Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *118*
Raspunsuri - Pagina 12
Lullaby_2009 spune:
Anco, off, tare neplacut, cred ca iti este greu. Trebuie sa mergi mai departe, esti o mamica tanara, ai toata viata inainte, te consumi si nu merita, puiutii tai sunt bucuria ta, concentraza-te asupra lor. Multa putere!
happy_uka spune:
Hello!
Eu sunt inca in Bucharest, pana maine. Azi ne- am plimbat prin Cotroceni, tare fain, am papat la o terasa, inainte de asta am fost prin Cotroceni mall, f desaponting! Am luat cateva hainute de bb din C&A , apoi pitica a papat fructe la borcanel intr-o cafenea, tati si-a luat haine ( are un noroc fantastic, eu niciodata nu gasesc haine de balene). Apoi in parc, taare frumoasa zi. 7 ore am stat afara, fara nicio secunda de plans, a fost adorabila. M-am suparat f tare pt ca o prietena buna de-a mea a fost prea obosita pentru a veni sa ne vedem .. Sunt f fraiera, efectiv ma doare inima, nu-mi vine sa cred. Nu ne-am vazut de la nunta noastra, de un an si ceva.. in fine, imi trece mie starea asta blue. Au venit inschimb alti 4 prieteni cu 2 bebei, ff dulci.
Ma intreba Selen despre ce examen era vorba, a dat pt consultant fiscal porcaria aia de examen.. Asta este, nici nu a citit NIMIC.. Nu conteaza, io tot il iubesc!
Carina e foarte ok, am fost in 3 case diferite, intalnit multe persoane pt prima oara, plimbat din brate in brate, pupacita de toata lumea.. e cuminte foc, rade cu toti .. Bebel cumintel!
Incerc sa citesc mai ceva din urma dar se incarca greu pe telefon. Oricum vad ca toata lumea a fost pe afara , ni s-a indeplinit visul, e soare!!!
Pup pe toate-toate!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Lali_mete spune:
Liliacule stii vorba aia "cate bordeie atatea obiceie" ? Asa si cu smantana,unt,si alte cele. Eu am citit in mai multe locuri si mi-a spus si dr de familie ca bebelul are nevoie de grasimi,asa ca iaurtul trb sa fie cel mai gras,la pireut sa adaugam nitelus unt sau ulei de masline. Nu stiu de smantana,doar ca am sunat-o pe sora mea,care desi e mai micuta decat mine stie mai multe legat de chestii facute in casa,si mi-a spus ca iaurtul se face si mai repede si are si gust mai bun facut cu smantana.Acum chestia este ca in la fel de multe locuri am citit si partea cu alergenii.Acum fiecare face cum crede ca este mai bine. Pe mine personal dr m-a invatat sa il incerc,sa zic asa,sa-i dau putin azi,putin maine,si sa vad reactii : scaun,pofta de mancare,tonus, piele.Si daca reactiile nu sunt negative sa continui.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
anamaria1979 spune:
La multi ani dovleceilor aniversati azi, sa fiti sanatosi si papaciosi! RADULESCU, KAROLINA, RAZVAN, NICOLA, VICTOR, ANDI SI MATTIA
Anco ce situatie nici nu stii ce s afaci, doar te consumi
Lullaby ma bucur ca ati scapt de DA.
UKA felicitari pentru vizita, ma bucur ca v-ati simtit bine si fetita este asa o domnisoara cuminte.
Eu am luat pentru alex un iaurt bio din auchan, se numeste
Bio-Jogurt mild (contine lapte de vaca pasteurizat 3.8% grasime, L. acidophilus si B. bifidum).
Am batut iar azi parcul si de la atata vant si soare cred ca m-am prajit nitel pe fata.
Lali_mete spune:
Mai,ma tin sa urez si eu La Multi Ani dovlecutilor de azi si nu mai reusesc...mereu uit fir-ar sa fie. asa ca :
La multi ani sa fiti cuminti,iubiti si sa va bucurati parintii in fiecare zi!
Lali Lacra de
Paul-Iulian
laura78nico spune:
Buna seara fetele!
Abia acum am putut intra. Ieri am fost in sarbatoare pt ca Ramona a facut trei ani si am sarbatorit-o cu nasii, bunicii, matusile si verisorii si bineinteles fratiorul ei "Misaita".
Azi ne-am bucurat de soare si am iesit putin in parc. Mihaita tot plange la masa (adica la san) am observat ca la masa de fructe nu prea plange.
Fetele in acest Ramona il face pe Misaita sa rada!
