne-am plimbat toti 3...ieri am mai fost si la shopping. I-am mai luat hainutze,balerini si...ochelari de soare. O sa pun poze maine(cred). Adevarul este ca m-am cam saturat de mallul asta. Cum ma plictisesc, ma duc...si mai adun cate ceva, in principal pt bebe. Acum si tot aduc astia in continuu din colectiile noi. Dar chiar si asa..
Las fetelor de peste meleaguri cafelute si treburi de-astea de dimineata
Va pup si nighty night!!
diana_n spune:
Raluk si Fraguta cel mai mult ma identific cu voi O sa le dovedim noi pe toate in timp
Anco dau si-n scris ca vei avea parte de dreptate si sa-i zicem, razbunare, doar ca nu cred ca va fi curand. Acum e nemuritor, nimic din ce spui tu, parintii, rudele, vecinii nu-l ating, ba chiar il intaresc. Altfel va sta treaba cand la 60 ani, chinuit de durerea de genunchi va cobori la farmacia din colt sa-si ia o pastila si va da nas in nas cu unul din baieti, alaturi de sotia lui si cu copilul de mana. O privire , copilul intreba "tata, cine-i nenea?" "Un Nimeni, hai in parc, ne asteapta bunica". O sa doara ca naiba.
Sansa lui la nemurire sunt copiii lui, are sanse ca si peste 1000 ani cineva sa-i poarte ADN-ul. El renunta la asta, tu nu renunta
Sanatate multa mamicilor si copiilor!
Lali_mete spune:
Buna dimi fetele !! multa de dimineata asa,ca eu sunt treaza de la 4..de atunci tot se trezeste si adoarme morocanila...acum e treaz,a descoperit ca se poate intoarce de pe spate pe burta si e tot o distractie.. Santo v-am vazut pozele..ce frumos ca le-ai pus pe slide,si comentariile super,le-ai potrivit cum nu se putea mai bine.Sunteti niste frumosi toti trei.Selen ieri nu am mai ajuns in Cumpana,dar cum ajung dau de veste,poate se intalneste Paul si cu cealalta dovlecica de Constanta,si poate in curand ne vedem in formatie completa in oras. Bucatareasa din Dr Taberei felicitari mamis,esti tare,cum le bucataresti tu mereu,dar am si eu o curiozitate: nu se sparge bezeaua in mici biucatele cand tai tortul? .Liliac nu am vrut sa te supar.Si cu raceala,hai ca mai aveti putin,putin si trece. Stiti ce imi place mie aici? Nimeni nu este acid cu nimeni,Ce mult as vrea ca si oamenii pe care ii vad zi de zi sa vorbeasca la fel cum se vb aici,calm,cu explicatii clare,cu scuze cand este nevoie.
Raluk16 de ce spui post plictisitor? Nici eu nu tin post,mananc zahar,mananc multe chestii pe care nu ar trebui sa le consum in primul rand din cauza hipotiroidiei mele,si totusi le consum dar moderat. Eu sunt si mai pofticioasa asa,daca vreau ceva imi vine rau daca nu mananc macar putin.Sunt slaba,ce sa fac .DAR asta nu inseamna ca ma apuc acum sa insist pe langa cine nu consuma ce consum eu.Din contra,nu ii pot suporta pe cei care insista de te fac sa te simti prost.Eu am alta problema: nu pot sa mananc la toata lumea acasa,poate sa fie cea mai mare gospodina,cea mai buna bucatareasa,daca nu pot,nu pot,si mor cand insista'dar hai si gusta macar,ca nu se intampla nimic' .Baa daaa,imi e rau dupa,vars,ma dau peste cap.dar cine sa inteleaga?Asa ca te inteleg.Eu nu ii dau san copilului de cand avea 3 saptamani,chiar s-a oprit brusc,zic eu din cauza de stres continuu,asa ca i-am dat lapte praf,de pe la 3-3.5 luni i-am dat cate o lingurita de suc de morcov,dupa aia de mar,dupa aia combinat si crescut cantitatea.Asta pana a facut 5 luni,dupa aia i-am dat si pireut de legume si fructe,inaintand incet astfel incat carnea sa o introduc cand trebuie,adica o data cu cele care alapteaza pana la 6 luni.Nu pot explica de cate ori am fost intrebata ce ii dau sa manance,si cand raspund ca lapte si ceva fructe si legume pasate raspunsul este : si cuum,nu ii dai si carnitaaa? Vaaai,dar eu deja ii dau ciorbita de la noi,si respectivele au copii aproximativ de aceeasi varsta cu al meu si nu sunt nici crescute la tara,ca mine,cu zeama de ciorba de la 3 luni.Hai ca am luat-o si eu pe aratura..Ia uite cat am, scris degeaba .
Mai scriu,ca mai am de citit.Si in timp ce legan ce am de facut ?
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Lali_mete spune:
Iulik ce m-ai amuzat cu varza ta..Mi te si imaginam asa,cum rontaiai tu,parca te si auzeam ca pe o capritza
Liliac sa ne mai bantui noptile mami ca esti tare dulce. Ce tare a fost sotul tau cu datul instinctiv din picioare.Cica si eu fac la fel,ca mai are nopti cand e marait,si ma asez pe mijlocul patului cu el pe picioare,si adorm asa.El vine dimineata de la munca(asta se intampla de obicei at cand este el de noapte,din teama mea de a dormi singura si ptr ca bebele ma simte,parca-s o cizma,asa ma exprim)si il ia de pe picioarele mele si il pune in patutul lui sau se joaca cu el,de e treaz.Si eu legan in continuare
Lali Lacra de
Paul-Iulian
alex25 spune:
Buna dimineata fetele mele dragi!
Va las muuuulta sa fiti binedispuse azi.
Am citit tot tot, si tare interesante discutiile.
Anco nu pot sa iti urez decat multa sanatate sa ai si multa putere pentru copii tai.
Ma bag la vizionat poze si alte cele.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Madalina cea frumoasa
Astazi ziua isi serbeaza
Face fripturi,face tort,
Curatenie,tot,tot,tot;
Mai vine si pe la noi
Ne mai las-un fursec,doi,
Facem si-un dans,o bauta
Pentru Mada harnicutza...
Cam stangace dar sa stii ca e din suflet. ,ai mare grija de tine,ca cei din jur oricat te-at iubi,nu stiu mai bine decat tine ce iti face mai bine.In fata oamenilor puternici ca tine nu imi ramane decat sa .Imi pare tare bine sa te cunosc,chiar si asa ,virtual.
La Multe Lunite printisorilor Maia de Bunaciune Hepilica Alexandru Aurelian de Crissbebe, Ioan Amos de Biaz,Melissa Maria de Crissa.81 ,sa cresteti mari,voiosi,voinici,sa-i fericiti pe parinti...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
monica_dicut spune:
BUna dimineata . Imi pica ochii-n gura.
Cu toate astea vreau sa dau strigarea pentru fetele de IOR, Sude, Anamaria, Mkunigunda, ce ziceti?
SI in primul rand
LA MULTI ANI MADALINA
SA fi sanatoasa si fericita, IRinel sa-ti aduc anumai bucurii iar tu sa ai parte de ceea ce-i mai bun pe lumea asta pentru ca meriti din plin. TE cu mare drag si iti doresc o zi SUPERBA!!
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
madalina84 spune:
Buna dimineata
Va ofer o calda ca sa va treziti si sa va infruptati din si de papica
Baiatul meu cel drag s-a culcat de la 10 aseara,s-a trezit la 12 pt papica,la 4 si a stat pana pe la 5 si ceva si acum de tot,e in patut si se joaca singurel.
ANDRA se pare ca nu sunt singura care cumpara multe haine la copil,vad ca si tu de cate ori iesi ii cumperi,eu nu prea ii iau din mall ca mi se par fff scumpe.
DIANA_N ma bucur ca te-am citit dar spune-ne si noua cum sunteti,ce mai faceti
LALI multumim de cafeluta,se pare ca si al tau e matinal
monica_dicut spune:
MArog, invitatia nu era doar pentru fetele care stau neaparat in zona daca mai tenteaza pe cineva, normal ca e binevenit
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
La multi ani MADA
La multe lunitze fericite MAIA, ALEXANDRU AURELIAN si IOAN AMOS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!