Este o mare bucurie pt mine si am uitat sa va spun Ramona mi-a adunat azi viorele!
la toate si sa aveti o saptamana excelenta!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
mary_07 spune:
Salutare
Si noi am stat azi mai toata ziua pe afara,cu diferite activitati
Sa speram ca tot asa va fi de acum incolo
Multumim frumos de urari
Urez si eu la multi ani colegilor sarbatoriti,si lu' Radulescu un pupic mare
La multi ani Ramona! Sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor
Poate revin dupa ce-l pun pe Alex la somn
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
claucia spune:
Buna seara dragele mele,
Cu mii de scuze ca am disparut si nu am mai apucat nici sa citim, avem o gramad de activitati si nu am prea putut sa stau pe calculator. Si asa...daca Isa plange sau alessiuta vrea atentie imi pare ca le fur din timpul lor stand pe calculator si ele sunt prioritatea 0 de fapt. SI nu pot scrie fix cand dorm ele pentru ca vreau sa fac atat de multe atunci incat nu prea mai apuc de nici unele. Si curat fac cu Alessiuta printre picioare stergand si ea praful si cu Isa comentand, dar trebuie, nu putem sta in cocina, eu cam fac in fiecare zi, dau cu apiratorul, strerg praful, mai schimb o lenjerie, astazi la Alessia, pe rand sa nu obosesc. Dar geamuri, si chestii grele...sa incerc odata cu sotul in weekendul viitor poate desi vom fi laFlorii la petreceri.
Am citit despre fire rebele de cusatura de Lali brr, nu imi imaginez, de fapt am mai auzit la o prietena ca ramasese o gaurica acolo, reparata l al doilea copil of, de o oboseala prea mare pentru draga mea Ralukuta, am ascultat voce superba de TechilaDana si am vazut 2 pui foarte haiosi si activi s participativi, tare dulci sunt, am citit si despre un sot sau fost sot care isi vede puii impreuna cu amanta sau oricum cu o dsoara care ii face rau unei fine si scumpe mame... Anco , o Monica vesela am mai citit eu, scuze ca nu tot.
Noi suntem bine, fetele mele niste scumpe, Isa e rosioara in obrajori, au cam luat-o soarele si vantul, nu am vrut dar am si stat afara precum Ukuta (alta feblete de-a mea ) 7-8 ore pe zi ieri si astazi. Am fost in parc langa bloc, in Bordei si in Herastrau si asta numai ieri! Toata ziua am fost afara, Isa a papat de pranz legume blenduite la recipient pe malul lacului Bordei, in caruciorul nou privid apa, la soare. Astazi am fost la Bordei doar. SI acum am facut clatite cu faina integrala
Eu nu sunt pentru bronzul la copii sub 3 ani, nici peste, sa ne intelegem dar asa s-a nimerit, nu am pus copilul la bronzat, nu ca i-a stricat un pic de vit D.
Eu ma duc si la sport de o saptmana, e oarte aproape de mine, la pta Domenii, ajung in 3 minute, si in alte 3 sunt acasa. Am inclus in abonament aerobic, vreo 7-8 feluri, fitness si sauna. Numai timp nu am. asa ca fug cate o ora la aerobic pe zi (sa ne intelegem, merg in FIECARE zi, sau incerc, am trecut si pin febra musculara, si peste ) ies afara cu fetele, stau ce stau dimineata, o chem pe mama daca poate sa stea fix o ora, eu fug la sport, nici nu ma mai schimb dupa aceea si alerg acasa. Daca nu ma duc la aerobic, ma duc la sauna, ma dusez acolo, am timp tot in acea ora.
Incerc, o sa incerc si dpa amiaza cand vine sotul, pot merge si de 10 ori pe zi daca vreau, numai sa am cu cine sa las puii si nu prea am. V-am mai spus ca in aproape 3 ani nu mi-am lasat puiuta mare sa doarma nici noapte in alta parte? nici nu vreau. Dar nici cu mine nu le pot lua... inca. Va veni vara si vreau sa ne luam role, isa in carucior, sa vad cu alessiuta, daca pe role sau pe tricicleta..mai studiez problema.
Isa are carucior nou, de la Chicco, este atat de usor si de mic incat inca ne miram ce investitie pefecta am facut! a fost redus la 269 RON, se numeste Winter London racer parca, este extrem de mic, de a 6 luni la 3 ani, si ocupa a mia parte din portbagaj, exagerez of course, dar ca sa intelegeti, in Golful meu 5, intra acum in portbagaj carucior, tricicleta cu bat din aceea lata a alessiei si bagaje, rucsac, etc, iar pt iarna, are sac din acela de mi-am dorit mereu, se lipeste de carucior ca o alta husa, este din cel de iarna se baga copilul in el si se trage fermoarul. Imi place mult, este super ferita si sta foarte bine in el.
Isuta mananca de rupe, draga mamii, sper sa ia in greutate bine luna asta, luna trecuta a luat aproape 300 gr adica f putin, dar intr-o saptamana luase ulterior peste 150 gr. adica f mult pentru ea. Doamne ajuta, daca ia 500-600 gr luna asta, dau de baut ce vreti voi! MErgem din nou joi la dr, pentru acea haraiala omniprezenta si pentru vaccinul de 6 luni intarziat deja destul.
Si beau si o caffe late cu Mada cu aparatul ei cel nou, abia astept
Gata ca v-am facut capul mare, va pupam mult.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009